KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 çevir kazı yanmasın şimdi. aynı zamanda da çok zeki bir şey olduğunu sanıyorsun. acı gerçek ise ortalama zekada bir adam olduğun şeklinde döliğanlı. B)-
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 E ben zeki olduğumu iddia etmedim ki pampa, idare ediyoruz. Ortalamanın altında olanlar düşünsün.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/a4b/2b4/8ed/ce6/98d/875/d9f/af5/c4a/73d/95_450xNULL.gif
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 En az bi goldbären zekası var ama bende. Onu iddia edebilirim bak.
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Theridone said: http://forum.paticik.com/thumbnails/a4b/2b4/8ed/ce6/98d/875/d9f/af5/c4a/73d/95_450xNULL.gif +1
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 B)- en az goldun zekası acaip iddialı olmuş. edit: az önce sen "zeki olduğumu iddia etmedim" dememiş miydin?
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Zaman kipi fln çalışsana biraz, cümleleri daha rahat kavrarsın =/
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Seagle simdi komunist mi yurunmesin mi diyor? KuddusiMavra yurunmesini mi destekliyor? yani ne paylasilamiyor ?
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Gominikim ben eet. İzinsiz gösteriye izin vermediler ühühüh diyorlar, ben de "orda bi mantık hatası var beyler" diyorum. Kızıyorlar =/
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 SeaGle said: Gominikim ben eet. İzinsiz gösteriye izin vermediler ühühüh diyorlar, ben de "orda bi mantık hatası var beyler" diyorum. Kızıyorlar =/ cuma namazından sonra izinsiz fatih yürüyüşü yapsalar dizlerin titrer imandan lan. tarafsız tarafsız konuşuyo, halbuki tanısanız ayaklı taraf gazetesi bu adam
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 İzinsiz gösteri yapmak istiyoruz ama engelliyorlar!
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 goldbären said: SeaGle said: Gominikim ben eet. İzinsiz gösteriye izin vermediler ühühüh diyorlar, ben de "orda bi mantık hatası var beyler" diyorum. Kızıyorlar =/ cuma namazından sonra izinsiz fatih yürüyüşü yapsalar dizlerin titrer imandan lan. tarafsız tarafsız konuşuyo, halbuki tanısanız ayaklı taraf gazetesi bu adam Ya olm beni ele verme demiyo muyum ben? Sır tut diye her ay cemaat bütçesinden dolarlar yatıyor banka hesabına, kucak dolusu triple whooper yatırıyoruz sana. Sen bi çeneni tutamıyosun ya! Taraf çok ağır oldu ama =/
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 siz ikiniz bi sevişseniz hem siz rahat edeceksiniz hem de biz forum ahalisi.
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 allahsızlara serbest, bırak sigıl düşünsün.
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ateşi düşünme, güzel şeyler düşün tekrar artar libidon.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ateşi değil goldun vücut yağ oranını düşündüm abi. O portakal kabuğu bacaklardan daha büyük azap mı olur.
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 SeaGle said: İzinsiz gösteri yapmak istiyoruz ama engelliyorlar! izinsiz gösteri diye birşey yok. Gösteri ve yürüyüş yapmak izne tabi değildir. Eskiden gösteri ve yürüyüşler beyan edilmek zorundaydı, artık o bile yok. Gösteri ve yürüyüş kanununa muhalefet diye aptalca bir nedenden valilik gösterileri yasaklar. Aslında anayasal suç gösterileri ve yürüyüşleri engellemek ve izin vermemek ortada geçerli bir durum yoksa. Tekrardan söyleyeyim üstüne basa basa. Anayasal haklar asla ve asla izne tabi değildir. Temel hak ve özgürlükler kapsamına girer ve kanunla belirtilen durumlarda ancak ve ancak bu hak kısıtlanabilir. Ve durumlar sıradışı durumlardır.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Toplantı ve gösteri yapılacak yerler arasında TBMM önü bulunmamaktadır. İzinsiz toplantı ve gösteri yapılmak istenmesi halinde toplantıyı düzenleyenlerin yanı sıra buna katılanlar hakkında da yasal işlemler yapılacaktır. Olay gösterinin yapılacak olması değil zaten, tbmm'nin o kapsama girmemesi. Ha açıkçası giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum, başından beri haber üzerinden konuşuyoruz zaten.
Öne çıkan mesajlar