Leopar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 psy dun sydneye gelmis, bulayimda soyliyim turkiyeye gelsin hyunayida yaninda gotursun sizin icin
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Girls generation izlemek istiyorum canli canli ya. Cok istiyorum ama inanilmaz istiyorum.
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 peh 130 dolarmis leo, 50-60 dolar olsa harbi giderdim.
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 onlar da gecen sene kore kultur haftasi ayagina gelmislerdi buraya, bilseydim bu kadar sevdiginizi gider bi fotograf cektirirdim sdfa
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 onlar buraya da geldi galiba, korece poster vardi bi yerde, anlamadim haliyle.
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 nedanko bende dalgasina soyluyorum zaten, 130 dolar harcamam simdi gangnam style gorucem diye buna ragmen klipteki dansci kizlar da gelmisse.... ...sonra kapiyi aciyormusum, psy ve hyuna kapidaymis, psy bana donup "ya sizin evin onunde yeni sarkimiz icin cekim yapiyoruzda, hyuna banyoyu kullanabilirmi" diyormus, bende hyunayi banyoya goturuyormusum sonra hmpfs hmpsfss
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 pontipati said: vaperon said: Beyler, uzak doğuluların çekiciliği; güzel hatunların default masum görüntüsü ve anahtar yuvasının bizim anahtarlarımıza göre küçük olması sebebiyle fazla vıyklamaları... Discuss. viyaklamalarının sebeplerinden biri galiba çok terleyememeleri. onların kilitleri de uzakdoğulu anahtarlarına göre yapılmış zati ter?
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dalgasina soyledigini biliyoruda ben ciddi soylemistim harbi giderdim 50 dolar olsa, 130 yapmislar. psy bi fan kaybettin :(
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bu arada ben isiyolar saniyodum, du ne oluyo? edit: lan karikaturu bulamadim biri koysun allasen. korkma gelmedim isedim diyen karikatur.
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 aslinda bu sabah martin place'te cekim yapmis herif, sanirim promosyon ayagina sagda solda gangnam style atacak denk gelebilirsin cbd civarina gidiyorsan
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 peh cbd ye hayatta gitmem bugun 24 saattir uyumadim. zaten sarkida soylemezse patlar.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=Fzr2Nv8NTEE kamera hilesi ORE NO DICKKU.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Quo-Vadis said: İsveç Norveç diyenler Polonya yi bir görsün. İsveçede Norveçe de gittim. Polonyalı kızlarıda Erasmuda gördüm. Evet Polonyalılar güzel daha doğrusu fettan. 2 tane kız 10 tane Türkü donunda salladı ben köşede katıla katıla gülerken. Ama İsveç ayrı. Kuğu gibi hatunnar at gibi adamlar. -20 derece ben tshirt üstüne kazak üstüne kapişonlu üstüne mont atkı bere giymişim adam yanımızdan underarmorla koşark geçti ve 1 2 deil. Barda içiyoruz sigara içmeye çıkıyoruz kızlar mini etekle sokakta sigara içiyo biz utanmasak pantalonun altına aşortman giyicez paçaları çoraba sokup. Gen havuzları iyi abi. Çok iyi. İsveçte 3 tane şişman adam gördük 2 si zenci biride Türktü zaten sağolsun abi bize yol yordam tarif etti. İtalyan erkekleri seksi diyo ya kızlarımız mesela sittirsinner. Bildiğin Türk İtalyanlar tek fark cevşen yerine haç takıyo. Adıda mahmut değil marko. İtalyan kızlarda öle. Bi hatun vardı Türklerle çok iyi arkadaştı ben 1 aya yakın Türk sandım hatunu. Sonra örendim Francescaymış adı.
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Allaaaa konu devam ediyo :) Kore vizesiz. Ben de yakın zaman içinde gitmek istiyorum mutlaka. Uçak bileti için de Adios derim. Ekşi sözlüğe bakın adios detayları için, uzun uzun yazamıycam şimdi. Bireysel olarak kredi kartı kullanıp da, adios kullanmayan hata yapar. Reklamlar bitti. Faturayı göndereyim YKB'ye.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 BonePART said: Ama İsveç ayrı. Kuğu gibi hatunnar at gibi adamlar. -20 derece ben tshirt üstüne kazak üstüne kapişonlu üstüne mont atkı bere giymişim adam yanımızdan underarmorla koşark geçti ve 1 2 deil. Barda içiyoruz sigara içmeye çıkıyoruz kızlar mini etekle sokakta sigara içiyo biz utanmasak pantalonun altına aşortman giyicez paçaları çoraba sokup. Şimdi olay soğuk ta kısa donla gezmek filan ise, Moskova ya gittiğin o zaman Tverskaya ve Himki civarı cevre yoluna mutlaka uğra yol kenarında duran hatunlar gör. -26 derecede kızlar üstüne tek deri ceket altında Zero Clothes taklılıyor, iş icabı tabi. Polonyalılar iyidir ; yerinde görmek lazım :) Erasmus bir yere kadar.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi sogukta durmak deil olay adamlar gen olarak başarılı dedim ya kel şişman kısa adam yok equheahuea kraliyet sarayına gittik adamlarda kadın erkek ordu karışık sanırsam bi kadın askerler var bizim kara kuru 2 3 mehmetçiği kafa kafaya tokustururlar bide yetmez gibi adamlar dünyanın en iyi sağlık eğitim internet ekonomi felan herşeyine sahipler Tanrı unuttuğu yerde yaratınca heriflere diğer skillere bonus vermiş resmen
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://2.bp.blogspot.com/-nrFCaOZ7P00/T-NSpGPz2_I/AAAAAAAAENc/AxB_u8koSew/s640/japanese-chinese-korean-girls-comparison-560x291.jpg şöyle bir şey buldum
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi nordic ulkeler toptan zeki adamlarida barindiriyo sirf guzellik degil. adamlar basarili her ellerini attiklari iste
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Çok fena hi jack ladık topici yalnız, Bilmem oralara gitmedim da gen havuzlarının o kadar geniş olduğunu zannetmiyorum,kendi aralarında evlene evlene bunlar zamanla mutasyona uğrayacak. Gidip bir ara göreyim bari şu işler bitsin.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi adamların ne ürettiğini çözemedik ama eauhuea bi tane fabrika görmedik gittim sordum müdür trömsö sanayi ne tarafta diye yok öle bişi dediler
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi bokun donucak ama kış git yane yaz çok manasız orda adamlar 20 derece olunca sahillerde yer kalmıyo
Öne çıkan mesajlar