Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lan yangın çıktı oha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hatay'da deli gibi yangın çıkmış
kumsal oturunca yanık kokusu geldi baya bi söndürme helikopteri gidiyor mordor gibi olmuş orman.

http://www.nhaber.com/iskenderun-amanoslarda-yarikkayada-yangin.html

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Havalar soğumaya başladı diye suriyeli sığınmacılar yakmış olmasın lan. HAVALAR SOĞUDU DEVLET BİZE UFO VERMİYİR diye.

Yuksek gerilim hattina cengel atip kacak elektrik cekmeye calisirken cikartmislar yangini, bu is icin racial bonuslari olmadigindan roll faillamis tabiki
Mesaj tarihi:
hassssssssss abi odada pc nn basındayım kafayı pencereye cevirdim bildigin yanıor memleket.lan deli gibi de ruzgar esiyor su an orası kızıl cam ruzgar cok kuvvetli o yuzden zor kontrol alına alınacaga benzior.
Mesaj tarihi:
yangın hala devam ediyor,iskenderun duman altı olmus durumda.isin garibi az once dolastım aracla,bi kac yerde daha irili ufaklı yangın cıkmıs.ozel harekatcılar fink atıor.sabotaj ihtimali yuksek.ve ruzgarda butun hızıyla devam ediyor.
Mesaj tarihi:
düne kadar 80% azaldı şu an kontrol altında sağa sola sıçramıyor rüzgardan dolayı helikopter kullanılamıyor sadece.
bütün heryer duman yalnız ağır yanık kokusu var astım hastaları yok oldu zaten.
Mesaj tarihi:
1-dağdaki kürtler trafodan kaçak elektrik çekerken kabloyu koparmışlar

2.maden işletmesi orman vasfını yitirmesi için yakmış diyorlarda ordaki 3 maden ocağıda kapanalı 5 yıl falan oluyor

halkta bi tuhaf yağmur yağsın diye dua eden falan var lol.
Mesaj tarihi:
yoktu değeri yarıkkaya olarak biliniyor bölge 4 mevsim 40-110km rüzgar var 2-3 yılda bir hortum çıkıyor hatta ordan denize doğru gidip kayboluyordu.

çok eğimli evler tek tük yani sitedir villadır yapılmaz
maden olarakta dolomit vardı 2-3 firma manyezit çıkarıyordu kalsit oranı fazla diye vazgeçtiler limanın yanına manyezit tesisi açıldı deniz suyundan üretiliyor bi kısmı demir çelik fabrikası için.
  • Yeni Oluştur...