pronoit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Bone said: pronoit said: abi 2077de sadece iç çamaşırlı kadına ateş eden bir grup insan var ya klasdhalkdha haklısın, deus ex human revolution teaserında daha çok şey vardı, gameplaydi, oyunun hikayesinden parçalardı, expansionlar hakkında haberler felan koymuşlardı. bu olmamış, bu ne böyle... ikarus? ronesans? arkadaşlar cidden benim de beklediğim bir oyun bu ama şu teasera bakip dediğim tek şey gene heralde kartlar toplicazalskdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 tamam işte cyberpunk rpg'sini oynamış kişiler için detaylar var teaserda. onları izah edenler var, gözardı ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 witcherlar üzerinden tahmin yorum yapabilecek varmı 2 oyunuda oynamadım cünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 axedice öm ile bilgilendirdi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 verilmis zaten, editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Cikmadan patladi oyun yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bi dakka bi dakka nesi patladı ne oldu iptal mı edildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 gayet güzel bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dandik teaser dandik şarkı overrated slowmo meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bi saattir video arıyorum nerde lan bu video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dandik settings de bi de tam olsun... @bck: burda http://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Bone said: tamam işte cyberpunk rpg'sini oynamış kişiler için detaylar var teaserda. onları izah edenler var, gözardı ediyorsun. ben acayip tatmin oldum izledikten sonra bundan sorada nomad içeren bisey cekseler keske ama kesin internette surf yapanları izliycez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 allah allah bunu da beğenmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 sırf şunu görmek bile beni heyecanlandırdı http://i.imgur.com/oOoHL.jpg bu tip ara sokakları dolaşıp serüven yaşıycak olmanın keyfi bir başka. gameplay hakkında bilgiler çıkarsa iyice tadından yenmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Ben Omikron indireyim, canım çekti SS'i görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 hakikaten bi omikron çevirmek lazım. ya da firma omikron 2 yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 pronoit said: abi 2077de sadece iç çamaşırlı kadına ateş eden bir grup insan var ya klasdhalkdha settingi oynadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Kaede said: dandik teaser dandik şarkı overrated slowmo meh Lol. Adamlar doğrudan mp3'ü alıp zart diye windows movie maker'la trailer'a koyarsa, archive ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 adam haklıa bi, en azındaın mermi nedir, kovan nedir ansıl calısır, bi baskalarmıs slowmo yapmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yıl 2077 mermiler viyli değil peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tamam anlıyorum hepimiz heyecanlanıyoruz yeni cyberpunk rpg geliyor diye ama süte siyah denmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hayır witcher 2 nın trailerında öttürmüşerdi, bunda neden becerememişler acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yivli abi vizir vizir dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 recoil yok bişi yok, üstüne nasıl bir fire rate varsa masallah atmosferi mermiyle dolduruyolar, giysisine carpıyo parcalanıyo mermi, tamam kadın überanyum kaplama ama giysiyi süpermenin pelerinindendemi yapmıslar? hayır bide kendi tactical response unit üyesi adam kadının yarım metre arkasında duruken RATATATATA diey tarıyo olmalarıda ayrı bi komik anlıyorum bütceden kacındıkalrı için animasyon kullanmamıslar ama o zaman bütcene göre kurgu secıceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Haters gonna hate Edit: Abicim bi video bu kadar incelenip boku çıkarılmaz daha oyun yok ortada.Neyin savaşını veriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar