Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vocabulary Programı Tavsiyesi

kami

Öne çıkan mesajlar

Konuyu eğitime mi, yazılıma mı yoksa internete mi açayım karar veremedim ben de buraya açıyorum, yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

Bana bilmediğim kelimeleri anlamlarıyla beraber kayıt edebileceğim, sonra bu bilmediğim kelime listesindeki kelimeleri bana alfabetik sıraya göre dizerek çıktı olarak verebilecek bir program lazım.

Hatta belli aralıklarla 5 dk gibi, bu liste içinden herhangi bir kelime popup pencereyle fırlayıp bunun anlamı nedir şeklinde bilgi verebilmesi lazım. Hatta ve hatta bu program dictionary.reference.com gibi sitelerle etkileşim halinde olsa, sadece anlamlara değil de, aynı zamanda eş anlamlılara, cümle içinde kullanışlarına da kolay bir şekilde erişebilsem çok iyi olur.

Var mı buna benzer bildiğiniz program? Ne tarz bir şey istediğimi anlatabildim sanırım. Ücretli internet siteleri de olabilir. Araştırdığım kadarıyla baya iyi ücretli eğitim siteleri var ama benim ihtiyacımı karşılamıyor. Efektif kelime öğrenme sistemi yaratmaya çalışıyorum kendime. (Dipnot: İngilizce kelimelerden bahsediyoruz)

Teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ya şunu uplayayım bi. tam arkadaşın dediği gibi bir program olmasa da vocab için bişiler lazım. bu bir kitap da olabilir bilg programı da mobil uygulama da olur satın almalı cd md de olur. ama vocab için öneri lazım pls

100 kelime ile ing konuşuyoruz utanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...