fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 öyle dicek kafada olsan, böyle böyle demek lazım abi demezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ------- Reçete ------- Bir adet Montaigne - Ölüm denemesi Bir adet S*ktir et kitabı Geçici bir süreliğine "dünya s.kime minare g.tüme" yaşam tarzı Eğer fazla daralırsan bana özel mesaj ile ulaş. Dertleşiriz zira ben de arasıra yaşarım her insan gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 dünyada yaşadığım her an zaman kaybı lan düşünsene zaten her gün besin alıyorsun uyuyorsun sıçıyorsun, yapabileceklerin beden denen et kapasitenle alakalı. en garibi de aptal salak şeyler ile kalan zamanını geçirmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ben dünya sikime minare götüme yaşıyorum yıllardır bir faydasını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hayır ölmesen ne olacak abi manyak mısınız insan duyguları çekilir mi kaç yüzyıl boyut fobiniz var kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 http://michaelsikkofield.blogspot.com/2012/10/insan-din-ve-kuran.html?t=1 şunu okuyup bi özetleyin bana ya yeni bişey demiş mi, çok uzun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ölüm korkusunun ardında yatan şey aslında kendimiz hakkında duyduğumuz endişeler değil, sevdiklerimiz hakkında duyduğumuz endişelerle alakalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 http://www.robertlanzabiocentrism.com/is-death-an-illusion-evidence-suggests-death-isnt-the-end/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 şu üstteki sikkofieldın yazısını okudum. tam bana göre süt onlara göre çikolata olmuş. gidiş yolu doğru ama cevapta sıçmış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü, değiştiremeyeceğim şeylere sabır, ikisinin arasındaki farkı bilecek bilgelik vb. vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Karabasanın versiyonlarına benziyor. Stress, kafada çok kurgu düzensiz seks hayatı. Ben bunları çözerek atlatmıştım sana benzer şeyi gerçi 3 4 kez gelmiş başıma yurt dışında. Bence biraz free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 düzensiz seks hayatını çözmek hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Aha olmadı değil mi :) Düzensiz derken olmayan yada olmaya yakın seks hayatı, en azından hafta 2-3 uygun olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar