yago Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 şöyle düzgün bir rp only shard bilen var mı türkçe olsun ve sitesiyle beraber lütfen...[hline]Lord Larlyon- Son Of Lethys
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 hobbit hmm.. şimdi siteye girmeyi denedim bir sorun var galiba açılmadı. [Bu mesaj Mosquito tarafından 13 Temmuz 2002 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
yago Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 evet ben de açıldı ama üyelik için gönderdiğim mesajlara cevap gelmiyor hatta ilk denediğim emailda mesaj gitmedi bile forumlara girmek için gönderdiğim aktivasyon kodu da gelmedi yapımdayız yazıyor hobbite bir bakmak istiyorum bugünlük kullanabileceğim bi şifresi olan varsa lütfen özel mesaj atsın sadece bir bakıcam[hline]Lord Larlyon- Son Of Lethys
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Rp'yi ancak hobbitde yaparsında hobbit ii degildir[hline]Nobody is PérFect,I am the Nobody
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Hobbit abuk subuk kurallariyla insani oyundan sogutan bi yerdir..
yago Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2002 haydaa off veezyde oynuodum ezikler bastı serverı sinirlendim bırakıom severı dedim kuralı bol olsun ben bakıım deniim serverı öyle karar veririm şifreniz var mı alınmıo şifre kafayı yiycem :P[hline]Lord Larlyon- Son Of Lethys
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 baggio bence oyuncuları sogutan kurallar değil böyle ortada laf eden insanlardır uzun zamandır oynuyorum ve kuralların şimdiye kadar serverı ve akıcılığı aksattıgını görmedim..
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 bi sahsiyet varmis orada,benim nickimi kullanan,selamimi soylersiniz,yakalarsam kotu olacak[hline]Imza....
Mephisto_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 oha be, bacio rp yapmak oyunu soğuklaştırmak demek değildir senin oynayış tarzına bakar[hline]Kermit "Seanlee" Thompon, Level 27 -cool- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 RP yapmak oyunu soguklastirir demedim ben size, abuk subuk asiri strict kurallari insani sogutuyor dedim.
Silver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2002 dergilerden de okdugum kadarıyla hobbit serverı fakat sanırım siteyi yaniliyorlar oyuzden bu aralar girmedim[hline]I am a lostsoul in frp
Nehiryeli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 Hobbit çok iyi bi server tabi oynamak için adam gibi bir BG yazmalısın. Sonra Bg ler değerlendirilip beğenilenler acc alır. Doğrudur başka yerlerde oynayanlar hobbitte oynayınca iki günde bırakırlar çünkü onlara zor gelir ama bize zor gelmior son derece eğlenceli. Kendine güveniyosan gel oyna Banlanmama garantin yoktur :)
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Nerden nereye o zaman da rp serverı arıyoduk şimdide :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kaming Suun ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Apache Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Baggio, 13 Temmuz 2002 16:09 tarihinde demiş ki: Hobbit abuk subuk kurallariyla insani oyundan sogutan bi yerdir.. eski bir mesaj ama alakasız geldi.ne demek abuk subuk kurallar,oynayanlar gayette mutluydu.[signature][hline]shinsetsu desu..
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Kasım 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oynuyanları soğutan dememiş ki , insanları demiş . Demek ki yeni başlayanları ya da onun gibi birşeyi kastetmiş . Boşu boşuna yorum yapacak hali yok adamın :)
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 www.fantasturk.com var. Yeni açıldı rp serverı gel b dene istiyosan
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Xcrack, 09 Kasım 2004 02:31 tarihinde demiş ki: Oynuyanları soğutan dememiş ki , insanları demiş . Demek ki yeni başlayanları ya da onun gibi birşeyi kastetmiş . Boşu boşuna yorum yapacak hali yok adamın :) oynamayan insan nasıl görmediği bir yerden soğuyabilir.veya insanlar bilmediği kurallardan nasıl soğur.benimde boşu boşuna cevap verecek halim yok.[signature][hline]shinsetsu desu..
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: spawn77, 09 Kasım 2004 03:13 tarihinde demiş ki: www.fantasturk.com var. Yeni açıldı rp serverı gel b dene istiyosan 2 aya kalmaz kapanır...[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hmm Yakın Bir Zamanda Çok Iyi Bir Rp Serverı Açılcak .. Biraz Beklemelisin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ravena Hadi Hayırlısı Diyelim Şimdiden. Senmi Açıyorsun?[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Teşekürler Frasier .. Ben Demiyelimde Biz Açıyoruz Diyelim .. [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 09 Kasım 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar