TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Selamlar, şehiriçi kullanılıcak 60-65k civarı çok fazla yakmayan (range roverları çok severim baktım bu fiyatlara 2002 falan var lakin 25litre şehir içi yakıyormuş oha dedim kalsın) suv bakıyorum. Tavsiyeleriniz nedir? Infiniti FX35 gerek görüntü gerek ses mükemmel ama onlarda çok yakıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 çok yakmayan SUV yok şimdi orda bir anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Nissan Quashqai // Opel Mokka // Honda CRV // Chevrolet Trax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Skoda Yeti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Tiguan Olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 subaru forester veya XV http://www.youtube.com/watch?v=47oVKzjJOBM http://www.youtube.com/watch?v=UzdTmcmP6ig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 suv/sav, bunlarin olayi cok yakmak. crossoverlara bakilacak mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 kia nin var bir tane sportage. 1.6 motoru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 SUV değil, ama qashqai'nin dizeli 1 depoyla 1000 km yapma iddiasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Bu arada 2. elde olabilir. Çok yakmamaktan kasıt tabiki 6-7 litre yakıcak değillerde range rover yada cayenne gibi 20-25litre yakmasın :) İnfiniti FX35 nasildir? Yada Dodge Nitro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Feamer said: subaru forester veya XV http://www.youtube.com/watch?v=47oVKzjJOBM http://www.youtube.com/watch?v=UzdTmcmP6ig XV yi beğendim Otomatik viteslisinin ikinci eli bulunur herhalde 60-65k ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hem az yakit li istiosun hem de SUV ariosun hemde guzel olsun diyorsun :) Benim eski X5 e verebilirdim sana Ama istedigine gore Kia filan isini gorur senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Az yakıtlı değil, sadece RR ler gibi 25 litre yakmasın, şu an kullandığım bmw zaten 16 litre yakıyor hani 12-13 litre yaksa okeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 rx8 ler 16 yakiyor yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Para yı davet ediyoruz topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 2010 Jeep Patriot, dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Patriotu düşünmüştüm evet, ama küçük gibi geliyor o araba bana tabi yakından görmedim henüz. Varmı bu araç hakkında bilgisi olan? Ayrıca infiniti FX35 hakkında? Birde dodge nitro? Summon paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Patriotu eledim, manuel istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Selam, Ben SUV'lara uzağım. Ne olacağına karar verememiş devekuşu misâli olduklarını düşünüyorum. Pratik değiller(park etmek falan), masrafları yüksek(en basitinden kış lastiği almaya kalkınca), ağırlık merkezinin yüksekte oluşu beni huylandırıyor. MPV bana daha yakın bir araç; sorry :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Hehe, bende sevmezdimde değişiklik olsun istedim. Park konusunda sıkıntı çekmem herhalde hali hazırda basık bir 3.20ci kullanıyorum,heryere parkedilmiyor anında sürtüveriyor altı, en azından suvla kaldırıma falan çıkarım her yer kaldırım! :) Aslında şunlar hoşuma gidiyor epey. Lakin youtubeta test videoları izledim,slalomlarda 2 tekerlek havaya kalkıyor falan hatta bir testte lastik patlamıştı,gözüm korktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 seri araba kullanacaksan suv dan uzak dur zaten. 3.20ci nin surekli altını surtuyor olmanın, yere yakın olmasının bir sebebi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 volvo xc60 da suv mu sayılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Namessar said: seri araba kullanacaksan suv dan uzak dur zaten. 3.20ci nin surekli altını surtuyor olmanın, yere yakın olmasının bir sebebi var :P Yere yakın olmadığında kötü duruyor + iyi hissetmiyorum; ha dersen neden suv bakıyorsun, manyağın biriyim.. Dodge Nitro accık seri gibi gelmişti bana ya,tüm bu saydığım suvlar hantal mı? Infiniti FX35 en güçlüleri sanırım aralarında ama onuda biraz araştırdım min 15litre diyorlar şehir içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 "ben viraja RR sport ile 220 giriyorum hacı" takılan arkadaslar ya agır yalan soyluyorlar ya da bu isi kolayca yapabilecekleri arabalar varken bosuna risk alıyorlar. 0-100 ü ne olursa olsun, tork ne kadar super olursa olsun, koltuga ne kadar yapıstırırsa yapıstırsın, araba ne kadar kacabilir olursa olsun, suv ile seri araba kullanmanın o agırlık merkezi ile pek bir faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 subaru XV al işte luks muks takıntın yoksa, derdinde yol tutuşu, güvelik falansa bir test sürüşüne git... hatta istenyedeki ana bayiye git, test sürüşü yap ikinci el istersen zaten satıyorlar, hatta infinty de onlar da citroende onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar