senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 anladım abi new - grad olarak girmek çok zor hakikaten google ve feysbuka. biraz pişip sonra zorlamak lazım bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 barnacle said: http://www.iskolig.com/ türk versiyonu Allah tuttuğunu altın etsin. Let god holding gold. Lassen Sie Gott holding gold. دع الله عقد الذهب. dipnot: bu feci işime yarar tam iş arama döneminde. olumlu bir veri vermesi için bayağı bir girdinin olması gerekirde gene iyi kötü fikir verir. dipnota cevap: salak nubblade. mühendis maaşı dediğin, istanbulda öğrenci hayatına devam. 2 bölüm bitirmişsin, hala dangozsun. Hala 1.sınıftaki 8-10k maaşla ceo olcam sanıyorsun. nah olursun, hayalini bare düzgün kur. 8-10k maaşla nereye ceo olacaksın, hamitoğlu boru döşeme turizm inşaat turistik sensation white organizasyon yan san. ltd. an. ştd. mi ? hayal falan kurma, iş aramaktan çok ev arkadaşı ara falan, daya çok işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 facebook'ta google'da çalışıyorsun ayda 18 milyar veriyorlar, aselsan'da çalışıyorsun ayda 3 milyar veriyorlar. çok iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 o paranın yarısı vergi yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bizimkinin de tamamı vergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 googlela technical phone interview yaptim ben, adeta hello world yazamadim, sonra da aramadilar daha zaten asadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar