deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 i5 4gb ram g310m ekran kartlı bir laptopum var; daha geçen aya kadar ortalama ayarlarda çatır çatır oynuyordum oyunu... Bugün eve geldim, MoP upgrade'i yaptım, aylık aldım oyuna gireyim dedim; login ekranına girmem bile 5dk sürdü... O login ekranında arkada uçan bulutlar kare kare gidiyor. Oyuna bakayım dedim, belki login ekranı bug'lıdır; oyuna girdim loading normal hızda açıldı, sonra oyun tekrar kare kare. Ram usage 1.77gb, CPU usage %100 oluyor WoW'u açtığım anda. Nedeni nedir bunun? Format atmadan önce belki cevap gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bu arada 8ED6.exe diye bir şey var, cpu'nun %88'ini o kullanıyormuş, appdataroaming sekmesinde. Nedir o? Google'a sordum alakasız şeyler çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kapat bi task managerdan bakalım bi fark olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 pek hayra alamet birşey olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende. Cache,wtf sildim ama bir çare olmadı. Login ekranın geç açılması için Ipv6 seçeneğini kapat interface ekranından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 CPU %100 ise Virüs tarama programından olabilir, yada o alakasız exe gerçekten bir virüs olabilir. windows da öyle bir exe yok bildiğim kadarıyla wow dada ben çalıştırırken öyle bir exeye rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Formatladım bile zaten 1 seneyi geçmişti, evraklar yüzünden format atamıyordum; geçen cuma bütün işlerim bitti, WoW da bahane oldu formata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ee formattan sonra değişiklik oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar