kami Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu eğitime mi, yazılıma mı yoksa internete mi açayım karar veremedim ben de buraya açıyorum, yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Bana bilmediğim kelimeleri anlamlarıyla beraber kayıt edebileceğim, sonra bu bilmediğim kelime listesindeki kelimeleri bana alfabetik sıraya göre dizerek çıktı olarak verebilecek bir program lazım. Hatta belli aralıklarla 5 dk gibi, bu liste içinden herhangi bir kelime popup pencereyle fırlayıp bunun anlamı nedir şeklinde bilgi verebilmesi lazım. Hatta ve hatta bu program dictionary.reference.com gibi sitelerle etkileşim halinde olsa, sadece anlamlara değil de, aynı zamanda eş anlamlılara, cümle içinde kullanışlarına da kolay bir şekilde erişebilsem çok iyi olur. Var mı buna benzer bildiğiniz program? Ne tarz bir şey istediğimi anlatabildim sanırım. Ücretli internet siteleri de olabilir. Araştırdığım kadarıyla baya iyi ücretli eğitim siteleri var ama benim ihtiyacımı karşılamıyor. Efektif kelime öğrenme sistemi yaratmaya çalışıyorum kendime. (Dipnot: İngilizce kelimelerden bahsediyoruz) Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bari sıfır mesaj olarak kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 abi bunu bulsan bulsan freelancer.com dan birine yaptırarak bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ya şunu uplayayım bi. tam arkadaşın dediği gibi bir program olmasa da vocab için bişiler lazım. bu bir kitap da olabilir bilg programı da mobil uygulama da olur satın almalı cd md de olur. ama vocab için öneri lazım pls 100 kelime ile ing konuşuyoruz utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tam istedigin bi program vardı ismini unuttum ama not defterine kayıt ediyon db olarak kullanıyor orayı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sözlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 para karşılığı yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kermit'ten daha ucuza yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Lingoes. Öyle bir özelliği yoksa da açarsın sözlük dosyasını editlersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://ankisrs.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 anki fena degilmis saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 anki deniyorum thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar