Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

60-65k arası SUV

TeddyLop

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, şehiriçi kullanılıcak 60-65k civarı çok fazla yakmayan (range roverları çok severim baktım bu fiyatlara 2002 falan var lakin 25litre şehir içi yakıyormuş oha dedim kalsın) suv bakıyorum.
Tavsiyeleriniz nedir?
Infiniti FX35 gerek görüntü gerek ses mükemmel ama onlarda çok yakıyor sanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben SUV'lara uzağım. Ne olacağına karar verememiş devekuşu misâli olduklarını düşünüyorum.

Pratik değiller(park etmek falan), masrafları yüksek(en basitinden kış lastiği almaya kalkınca), ağırlık merkezinin yüksekte oluşu beni huylandırıyor. MPV bana daha yakın bir araç; sorry :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe, bende sevmezdimde değişiklik olsun istedim.
Park konusunda sıkıntı çekmem herhalde hali hazırda basık bir 3.20ci kullanıyorum,heryere parkedilmiyor anında sürtüveriyor altı, en azından suvla kaldırıma falan çıkarım her yer kaldırım! :)

Aslında şunlar hoşuma gidiyor epey. Lakin youtubeta test videoları izledim,slalomlarda 2 tekerlek havaya kalkıyor falan hatta bir testte lastik patlamıştı,gözüm korktu.

Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

seri araba kullanacaksan suv dan uzak dur zaten. 3.20ci nin surekli altını surtuyor olmanın, yere yakın olmasının bir sebebi var :P

Yere yakın olmadığında kötü duruyor + iyi hissetmiyorum; ha dersen neden suv bakıyorsun, manyağın biriyim..

Dodge Nitro accık seri gibi gelmişti bana ya,tüm bu saydığım suvlar hantal mı?

Infiniti FX35 en güçlüleri sanırım aralarında ama onuda biraz araştırdım min 15litre diyorlar şehir içi.
Sosyal ağlarda paylaş

"ben viraja RR sport ile 220 giriyorum hacı" takılan arkadaslar ya agır yalan soyluyorlar ya da bu isi kolayca yapabilecekleri arabalar varken bosuna risk alıyorlar.

0-100 ü ne olursa olsun, tork ne kadar super olursa olsun, koltuga ne kadar yapıstırırsa yapıstırsın, araba ne kadar kacabilir olursa olsun, suv ile seri araba kullanmanın o agırlık merkezi ile pek bir faydası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...