Mordre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 arkadaşlar knight onlie için neler gerekiyo bu oyun sitesinden mi çekiliyor yoksa cdsini alacak mıyım bu arada sistem 192 mb ram pentium 3 ge force 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 makinen calıstırır buyuk ıhtımalle o kadar kasıntı bır oyun degıl.. ben internetten cekttım ama cd sı var mıllette.. hatta lvlda var dıe soylentıler kulagıma geldı..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Merhaba. Benim sistemim pIII 733 128+256 SDRam 256 MB ekran kartı Bu sistemle en ufak sorun yaşamadan oynayabiliyorum. Download edebileceğin iki site var Bedava olan: www.knightonlineworld.com Paralı Olan www.e-games.com.my[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Acc name vede sifreni yazdıktan sonra oyuna ne kadar sürede baglana bildigini bana soylermisin 30 saniye,1 dakika vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sanırım loading kısmını soruyorsun eğer öyle ise yaklaşık 10 sn belki daha az da olabilir.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 degisir..bazen 1 sn bzaen 10 sn[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar