cesaperde Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 www.monoray.com.tr monoray perde asma sistemi duvara sıfır takılı olan kornişlerde dahi çalısabilmektedir görevini yerine getirebilmwsi için asla bir enerjiye ihtiyaç duymaz tamamen nano teknoloji ürünüdür mühendislik harikası olan ürün avrupa pazarlarında sınırlarını zorlayan satıs rekorları kırmaktadır fiyat olarak türkiye standarlarına göre ayarlanmıs olup tek fiyat olarak marketlerde ve nalburlarda yerini alacaktır ürün insan saglıgını tehdit etmeyen materyalden üretilmiş doga dostu testleri ise 37 yıl çalışmasına es deger zamanlamada kalite kontrola tabi tutulmustur perdeleriniz asla düşmez toplamda tek noktadan 2 kg çekme kapasitesine sahip toplamda 10 kg yük dahi taşıyabilmektedir sistem mevcuttaki rayınıza 15 dk içerisinde monte edilip kullanılmaya baslanmaktadır.bu ürün tamamen çalısabilen kalite konrol belgelerini patentlerini marka tescilini almıs hukuki koruma altına alınmıs bir üründür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 alet güzel bir şey de nano'yla kornişin ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 çocuğu olan hiçbir anne kullanmaz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 oha bu beni çok büyük bi dertten kurtarabilir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şu popüler kelimelerin reklamlara eklenmesine de kıl oluyorum. nanoteknolojik monoraymış, peh. cloud sistemi ile çalışan yüksek hızlı nanoteknolojik çevre dostu enerji verimlisi monoray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 -_- ünideki 1. sınıf projemdi bu benim sonrada ampul takma aparatı yaptıydık ayrıca bunun patentinin bu arkadaşta olduğunu sanmıyorum aw yisss dava açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cesaperde Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Adeta sanat yapmışsınız siz o yüzden görsel sanatlara taşıyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Perde asmada devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 hergün perde mi takıyonuz lan. manyakmısınız. ayda bir bile taksan perdeyi perde takarken harcadığın enerjiyi hesaplasan 56 senede çıkarır kendini bu alet. saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Aha dolaşmaya başlamış topic adfsdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 patent alınmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cesaperde Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 monorayla ilğili patenti alınmamıs diyenlere duyurulur uluslar arası 20 yıllık patentli bir üründür ayrıca perde takarken yılda yüzlerce insan yaralanıyor bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 adam ilüminati çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Faydalı model adı altında sizin ürünün boyunu uzaltıp tutma kolu ekleyip patentini kırmışlar. Pazarda adam 30 kaata satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 nanoteknoloji ürünü temizlik bezi falan var abi. şu nanoteknolojiyi görmek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://i286.photobucket.com/albums/ll94/ClaudiaBarclay/cats/monorail-cat-has-left-the-station.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cesaperde Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o 30 kagıda pazarda satan adamı tanıyorum adam o işte 500 000 tl sini batırdı çıkarmaya çalısıyor EMEGE SAYGI beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 500k yı nerde bulmus ayrıca o para çıkıyorsa ben 5liradan satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar