KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 çevir kazı yanmasın şimdi. aynı zamanda da çok zeki bir şey olduğunu sanıyorsun. acı gerçek ise ortalama zekada bir adam olduğun şeklinde döliğanlı. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 seagle'a mal dedi BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 E ben zeki olduğumu iddia etmedim ki pampa, idare ediyoruz. Ortalamanın altında olanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/a4b/2b4/8ed/ce6/98d/875/d9f/af5/c4a/73d/95_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 En az bi goldbären zekası var ama bende. Onu iddia edebilirim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Theridone said: http://forum.paticik.com/thumbnails/a4b/2b4/8ed/ce6/98d/875/d9f/af5/c4a/73d/95_450xNULL.gif +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 B)- en az goldun zekası acaip iddialı olmuş. edit: az önce sen "zeki olduğumu iddia etmedim" dememiş miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Zaman kipi fln çalışsana biraz, cümleleri daha rahat kavrarsın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Seagle simdi komunist mi yurunmesin mi diyor? KuddusiMavra yurunmesini mi destekliyor? yani ne paylasilamiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Gominikim ben eet. İzinsiz gösteriye izin vermediler ühühüh diyorlar, ben de "orda bi mantık hatası var beyler" diyorum. Kızıyorlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 O mantik hatasi nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 SeaGle said: Gominikim ben eet. İzinsiz gösteriye izin vermediler ühühüh diyorlar, ben de "orda bi mantık hatası var beyler" diyorum. Kızıyorlar =/ cuma namazından sonra izinsiz fatih yürüyüşü yapsalar dizlerin titrer imandan lan. tarafsız tarafsız konuşuyo, halbuki tanısanız ayaklı taraf gazetesi bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 İzinsiz gösteri yapmak istiyoruz ama engelliyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 goldbären said: SeaGle said: Gominikim ben eet. İzinsiz gösteriye izin vermediler ühühüh diyorlar, ben de "orda bi mantık hatası var beyler" diyorum. Kızıyorlar =/ cuma namazından sonra izinsiz fatih yürüyüşü yapsalar dizlerin titrer imandan lan. tarafsız tarafsız konuşuyo, halbuki tanısanız ayaklı taraf gazetesi bu adam Ya olm beni ele verme demiyo muyum ben? Sır tut diye her ay cemaat bütçesinden dolarlar yatıyor banka hesabına, kucak dolusu triple whooper yatırıyoruz sana. Sen bi çeneni tutamıyosun ya! Taraf çok ağır oldu ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 rasim ozan gemlikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 siz ikiniz bi sevişseniz hem siz rahat edeceksiniz hem de biz forum ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sevişmek günah değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 allahsızlara serbest, bırak sigıl düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Libidom sıfıra yakınsadı bi anda,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ateşi düşünme, güzel şeyler düşün tekrar artar libidon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ateşi değil goldun vücut yağ oranını düşündüm abi. O portakal kabuğu bacaklardan daha büyük azap mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 huun kıskanıyo, rulmanı yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 alaska frigo haydi alaska frigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 SeaGle said: İzinsiz gösteri yapmak istiyoruz ama engelliyorlar! izinsiz gösteri diye birşey yok. Gösteri ve yürüyüş yapmak izne tabi değildir. Eskiden gösteri ve yürüyüşler beyan edilmek zorundaydı, artık o bile yok. Gösteri ve yürüyüş kanununa muhalefet diye aptalca bir nedenden valilik gösterileri yasaklar. Aslında anayasal suç gösterileri ve yürüyüşleri engellemek ve izin vermemek ortada geçerli bir durum yoksa. Tekrardan söyleyeyim üstüne basa basa. Anayasal haklar asla ve asla izne tabi değildir. Temel hak ve özgürlükler kapsamına girer ve kanunla belirtilen durumlarda ancak ve ancak bu hak kısıtlanabilir. Ve durumlar sıradışı durumlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Toplantı ve gösteri yapılacak yerler arasında TBMM önü bulunmamaktadır. İzinsiz toplantı ve gösteri yapılmak istenmesi halinde toplantıyı düzenleyenlerin yanı sıra buna katılanlar hakkında da yasal işlemler yapılacaktır. Olay gösterinin yapılacak olması değil zaten, tbmm'nin o kapsama girmemesi. Ha açıkçası giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum, başından beri haber üzerinden konuşuyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar