pontipati Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/283442_482878458413538_1998757103_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Dynun said: 2 yıldır içiyorum anca pembeleşmiştir benimkiler wuuuaaa?! dat toplaskidan itibaren icmeye basladin sanirim bi de poz kesiyordun. eh be dinan ayni sacma durum bende de var (parmak arasi yolma istegi) kalemle felan oyna resim ciz satranc oyna oyala kendini bisi bisi yap olm sen negzel icmeyen adamdin bak sinirlendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 parmaklarini kestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şimdi sakin ol ve o klavyeyi yerine bırak sdfsdfd tarihi tam hatırlamıyorum ama öyle bişeylere denk geliyor. seni unutamayınca sigaraya verdim kendimi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yaktım camel blackı nescafeyide doldurdum ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ahah herseyi s. et LoL e basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ya da dur lan LoL de daha cok iciyor sanki insan. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 NolaxThensbane said: yaktım camel blackı nescafeyide doldurdum ohhhh olmbakgit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ELMA YE ELMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 armut mevsimi şimdi armut yiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 çay iç, çekirdek çitlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Dynun said: NolaxThensbane said: yaktım camel blackı nescafeyide doldurdum ohhhh olmbakgit http://i49.tinypic.com/dwzxj9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 iffff pispis sigara kokusu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 -Deno- said: soldaki senin, sağdaki benim ciğer. bunu hayal et mesela. http://i.imgur.com/eFuDh.pngsoldaki darth vader'a benziyor, sağdaki sidious'un poposu aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 NolaxThensbane said: Dynun said: NolaxThensbane said: yaktım camel blackı nescafeyide doldurdum ohhhh olmbakgit http://i49.tinypic.com/dwzxj9.jpg ahahaha abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 hala canın sigara içmek istiyosa bi şeyler yanlış demek ki. iç gitsin kasma kendini bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 aslında canım sigara istemiyo direk. "bişi" istiyo. topiği açtığımdan beri 1 armut 2 nescafe , 1 paket bisküvi, biraz da makarna yedim işte siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 SİGARA MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 yeni bir damak tadı olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kartan said: SİGARA MI? oha yaşıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 uzun süre sigara içmedikten sonra tekrar başlayınca bütün acıların geçiyo bütün dertlerin gidio abi arada tekrar başlamak için bırakmak lazım süper bi his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Dynun said: aslında canım sigara istemiyo direk. "bişi" istiyo. topiği açtığımdan beri 1 armut 2 nescafe , 1 paket bisküvi, biraz da makarna yedim işte siz düşünün abi biliyom canının ne istediğini de şimdi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 aa çok haklısın evt gdsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 valla kahveden ve sinirden uzak dur 2. haftadan sonra çok da aramıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 turist filminde ki elektronik sigaradan alalım sana tutamıyorsan kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar