Mino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Önümüzdeki yılın başında resmi lansmanı yapılması beklenen otomobilin gelecek nesil 157 Sedanla aynı platformu paylaşacağı belirtiliyor. Yüksek kaliteli malzemelerle yaratılacak bir iç mekana sahip olacak GTV;nin ön tasarımı markanın 2002 yılındaki Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Brera konseptinden alınmış. İnce agresif farlar ve Alfa'ya özgü radyatör ızgarası modelin ilgi çekici detayları arasında bulunuyor. Yeni GTV'nin yeni şasisi dört tekerlekten çekiş sistemini de destekleyecek. Böylece GTV maksimum yol tutuş sağlayacak. Otomobilde 156 ve 147 GTA'dan tanıdığımız 3.2 litre 247 HP'lik bir V6 motor görev yapacak. Dizel motor isteyenlerse 3 litre 250 HP'lik motoru tercih edebilecek. Alfa Romeo dizel motorla iki kapılı dizel BMW ve Mercedes modellerine direk rakip olabilecek. GTV'nin coupe ve spider versiyonlarının resmi tanıtımı gelecek yılki Cenevre Otomobil Fuar'ında yapılacak. Baz modellerin fiyatının Avrupa genelinde 35 bin eurodan başlayacağı bildiriliyor. arabam.com dan[Bu mesaj Mino tarafından 02 Kasım 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 çok tatlı bişiye benzio[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Diablo, 02 Kasım 2004 23:23 tarihinde demiş ki: çok tatlı bişiye benzio Aa siz almadınız mı daha bu arabadan yakıstıramadım eheh o kadar ise ragmen LoL[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 işte olay budur.. alfa darbeyi vurmuş sonunda..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben beğenmedim bence alfa estetiğindne uzaklaşmış italyandan çok japon olmuş hoş bu aralar yeni moda bu ama alfadan daha yaratıcı ve orjinal bir tasarım beklerdim.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 35bin euroluk araba buraya gelince olucak 100 bin euro bizde aval aval bakicaz anasini satiyim
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yok ama Türkiye'ye gelse bile 60K Euro'dan aşşağı olmaz.Değer mi bence değmez ama yine zevk dediğim gibi ben hayal kırıklığına uğradım.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
MoMo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 mino gene alfa ıle ılgılı calısma yapmıs. araba cok tatlı gozukuo.alsam mı acaba :D[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 beni pek çekmedi sivrisinek gibi bişey yapmışlar. alfacılar kızmasın severim alfa'ları ama bu etkilemedi, garip...[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 İğrenç :yapma:[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür...
Private Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Süper olmuş.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Maedhros_Laorx, 05 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: sivrisinek gibi [signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Öghk...Süper birşey![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bizim aile alfa'cıdır. Öyle böyle değil yani. Dayımın kendi garajı var. Veloce falan var. Onlara göstereyim dedim resmi. Zaten biliyorlarmış. Beğenmişler baya. Bende beğendim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Öne çıkan mesajlar