Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 basligi gercekten bulamadim kusura bakmayin, yazilim pratigim cok paslandi turlu sebeplerden, kapimiz acik diyen sirketlerin suratima kapamamasi icin tekrar isinmadan basvurmayayim diyorum programlama/algoritmayi hic bilmeyene adim adim izah edenden ziyade boyle checklist gibi, sunlari rahat rahat yapabiliyorsaniz iyisiniz hadi seklinde challenge/problem turu siteler ariyorum suradan buradan problem bulup cozuyorum da linked list yap bana diyerek de baslayabilir sorun degil de misal tecrubeli amcalarin teyzelerin bile vay be ilgincmis zorlandim dedigi seylere dogru ilerlesin, yeni ogrenmeye calistigim dilde de implemente edeyim hem istiyorum az alttaki become a programmer mofo sitesi gibi derlenip duzgun onume sunuldugu ve *gercekten iyi* kaynaklar var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 github Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 https://github.com/ diyor galiba :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 opensource proje bul katil degil tam dedigim, o acidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ben tam anlamadim ne istedigini. Mulakatlara hazirlanmak icin tekrardan isinayim mi diyosun yoksa kendini test etmek mi istiosun? 1. ise amacin cracking the coding interview kitabini bitiriosun olay bitiyor. Isimi garantiye alim diosan the algorithm design manual'a kasabilirsin. 2. ise amacin, go go topcoder cok net. Practice room'larda eski SRM'lere girip cozmeye calis bakalim ne durumdasin. En iyi test yontemi o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 2 direk topcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ikisini de demistim, thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 topcoder adamın dediği "kolaydan başlayıp zora doğru giden, bunu yapamadın o zaman şu konuyu bilmiyorsun" tarz olay mı, yoksa bulmaca dergilerindeki satranç soruları gibi extreme bilmeceler mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 internetim girmeme izin verecek kadar hizli olsa soyleyecegim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bone said: topcoder adamın dediği "kolaydan başlayıp zora doğru giden, bunu yapamadın o zaman şu konuyu bilmiyorsun" tarz olay mı, yoksa bulmaca dergilerindeki satranç soruları gibi extreme bilmeceler mi oluyor? Kolaydan baslayip zora gitme olayi yok. Algorithm contestler genelde SRM'ler uzerinden yuruyor. SRM'ler icin de 2 tane division var, her division'da da 3 tane soru soruluyor kolay, orta, zor seklinde. Sorularin puanlari da farkli. Soruyu actigin andan itibaren puan dusmeye basliyor, ne kadar hizli cozersen o kadar cok puan aliyorsun. Her yarismadan sonra da kendi divisionindaki siraya gore vs ratingin degisiyor. Ratingin yeterince yukselirse division atliosun. Div-2 sorulari cok zor degil. 250 ve 500 puanlik sorulari temel cs egitimi ile cozebilmek mumkun. Ondan sonrasi zorlasiyor iste. Bilmedigim konu var diyorsan da tutoriallar var sitede. Onlari okuyabilirsin. Tutoriallarda konuya spesifik sorular da verilior "bu konuda kendinizi gormek icin bu sorulari cozun" gibisinden. Ama tabii hangi yontemi kullanacagini bilmek cok gercekci bi ortam sunmuyor. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 SRM'in acilimi nedir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Single Round Match miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bi soru verse mesela, "bu soruyu bilemedin, şu konuda eksiğin var" dese aslında ben de öyle bişiler arıyorum. yoksa bulmaca siteleri gibi programlama soruları ilgimi çekmiyor. edit: yine bir bakayım önyargılı davranmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar