deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Şöyle bir program var mı? Ben telefonumu PC'ye bağladığımda (wi-fi, cable vs.) telefonum desktop'ta görünür olacak. Ne bileyim android telefonumu PC'den kullanabileceğim mesela. Anlatabildim umarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 var, adini hatirlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Airdroid'e baktin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 heh hatirlamadigim oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 andorid simulator baglaniyodu sanirim yau gercek cihaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Hala iphone kullanıyorum da yakın zamanda note 2'ye geçince lazım olacak. Aklıma gelmişken sorayım dedim. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Android için bu işi yapan myphonexplorer var, tam olarak telefonun arayüzünü ekranda görüp mouse u dokunuyor gibi kullanıyorsun. Telefonu kabloyla bağlaman lazım, buna rağmen baya lag var bi süre sonra kullanımı sıkıyor. Iphone için bilmiyorum ama androidde varsa yapılabilr bişey heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar