Odeon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 varmi seyreden ? bugundu heralde ilk gosterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 izledim gayet güzel olmuş. yer yer Belgesel tadı versede o duyguyu, o hissi o kahramanlıgı hissediyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 her şey bitti şimdi sıra çanakkaleyi mi sömürmeye geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 esas sinan çetininkine rezalet diyolar. gülen geri dönsün diye kötü oyunculukla ağlayan adam mı anlatacak çanakkaleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 çanakkale cocukları biraz savaşmayalım barışalım tarzı . Bu ise tamamen kurtuluş dizisi gibi. Turgut özakman senaryosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Da neden bu mevsimde girdi ki vizyona? Mart'ta gireydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben izledim dün. sinematografi, senaryo tam bir felaket. kurtuluş gibi bir prodüksiyon olamamış. çeşitli dizilerden, filmlerden tanıdık yüzler var filmde. oyuncular üzerlerine düşeni yerine getirmişler ama filmin diğer unsurları yetersiz kaldığı için onların emekleri arada kaynamış biraz. 3d sahneler fena değildi türk sineması içerisinde bakacak olursak. holivutla kıyaslamamak lazım tabi. hatta battleship filmindeki rihanna'nın en son ateşlediği top mermisinin sahnesinin kopyasını da yapmışlar. =D merminin ateşledniği ve topun ağzından fırladığı anı kısacık da olsa yapmışlar yani. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar