di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Selam, Annem bi kitap tavsiye etti mutlaka oku diye, adi Tanri'nin dogum gunu. Arka kapak yazisini okudum, cok ilginc olabilirmis gibi de geldi ama ne yalan soyleyeyim gayet sig bir kitap izlenimi daha baskin. Haliyle yazarini sorayim istiyorum. Okudunuz mu kitabini hic ? Nedir fikirleriniz ? Kitap konusu ve arka kapagindan anlasildigi gibi bir Adnan Oktar havasi var hic girismicem. Aha bu da link; http://www.idefix.com/kitap/tanrinin-dogum-gunu-burak-ozdemir-burak-ozdemir-/tanim.asp?sid=KIP5XU1VYD8DQOCP5X1H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Abi bu ne, kitabı elime alıp bunu görsem bırakır kaçarım lan buRAK özDEMİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 tanrıyı olduğundan farklı sevimli göstermeye çalışan bi kitap. tam islamın hiçbir şeyini yerine getirmeyip lafta müslüman olan ve cennete gideceğine inanan türk halkının kafasını rahatlatmak için yazılmış adeta. kitaptaki tanrı ile islam'ın allahının alakası yok. tavsiye etmem dandik. zorla okumuştum ilk sayfalarını bir kaç yıl önce sonra bayıp bırakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 "islamın hiçbir şeyi" ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 namaz mamaz işte islamın kuralları oruç hacc ne bilem onu da sen bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hakkında çok şey duydum ama merak edip okumadım. "sığ" düşüncesine +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 şimdi anlatırım bir postta kısa bir şekilde ama en az on sayfa dalga geçersiniz. oku, allah'ından bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 RAK DEMİR :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aslında ben yoğum hayaller insan mı? yoksa biz hayal miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar