Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hatay'da deli gibi yangın çıkmış kumsal oturunca yanık kokusu geldi baya bi söndürme helikopteri gidiyor mordor gibi olmuş orman. http://www.nhaber.com/iskenderun-amanoslarda-yarikkayada-yangin.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 candarma ot' ları yakıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yanan bölge kızılçam ormanı yalnız rüzgarda baya şiddetli bahsettiğin otlu bölge kuzeyde kalıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.turksolu.org/91/foto/ordu_orman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://haber5.net/12/07/28/15/18c6/08irw4pk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 buraya yazana kadar kapıp kovanı çıksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Havalar soğumaya başladı diye suriyeli sığınmacılar yakmış olmasın lan. HAVALAR SOĞUDU DEVLET BİZE UFO VERMİYİR diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 tatbikatta birlik flm varmıymış bu arada ya? bir arkadaşın babası oradada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 fena yalnız görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 SeaGle said: Havalar soğumaya başladı diye suriyeli sığınmacılar yakmış olmasın lan. HAVALAR SOĞUDU DEVLET BİZE UFO VERMİYİR diye. Yuksek gerilim hattina cengel atip kacak elektrik cekmeye calisirken cikartmislar yangini, bu is icin racial bonuslari olmadigindan roll faillamis tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hassssssssss abi odada pc nn basındayım kafayı pencereye cevirdim bildigin yanıor memleket.lan deli gibi de ruzgar esiyor su an orası kızıl cam ruzgar cok kuvvetli o yuzden zor kontrol alına alınacaga benzior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 abi iicene buyudu bu yangın.cok kotu ruzgar hız kesmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yangın hala devam ediyor,iskenderun duman altı olmus durumda.isin garibi az once dolastım aracla,bi kac yerde daha irili ufaklı yangın cıkmıs.ozel harekatcılar fink atıor.sabotaj ihtimali yuksek.ve ruzgarda butun hızıyla devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 düne kadar 80% azaldı şu an kontrol altında sağa sola sıçramıyor rüzgardan dolayı helikopter kullanılamıyor sadece. bütün heryer duman yalnız ağır yanık kokusu var astım hastaları yok oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Cok uzuluyorum su yangin haberlerine, uzulmeyen insan degildir zaten de ben cok uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yazık olmuş. sebebi belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 1-dağdaki kürtler trafodan kaçak elektrik çekerken kabloyu koparmışlar 2.maden işletmesi orman vasfını yitirmesi için yakmış diyorlarda ordaki 3 maden ocağıda kapanalı 5 yıl falan oluyor halkta bi tuhaf yağmur yağsın diye dua eden falan var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 başka birileri yaktıysa sebebini 1 olarak da gösterebilirler heh herhangi bir değeri var mı o arazinin başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yoktu değeri yarıkkaya olarak biliniyor bölge 4 mevsim 40-110km rüzgar var 2-3 yılda bir hortum çıkıyor hatta ordan denize doğru gidip kayboluyordu. çok eğimli evler tek tük yani sitedir villadır yapılmaz maden olarakta dolomit vardı 2-3 firma manyezit çıkarıyordu kalsit oranı fazla diye vazgeçtiler limanın yanına manyezit tesisi açıldı deniz suyundan üretiliyor bi kısmı demir çelik fabrikası için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar