TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Merhabalar, Trençkot,blazerla beraber kullanmak üzere deri eldiven arıyorum ama bulamıyorum. Düz siyah birşey istiyorum,bir kaç yere baktım ama hep içi yünlü yada dikişlerle şekil verilmiş modeller var. Şöyle birşey olabilir Armani Jeanste gördüm bir tek ama o kadar parayı vermem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Kimi öldürücen lan katil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Eskişehirde satan bir yer bilen varsa yazın belki benim de işime yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Gay konusu yüzünden gören yok konumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 network 2012 de baya güzel eldivenler vardı, bu sene denk getirebilirsem almayı düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 eldiven dedinmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bu tarz kısa eldivenlerde olabilir yeterki düz olsun ince olsun. Satıldığı yerler hakkında bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 seckin dericiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ortalama fiyat nedir dericilerde bilgin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 deri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Xenocide said: deri al Derken? Zaten deri istiyorum. Demek istediğin panzot değilde gerçek deri al ise; benimde önceliğim gerçek deri. Bir arkadaş networkte vardı demiş ne kadar fiyatlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 TeddyLop said: Bu tarz kısa eldivenlerde olabilir yeterki düz olsun ince olsun. Satıldığı yerler hakkında bilgisi olan? derimod'a ya da desa'ya git. izmirde olsan yaptırırdık bak sana. arkadaşımın babası derici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 yok dery diye bi marka var ondan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 network de 89 lira filandi sanırsam. indirime de girmiyordu hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Networke bir bakayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://i49.tinypic.com/rur6vb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 2. el eldiven alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 biraz daha bekle çıkarlar piyasaya sen de alır giyer havanı atarsın tirenç kootla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Oh teşekkürler ardeth içimi rahatlattın, tüm sene boyunca bu mevsimi bekliyorum bu ikiliyi giyip hava atabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 boyner ykm gibi yerlere de bakabilirsin ben boynerde bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Theridone said: TeddyLop said: Bu tarz kısa eldivenlerde olabilir yeterki düz olsun ince olsun. Satıldığı yerler hakkında bilgisi olan? derimod'a ya da desa'ya git. izmirde olsan yaptırırdık bak sana. arkadaşımın babası derici dasa'ya git diye okudum. neden bana geliyor lan diye düşünmedim değil. cümlenin ikinci kısmı bi nefsimde ereksiyona sebep oldu ama. bildiğin "hmm derici ise bişiler isteyebilirim lan!!!" diye gözlerim parladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Çayın varsa sanada gelirim,iki beşlik bozar sonra tekrar bütünletip 2 ye böleriz pinin karesiyle çarpar bırakırız,çok fikiboklu şeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 @tedy: gel abi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 dasaaa said: dasa'ya git diye okudum. neden bana geliyor lan diye düşünmedim değil. cümlenin ikinci kısmı bi nefsimde ereksiyona sebep oldu ama. bildiğin "hmm derici ise bişiler isteyebilirim lan!!!" diye gözlerim parladı. sana göndermicem de kime göndericem dasaaa'm ? senin bi meşazına bakar bu işler biliyosun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar