cenavar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Arkadaşlar bildiğiniz yetersiz bellek hatası vermeyen !!! Son kullanılan dosylara kolayu erişim sağlyan !!!! Ctrl+S ile kayıt yapan ( :D ) !!!! Kuualnışlı ve boyutu kuçuk bi text editor varmı ???????[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://www.crimsoneditor.com/ Buradan Crimson Editör u çekresini şini görür,kullanımı limitsiz ve ücretsizdir programı açınca en osn hangi dosyalarla çalışıyosan otomatik onları açar [Bi ayar ile yapma kmümkün.] Ben bunu kullanıyorum bence süper bir editör.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 EditPlus Aradıgınızdan cok daha fazlasi.. ( nasi reklam ama heh )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 %'mi alıyon :P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Crimson +1[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 TextPad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 textpad kullanıyoruz biz. 200,000 MB lık nebula save'lerini sorunsuz açabiliyor.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 context Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: nbl_silencer, 08 Kasım 2004 18:09 tarihinde demiş ki: textpad kullanıyoruz biz. 200,000 MB lık nebula save'lerini sorunsuz açabiliyor. Eft arkadaşalar sizce nblnın bu gunku bir sphereworld.scp save dosyası kaç satırdan mevcut ??? İlk tahmin benden (hesaplarıma gore )11428571 satır diyom silencer hemen cevabı soleme de tadı çıksın biraz ! Auhhuuhuhuhuh[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR, FERMAN GEREKMEZ ! BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 vim, textpad.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 word pad gayet guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 silencer, +1.. (her ne kadar bizim sunucu saveleri yakla$ik 60mb olsada)[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] [Bu mesaj Dmx tarafından 09 Kasım 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 word pad büyük dosyalarda yetersiz kalıyor en azından bendeki öle 80 mb lik dosyayı açamıyorum çoğu zaman kitleniyor.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 RunUo ya gecin, txt dosyalarından kurtulun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 word pad, 15mb dosyada bile patliyo.. ondan sux.. ben tahmin edersem yaklasik olarak 2 yildir textpad kullaniyorum onun oncesinde editplusla isimi goruyordum ama textpad cok daha kullanisli.[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: CEDAY, 09 Kasım 2004 17:17 tarihinde demiş ki: RunUo ya gecin, txt dosyalarından kurtulun :p lol. Direk binary olarak mı yazılıyor RunUO da :) Yine plain text dosyasına ihtiyaçları olacak :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 tamamiyle binary olarak yazılıyor. istesen de acıp kurcalayamıosun. ancak birtakım scriptler sayesinde, görüntüleme/editleme işlemlerini yapabiliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar