Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici HD Kurtarma

bingildak

Öne çıkan mesajlar

uzun suredir yedekleme ve tv e baglayip dizi / film izlemek icin kullandigim hd anlamsiz bir sekilde ne laptop ne de desktop tarafindan okunmaz oldu. taktigim zaman f: formatlanmasi gerekiyor diyor. icerigine ulasamiyorum.

normalde umrumda olmazdi ama son 3 yildir yazdigim butun proje, is plani vs. hersey icinde. gercekten ulasmam imkansiz o bilgilere eger kaybedersem. yedegin yedegini almak gerekmis demek ki...

herhangi bir sekilde kurtarma soz konusu olabilir mi, hd umrumda degil sadece icindekileri (ne kadar olursa olsun) bir sekilde kurtarsam yeterli benim icin.

var midir bir yolu?
Sosyal ağlarda paylaş

puppy linux uzerinde baslattim ve hd i bagladim icindeki herseyi gorebiliyorum tek bir sorun var linux de olmasi gerektigi gibi sol altti laptopin sabit hd`sini goremiyorum sadece linux un yazili oldugu cd ve takilan harici hd var. haliyle icerigi gorsem de bir yere alamiyorum. raid sata olmasindan olabilir mi, nasil duzeltebiliriz?
Sosyal ağlarda paylaş

ubuntu gibi biraz daha gelişmiş bir şeylerle dene. max 700mb bişey zaten, çok sürmez indirip bir yerlere yazmak.

yine göremezsen önce gParted ile bakmanı tavsiye ederim. baktın orada var ama ortalarda yok o zaman yaz buraya mount için yardım edelim. şu an için kafalar karışmasın boş yere. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...