Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bu konuda anlattığım şeyleri biliyorsunuz: http://forum.paticik.com/read.php?12,5953090 http://www.deezer.com/tr/ Sonunda Türkiye'de (ve 159 ülke daha) de çalışan bir site geldi. Arşiv olarak çok iyi görünüyor, Rdio ve SPotify'daki her şeyimi aradım ve buldum. Birinde olup birinde olmayan şeyler burada var hep. Ses kalitesi iyi ama veri yok ortada. Rakiplerinde olmayan EQ gibi özellikleri var. Radyosu epey iyi. Koleksiyon yönetimi karışık geldi biraz Rdio'ya göre ama alışılır hemen. Fiyat olarak daha pahalı ama. VPN ile aldıklarımız 9.99$ iken bu 9.99£. Arşiv olarak daha iyi görünüyor ama, Rdio'nun ödeme günüydü bugün, iptal ettim. Bunu deneyeceğim, iki hafta trial geliyor giriş yapınca otomatik. Daha önce TTNet Müzik vardı ama Rdio gibi şeylerin yanında lafı bile geçmezdi, bu onların kalitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 illa facebook neden isterlerki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 "Deezer müzik servisi yakında sizin ülkenizde de hizmete girecektir." Size acık mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Normal girdim çalıştı. Deezer diye değil, deezer.com/tr diye girdim ama. Bir sorun var ama sanırım, iOS programı size açık değil diyor. Web bazlı olan güzel çalışıyor. Düzeltirler yakında sanırım. Aynı anda 150 küsür ülkeye açıldılar yeni, ondandır sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://www.deezer.com/tr/ Buradan gir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 GERGE said: Fiyat olarak daha pahalı ama. VPN ile aldıklarımız 9.99$ iken bu 9.99£. Şu yorumu yapabilmek için fiyatının en azından € fln olması gerekmezmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://i.imgur.com/vBeuL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Masticore said: GERGE said: Fiyat olarak daha pahalı ama. VPN ile aldıklarımız 9.99$ iken bu 9.99£. Şu yorumu yapabilmek için fiyatının en azından € fln olması gerekmezmıydı ? Niye ki? 9.99£ işte fiyat. Euro olsa daha uzuca gelecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 güzel gibi. bir de android app'inde Lockscreen desteği olsaymış güzel olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 10 pound cok kazıkmış demek istedim. dolar£ ratio neredeyse 2 katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kazık, evet. Ülkelere göre ayar çekerler belki sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 GERGE said: Masticore said: GERGE said: Fiyat olarak daha pahalı ama. VPN ile aldıklarımız 9.99$ iken bu 9.99£. Şu yorumu yapabilmek için fiyatının en azından € fln olması gerekmezmıydı ? Niye ki? 9.99£ işte fiyat. Euro olsa daha uzuca gelecek zaten. ZENGİN ADAM ANLAMIYOR TABİİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 o yorumu yapabilmek icin para veriyo olmamiz gerekmez miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ne parası? olsa verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ayda 26 TL verilmez lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Almadım ben, iOS programı çalışmayınca trial'ı iptal edip Spotify aldım 18TL'ye. Bu 30TL filan ediyor. Çok yani alıştığımdan. Sırf web dinlesem 4.99£ belki ama 9.99£ çok mobil programları adam etmezlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 peki google play? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 pandora hersekil döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Pandora'nın kulvarı farklı. Ayrıca sürekli US ip olmadan da çalışmıyor. Google Play sadece upload ettiğin şarkıları dinlemeye yarıyor. Tüm albümlerimi ripleyim yolladım oraya ama onun da kulvar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Deezer olmuş. Çok süper olmuş bence. Fiyatını indirdikleri an satın alırım. 10 TL olsun bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 10TL web olsun, 20TL mobil olsun yani. Yurtdışı fiyatlarına denk olur o zaman. Android programı çalıştı mı? Düzeltmişlerdir belki ben konuyu açtığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 çalışıyor. İstediğim albümü favoriye ekliyorum. Sanırım Sync ediyor hepsini. Albüm arşivi baya geniş gibi. Bir de ses kalitesi manyakmış. Lockscreen desteği yok. Albümler şarkılar arası geçiş başarısız geldi. PowerAmp'ten sonra çok kullanışsız. Hadi şimdi netten 1 yıllık Deezer promo kodu arayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Çalıştı evet. Lockscreen de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Options'ta esamesi okunmuyor Lockscreen'in? Kullandığın ROM nedir? Belki AOSP'larda direk ICS lockscreen'e yansıtıyordur çalanı. Benim Rom'um Stock HTC Sensation XE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 AOSP direk. ICS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar