Arlooax Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Nasil yuzde 98 o cevabi vermis sasirdim.. pepelek forumlari aksini soyluyo cunku :) Birde sabah kalkar kalkmaz ilk bu thread'i okusaydiniz benim gibi acaba ne dusunecektiniz, soylemeye utaniyorum hehe! :) Sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ooofof Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Mor kağıt dedim ben?[hline]Vardık, varız, var olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 hehe hakkaten de aklıma ilk olarak çekiç geldi :) we kırmızı diyesim geldi ama kıllık olsun diye mavi çekiç dedim we indim aşaıya :) hep kırmızı gelio kıl oluyorum ondan mavi dedim. ama çekiç hakkaten de yani aklıma gelen ilk alet ti... hehe nası oldu bilmiorum niye oldugu açıklanırsa sewinirim.[hline]I will never change my mind I will leave it all behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 beyaz joystik geldi AZUAHZHAHZ :D Lol anormal miyim neyim? :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 az farkla taca attım.. siyah çekiç dedim ben nooluyom arada kaldım...[hline]Kenderleme, a.k.a Augustus Alain, Grandmaster Newbie. /Her Zaman Her yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 aklima kirmizi pense geldi sanirim, kerpeten de olabilir, aklima gelen $eye isim vermekte acele ettim ehuehuehue :p[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 testi yaptiktan sonra a$agidaki mesajlara bakarken kerpeten diye gorunce aha o $ey kerpetendi diye *dank* etti yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 walla siyah kumanda geldı :))[hline]When you see me , you will already have been dead... Pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 kırmızı kalem dedim ben ahuasdh..[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 lol yaf bu bizim newsgroupa atıldı da ne geyikler oldu eheh.. bizim bi arkadaş da yeşil çekiç görmüş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 lol ben mor çekiç dedim :D[hline]A berserk at the Stair of Grief, having been told that the hosts of the Soulless were so many that their spears would hide the sun, is said to have replied 'Then we shall fight them in the shade'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 iyide kalem yada kağıt fln gibi şeyler alet deilki alet diince bi insanın aklına niye kalem gelsin alala :) walal bi alet diince benim aklıma bişi geldi, sora hemen geyiği bırakıp gerçek bi alet düşününce çekiç geldi direk nedense..[hline]I will never change my mind I will leave it all behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Valla çekiç gözümün önünde bilem belirdi, renkte kırmızı ..[hline]Kaaa - Meee - Haaa - Meee- HAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeaLenna Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 benim de aklıma mor kalem geldi eheha oleey yüsde ikideyim :P kalem aletten sayılır mı? ;)[hline]eternal life is now on my trail you got my red glitter coffin, man, just need one last nail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 said: lamutix, 22 Mart 2002 12:44 tarihinde demiş ki: kırmızı kerpeten :) ehe vesti ve lamutiksle beraber kirmizi kerpeten dedik. biz de bi %5lik kirmizi kerpeten deme grubu olusturalim bari %30luk da kirmizi makas yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Benim aklıma kırmızı mesnet geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Kırmızı araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 abi araba alet mi eaheua[hline]I will never change my mind I will leave it all behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 kırmızı pense.[hline]There is only one lord of the ring, only one and he does not share power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bizarre Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 kırmızı vileda temizleme süpürgesi geldi aklıma işe bak ne denyo adamız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 mouse, uzaktan kumanda, diskman, jostick ve burada sayılan 3500 adet şey "alet" kategorsine değil "herhangi birşey" kategorisine giriyor. Dolayısıyle hiç galza gelmeyin %2 ye giriyom diye *kendisi giremediğinden kıskanır* kerpeten, küreki makas gibi cevaplar anca olur çekiç dışında. Yukardaki diğer cevapları verenler %70lik "gördüğü ilk şeyi söyleyen" grubuna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 hehehe. alet diyince benim aklıma çekiç pense tornavida gelir adamlar nası diskman düşünüolarsa..[hline]I will never change my mind I will leave it all behind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 alet diyince aklıma şeyyy şey geldi işte sarı çekiç :=)[hline]Eğer bir silahım olsaydı, Yalnızlığı kalbinden,yoksulluğu şakağından, sensizliği alnının tam ortasından vururdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 abi diskman ya.. benim aklıma mor tomahawk füzesi geldi . töbeee :P[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeaLenna Mesaj tarihi: Mart 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2002 ehe anneme yaptırdım bu testi kırmızı blender dedi... dumuurrrrrrrrrrr[hline]eternal life is now on my trail you got my red glitter coffin, man, just need one last nail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar