Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rp

yago

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ben de açıldı ama üyelik için gönderdiğim mesajlara cevap gelmiyor hatta ilk denediğim emailda mesaj gitmedi bile forumlara girmek için gönderdiğim aktivasyon kodu da gelmedi yapımdayız yazıyor hobbite bir bakmak istiyorum bugünlük kullanabileceğim bi şifresi olan varsa lütfen özel mesaj atsın sadece bir bakıcam[hline]Lord Larlyon- Son Of Lethys
Mesaj tarihi:
haydaa off veezyde oynuodum ezikler bastı serverı sinirlendim bırakıom severı dedim kuralı bol olsun ben bakıım deniim serverı öyle karar veririm şifreniz var mı alınmıo şifre kafayı yiycem :P[hline]Lord Larlyon- Son Of Lethys
Mesaj tarihi:
baggio bence oyuncuları sogutan kurallar değil böyle ortada laf eden insanlardır uzun zamandır oynuyorum ve kuralların şimdiye kadar serverı ve akıcılığı aksattıgını görmedim..
Mesaj tarihi:
Hobbit çok iyi bi server tabi oynamak için adam gibi bir BG yazmalısın. Sonra Bg ler değerlendirilip beğenilenler acc alır.
Doğrudur başka yerlerde oynayanlar hobbitte oynayınca iki günde bırakırlar çünkü onlara zor gelir ama bize zor gelmior son derece eğlenceli. Kendine güveniyosan gel oyna Banlanmama garantin yoktur :)
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Kaming Suun ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 13 Temmuz 2002 16:09 tarihinde demiş ki:
Hobbit abuk subuk kurallariyla insani oyundan sogutan bi yerdir..

eski bir mesaj ama alakasız geldi.ne demek abuk subuk kurallar,oynayanlar gayette mutluydu.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Kasım 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oynuyanları soğutan dememiş ki , insanları demiş .

Demek ki yeni başlayanları ya da onun gibi birşeyi kastetmiş . Boşu boşuna yorum yapacak hali yok adamın :)
Mesaj tarihi:
said:
Xcrack, 09 Kasım 2004 02:31 tarihinde demiş ki:
Oynuyanları soğutan dememiş ki , insanları demiş .

Demek ki yeni başlayanları ya da onun gibi birşeyi kastetmiş . Boşu boşuna yorum yapacak hali yok adamın :)

oynamayan insan nasıl görmediği bir yerden soğuyabilir.veya insanlar bilmediği kurallardan nasıl soğur.benimde boşu boşuna cevap verecek halim yok.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
spawn77, 09 Kasım 2004 03:13 tarihinde demiş ki:
www.fantasturk.com var. Yeni açıldı rp serverı gel b dene istiyosan

2 aya kalmaz kapanır...[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
Mesaj tarihi:
Hmm Yakın Bir Zamanda Çok Iyi Bir Rp Serverı Açılcak .. Biraz Beklemelisin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Mesaj tarihi:
Teşekürler Frasier .. Ben Demiyelimde Biz Açıyoruz Diyelim .. [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''

[Bu mesaj RaVena tarafından 09 Kasım 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...