jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ben tamamım beyler standart yenigelenlerin mesaj sayısını geçtim hadi eyv :) Paticik was trolled by newuser ;) .. ;) See u .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 tipe bak ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Merhaba hosgeldin, mesajlarina biraz baktim da forum kurallarinin oldugu http://forum.paticik.com/read.php?2,3594648 linkine tiklayip ozellikle 6 ve 9. kurali iki kez okur musun? forum kurallarina aykiri davranis gosterenler ceza aliyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Merhaba hoşbuldum.. Arkadaşlar sıcak bir merhaba diyince ve anafikirleri "konu gidişatını baltalayacak" olmaları nedeniyle azıcık takıldık.. herşeyi anlarım da "yazım ve imla kurallarına mümkün olduğunca dikkat edilmeli" 5k mesajı geçmiş adamları inceledim de peh.. hoca siz kendi yapınızla forum amacınızla vs çelişiyorsunuz kınamadım saygı duydum , bide çok şeyapma. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 E hoşgeldin o zaman. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 vay admine ayar verme çabası bi de Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 al işte ne ayarı evlad adam 2002den beri takılıo saygı duy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hoşgeldin güvenç abi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jixxhakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 vy mk nereye düştük kınamadım saygı duydum esencıls üstüme banned yazın çizgi atın bah uyarıom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.