Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kapi kulpunu degistirince olacak bi is. Hali hazirdaki kulpa mumkun degil. ama bmw larin sigorta kutulari hep nazli biraz, yazilim yoksa da patch cord ile falan yapilmaya calisilirsa birsuru garip is yapan bi arabaniz olabilir bi anda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selam, Dremel'e bakar olay :P http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=705503 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 P.tesi soyle bir modifiye yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 paramecium said: Selam, Dremel'e bakar olay :P http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=705503 Saygılar. e46 falan ucundan kurtariyor gicik elektrik modulu furyasinin. Yenilerde oyle bir kablolama bu kadar rahat olmaz. Mesela volvo da CEM (central electric module) arac desteklemesine ragmen, sigortasi, kablolamasi hazir olmasina ragmen sis fari falan takarsan direk kendini kapatiyor. Kapatiyor derken komple kapatiyor. Farkli bi direnc algiladigi icin. En ufak bir led mod, farkli wattage da bi lamba koy. Hatta osram falan yerine soyle bi general electric falan koy direk gg. asdf Huyuna gidersen zerre problem yok. Aynisini bmw de ve 2010 sonrasi audi lerde de cok gordum. ipod kablolari bile proprietry, direncleri farkli hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 manve said: P.tesi soyle bir modifiye yaptim araba erimiş de katlanmış resmen dalga dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 oha geçmiş olsun noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Güzelim e46 ya yazık olmuş,geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Gecti valla, neyse ki arkadasla ben de cizik yok. Nasil oldugu hakkinda benim de pek bir fikrim yok, viraj alirken arac kaymaya basladi, oyle cok da hizli gitmiyordum normalin biraz ustundeyken. Sag kaydi toplamaya calisirken sola ondan sonra saga komple spin atip yol kenarindaki direge carptim, sanirsam. Arka sag tekerin aksi kirilmis, sigorta sirketi arabayi hurdaya cikarcak buyuk ihtimal, bugun yetkili abi araci gormeye gelecek bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Abi ASC kapalı mı geziyorsun,bende 3.20ci kullanıyorum, geniş arka lastiklerle 19'' jantlarla karda bile güzel yol tutuyor ascnin kedi canı saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 pazar aksami sensore bir seyler oldu sanirsam, arabayi calistirdigimda ikaz isigi yandi dsc nin :( hafta sonu halletmeyi dusunuyordum da olmadi valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Sağlık olsun hocam cana birşey olmamış allahtan. Tekrar geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Benim opelim.net'de başlıklarım var bikaç tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Eğer reklam olmayacaksa: İç kapı kolları kromları ile değişimi: http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=87485 Cam açma/kapama butonları ve türevleri LED renk değişimi: http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=89605 Opel üzerinde ustalaştım artık. hertürlü OPEL için alet edevatım ve teknik bilgim mevcut. Aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Selam, Bu ECU mantığındaki tesisatlar iyice müdahale etmeyi imkansız kılıyor. Yahu o gün benim motorda kontrolsüz titreşimler vardı, kaputu açıp bir gaz vereyim dedim; aneeee... gaz teli yok. Benim araç bile elektronik olmuş! Büyük bir gıcıklık içerisinde kaputu kapatım ustaya gittim : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 arkadaşlar modifiye demişken benim de 'ufak' modifiye için bi kaynağa ihtiyacım var. amacım apaçiye kaçmayan iç mekan aksesuarları ve sticker tarzı ürünler. bunları satan bir site var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Selam, Bitti mi? Bu kadar mı? Herkes yaptı modifiyesini sanırım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Modifiye lvl: Apaci :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 YA AHAHAHHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 tam da porsche lara bakıyodum lan, bi anda soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 O degil de yeni boxer a bileniyordum ben de, sunu gormesem iyiydi sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ne guzel olmus abi iste, bozmayin simdi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ben anlayamadım.kapıları açınca porsche amblemi mi yansıyor yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Selam, Şimdi Allah'ı var; Opel ve Audi'de bu iş güzel oluyor. Bir de nette batman'lisini görmüştüm :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bu ne be? hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar