Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trafik ceza ödeme

-Neiloth-

Öne çıkan mesajlar

Bazen de hiç girmezler.

Ben şahsen ceza meza ödemiyorum. Ödemediğinde zaten maksimum 2 katına kadar faiz işliyor. Hiç ödemezsen de karşına çıkmayabiliyor.

Ben önceki arabamda 3 kez çekilme, 1 kez de cep telefonuyla konuşma cezası yedim ve hiç birini ödemeden arabayı güzelce sattım. Satarken de problem olmadı.

Bu yüzden ceza ödeme huyum yok. Geçenlerde yine akbaba gibi kavşak üstüne soteye yatmış Türk polisi telefonla konuştuğumu sunrooftan görüp yazdı cezayı! Makbuzu aldım, teşekkür ederim, hadi kolay gelsin diyip gazlayarak devam ettim. Ödemeyeceğim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

Bazen de hiç girmezler.

Ben şahsen ceza meza ödemiyorum. Ödemediğinde zaten maksimum 2 katına kadar faiz işliyor. Hiç ödemezsen de karşına çıkmayabiliyor.

Ben önceki arabamda 3 kez çekilme, 1 kez de cep telefonuyla konuşma cezası yedim ve hiç birini ödemeden arabayı güzelce sattım. Satarken de problem olmadı.

Bu yüzden ceza ödeme huyum yok. Geçenlerde yine akbaba gibi kavşak üstüne soteye yatmış Türk polisi telefonla konuştuğumu sunrooftan görüp yazdı cezayı! Makbuzu aldım, teşekkür ederim, hadi kolay gelsin diyip gazlayarak devam ettim. Ödemeyeceğim :)

plakaya yazdılarsa sorun yok işlemeleri çok uzun sürüyor sisteme ya da emniyet maliye arasında kopukluk var hiç işlenmiyor

ama seni durdurup, cezaya ehliyet bilgilerini de ekledilerse sıkıntılı
gib'de gözükmüyen 2 cezam var, biri 1 senelik, biri de 1 aylık
2side şu an ehliyetime işli (cezadan bir hafta sonra baktım girmişlerdi sisteme)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...