wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Hadd gençler var mı satan neyim? Saçma sapan fiyatlarla gelmeyin yalnız 3 kere gittim ve çokta yakın olmayan bi arkadaşım için alacağım bileti. Arkadaşımın arkadaşı hatta o kadar uzak o yüzden mantıklı teklifler verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Yuh ! 2. ye bile gidilmez naaptin hako sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hako istanbula geliyorlar mi bana bi bilet alsana gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 2. yi mi 3. yü mü sizi götürdüm ya hayınlar.. Sen beni feysbuktan silmişsin imk fotosu da almadım o yüzden mümkünse bi daha görüşmeyelim abi. İstanbula geliyorlar bu arada eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ahaha sacmalama seni feysbuktan silmedim. kapadim abi kökünden. baya özel hayatin icine ediyor, ayrica is yerinde cok zamanimi aliyordu. isten gücten geri kaliyordum. imk iste abi bildigin meme yok bi özelligi. ama gidemedim N'nin yanina rsimler onda. neyse konu dagilmasin yok mu delikanli bir pati bilet bulabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Olsun böyle söyleyince daha dramatik oluyor. Hadd bilet bulun bana alayım sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hako, banada bilet bul, bayramda geliyoruz ankya fulyayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bilet ayarlayabilecek birisini ayarlayabilirim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Bakayım onurcum bulursam haber ederim çift gideriz negzel. Numancım pek iyi olur pekte güzel olur. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 umarim bu sefer senin kafana bisiler atar o oynayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 saklıyoruz olm mektubu ahaha ilaç prospectüsüne yazmışlar çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ahah duruyo mu o hala :D çokgüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Hako sana yollarim nosunu bugun arar konusursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 behzat mı oynuyor başka bir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Erdal besikcioglu oynuyor. Hako bu arada mlsf elemanin giseci arki ayrilmis devlet tiyatrosundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hangi sahnede oynanacak ona göre bakabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bende isterim bilet iki tane bulabilecek arkadaşlar var ise :) İki senedir gidemedim anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Meov said: hangi sahnede oynanacak ona göre bakabilirim? Tek sahnede oynamıyor şansımıza kızılayda da olabilir istanbul yolunun orada ki sahne de olabiliyor bilemedim o yüzden up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 heammmh. şansına bende sadece çayyolundakileri tanıyordum. hoş ben isteyince girebiliyorum biletsiz flm nihaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 cayyolunda villasi olan arkadaslar kacirmasin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 pascal bak erenden ayakkabılığı aldın zaten ayakkabılarımı evin girişine koyuyorum dağılıp duruyor kapı açılmıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adgasajsfaldfsaşjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ben de bir delinin hatıra defterine bilet arıyorum aralık ayı içinde. cevap alabilirsem çok çok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar