-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bugün bankaya gittim, ceza makbuzu olmadan işlem yapamıyoruz dediler, ben makbuzu kaybettim. makbuzsuz nereye ödebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bankanın internet bankacılığından bak, ceza plakadan görünüyorsa öyle öde. Olmazsa Gelir İdaresi Başkanlığı'nın web sitesinden ve/veya e-Devlet'ten yapabiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 e devletten ehliyet ceza puanı sorgula ordan gözüküyor ceza bilgileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bankada kadın plakayı yazıp baktı ceza görünmedi, görünmüyomuş öyle. e-devlet şifrem falan yok benim şimdi. yarın yatırsam iyidi, bi şekilde yatıramıyoyum şimdi makbuz olmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 e devlet sifresine gerek yok, internet vergi dairesinden goruntulenebiliyor. sisteme daha girmemislerse gorunmez, bazen aylar surer girmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bazen de hiç girmezler. Ben şahsen ceza meza ödemiyorum. Ödemediğinde zaten maksimum 2 katına kadar faiz işliyor. Hiç ödemezsen de karşına çıkmayabiliyor. Ben önceki arabamda 3 kez çekilme, 1 kez de cep telefonuyla konuşma cezası yedim ve hiç birini ödemeden arabayı güzelce sattım. Satarken de problem olmadı. Bu yüzden ceza ödeme huyum yok. Geçenlerde yine akbaba gibi kavşak üstüne soteye yatmış Türk polisi telefonla konuştuğumu sunrooftan görüp yazdı cezayı! Makbuzu aldım, teşekkür ederim, hadi kolay gelsin diyip gazlayarak devam ettim. Ödemeyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Selam, Cezalar görünmüyor gerçekten de :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 benim 4 cezam var ehliyet tarihimde, 4 ude kabak gibi gozukuyor. edit notu: son 2 taneyi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Vodan said: Bazen de hiç girmezler. Ben şahsen ceza meza ödemiyorum. Ödemediğinde zaten maksimum 2 katına kadar faiz işliyor. Hiç ödemezsen de karşına çıkmayabiliyor. Ben önceki arabamda 3 kez çekilme, 1 kez de cep telefonuyla konuşma cezası yedim ve hiç birini ödemeden arabayı güzelce sattım. Satarken de problem olmadı. Bu yüzden ceza ödeme huyum yok. Geçenlerde yine akbaba gibi kavşak üstüne soteye yatmış Türk polisi telefonla konuştuğumu sunrooftan görüp yazdı cezayı! Makbuzu aldım, teşekkür ederim, hadi kolay gelsin diyip gazlayarak devam ettim. Ödemeyeceğim :) plakaya yazdılarsa sorun yok işlemeleri çok uzun sürüyor sisteme ya da emniyet maliye arasında kopukluk var hiç işlenmiyor ama seni durdurup, cezaya ehliyet bilgilerini de ekledilerse sıkıntılı gib'de gözükmüyen 2 cezam var, biri 1 senelik, biri de 1 aylık 2side şu an ehliyetime işli (cezadan bir hafta sonra baktım girmişlerdi sisteme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar