dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 İşte özlediğimiz GoPro filmi böle çekilir. Bana ne arkadaşım elalemin Hulahop yapan hatunundan. http://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U&hd=1 Sony Actioncam'e güzel bi cevap olmuş Silver Edition 299$ biraz daha makul ama wifi remote YOK, dahil değil. Remote 80$ (79.99$) Pilleri 19.99$ Eski piller 1100mAh'tı bunlar daha küçük ama 1050mAh Şu an en alınası alet GoPro Hero3 Silver edition. Sony Actioncam Wifi 269$ 1080p'de 30fps, 720p'de 60fps idi. GoPro Hero3 Silver 1080p'de de 60fps Black 1080p'de 120fps 2.7kp'de 30fps, 4k'da 12fps Low Light Performance denilmiş Black edition için, Silver'ın Low Light performance ve color balance nasıl merak ediyorum. (bence iyidir abiler) bu Silver güzel olmuş. alınır. Black Silver White (Tek kamera alıyorsanız, pro değilseniz bunu almaya gerek yok bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Actionu bulalim kamerasi kalsin geriye. Yururken vites degistirirken wow oynarken film seyredip uyurkenki actionumu cekiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi sen gidip telefon falan alıyorsun zaten bunun yerine sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Kac metreye kadar su gecirmiyor bu bilgin varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 60m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 aslında post kasıyorum yoksa speclerin yazdığı imagelarda var tüm bilgiler. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Su gecirmez diilmis be. Kilif aliyorsun plastikten onun icine yerlesiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 e haliyle abi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 niye 'e haliyle'? su geçirmeyen aletler var sonuçta kutusuz Ben de bugün gördüm bunu da white ile silver farkı nedir? Bir de telefonlara app.ler gelir yakında wifi ile kontrol etmek için, remote zımbırtısına gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hero mero gorunce... Kabin icine koyduktan sonra ohooo :P Iyi aletlerde dedigim gibi aksiyon nerede :) o kizlar neredeeee.. Anca sumsuk sokak kopegi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi çok biliyorsunuz da kompakt aletlerde ne var? fiyatı nedir? ne çekim yapıyor? xaty said: niye 'e haliyle'? su geçirmeyen aletler var sonuçta kutusuz Ben de bugün gördüm bunu da white ile silver farkı nedir? Bir de telefonlara app.ler gelir yakında wifi ile kontrol etmek için, remote zımbırtısına gerek kalmaz. benim "dilersen sana engin bilgimle mekatronik dersi vereyim" demem gibi bişi olmuş bu yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Ben bi ara bakmistim bunlara spearfishing icin , sakasina takildim azcik, yok su gecirmeyen makine :) hepsi housingli. Prolar var onlarin yaninda cousteu da geliyor hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 öle abi, çok kullanım amaçlı, koruyucu olmadan çekim yapan, bu fiyata tek bi alet yok. bunu al, model uçağa tak, arabaya tak, sonra çıkart koluna tak, kenarda bırak timelapse çeksin. her yola gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 alınır ki bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Sony Actioncam Wifi 269$ 1080p'de 30fps, 720p'de 60fps idi. GoPro Hero3 Silver 1080p'de de 60fps Black 1080p'de 120fps 2.7kp'de 30fps, 4k'da 12fps Dasaa bunlar yanlis nan.. Silver 1080 de 30 black 60 fps?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sgggdir! hakikaten öle!!! FUUUUUUUUU!!! şimdi contour'un ucuz çözümünü beklemek lazım o zaman 21'ine. ama contour'dan cacık olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Black iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Adamlar yapmış yine. Drop ile birlikte: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 kamera teknolojisine hiç yakın değilim de 2012'de su geçirmez ve darbelere dayanıklı elektronik bir cihaz çıkarmak çok zor bi iş değil. adamların yaptığı şu kameranın kullanım alanlarını düşününce casing'e ihtiyacı olduğunu görmek komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Abi alet zaten iki uc kibrit kutusu buyuklugunde, kutusuyla falan normal veya gene kucuk kaliyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 housingsiz gereksiz pahallı olur. ses kaydı için mikrofonu, ekstra mikrofon, usb, microsd girişleri etc. diğer yandan bunu bi yere tutturabilmen de lazım sonuçta. sadece suya attım indi meselesi değil. housing ile temiz ve ucuz oluyor tüm hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Bundaki mikrofon nasıl ses alıyorsa diğer türlü de öyle çalışcak. Ya da bunda bağladığın yere göre casing mi değiştiriyorsun? Sanmıyorum, bağlantı şekli neyse normal kasasında da olabilir gayet. Plug'lar artık telefonlarda bile sealed. Sıkıntım büyüklüğüyle ya da görüntüsüyle ilgili değil (gerçi görüntüsü kötü bence de kişiden kişiye değişir). Adamlar yapamamışlar gibi de bir şey demiyorum. Bir sebebi vardır mutlaka da saçma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lol bu aletin ne olduğunu anladın mı? yani sadece "hey ben mayomu giyip balıklar arasında daldım" yahut "yaşasın gökyüzü! aaa ne güzel bi gökkuşağı" olmadığının farkınasın di mi? abi kamerayı tamponun arkasına bağlıyorsun. sonra 150km/h hızla giderken üstüne çakıl makıl allah ne verdiyse geliyor. suda mesela "ay daldım eheh" değil, adam teahupo'o'da kullanıyor. "dişleri olan dalgalar" diyor herifler. çünkü su sığlaşıyor aniden ve dibinde bi sürü sivri coral reef var. yahut alıyorsun işte kayaklarının ucuna bağlıyorsun. karın içine içine sokuyorsun. uçağın altına bağlıyorsun, helikopterden atlarken takıyorsun, inerken çalılara sürtüyorsun, dağ taş tırmanırken kullanıyorsun. housing sadece suya karşı korumuyor yani bunu. bi de herhangi bi markanın +40m housingsiz ürününü bilmiyorum ben 400$ civarı (gerçi üstüne de bilmiyorum yahu) bence maliyet olarak verimli bir çözüm değil housingsiz. ha bi de. sealed bişi verirsen ama adama iphone gibi pil değiştiremezsin, yahut pil değiştirme prosedürü zor bunda yahu! dersen adam thefuck! der öbür markayı alır. herif dağın başında, duvar kenarında uğraşmaz onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 4k goruntude cok daha pro aletlerde var , birde o hizlarda ve sarsintilarda cekim kaliteside cok iyi bunlarda. Ne kadar kucuk solid o kadar dayanikli iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 GoPro keyifli birşey ve işe yarıyorda, biz belgesel çekerken 2 tane gopro ile çeşitli destek görüntüler aldık. Arabaya bağladık dağ taş çektik, tepeye tırmandık çektik, röportaj sırasında extra açılar yaptık. Bir sürü kullanımı var, illa kullanıyorsun. 1 tane yerine 2-3 tane almakta fayda var ama bence. Kayağa falan giderseniz birini kaska, 2'sini kayağa takarsınız, imba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar