Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 51 de paris 57 de roma 92 de EMU 97 de doguya dogru genisleme canli canli tarih 4m lik bir papa heykeli altinda 2009 da yururluge girecek anayasa genel olarak ab yi olusturan anlasmalar uzerine kurulu, din hakkinda herhangi birsey belirtmiyor. metin ab yi tuzel kisilik haline getiriyor ve ab kurumlarinin yetkilerini tanimliyor dis ticaret, gumrukler, euro bolgesine dahil ulkelerin para politikalari, hukuk, cevre ve saglik ab carisi altina giriyor ayrica ab komisyonunun uye sayisini her uye ulkeden 1 delege olacak sekilde bir yurutme organi olarak yeniden olusturuyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 anayasanin kendisi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 sonunda kıbıs rumlarını kıbrıs cumhuriyeti olarak tanıdık. erdoan her ne kadar hukuken bizi bağlamaz desede türkler için büyük bi acizliktir.. o kadar savaşmışın sonra tek imzayla herseyi yok saymışın .. kim bilir kaç türk Erdoğanın yaptığı hakkında olumlu düşüncelere sahiptir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bu imzadan once orda bir turk valigini tanıorlardi sanki.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bir bilge ne demis hemen iletigim dusunmeyin sevisin[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 onlrın tanıyıp tanımaması biz bağlamamalı . sonuçta kıbrıs ta bizden birileri var ve su an biz onları siyasi statüde yok sayan veya azınlık olarak gören bi anlaşmayı imzalanmış bulunuoruz .. ilerde toprak kaybetmeye faln da başlarız. yunanlılar egedeki her kayalığa yunan bayraı dikme kampanyası başlatmış .türk bi grevli de ab ye girmek üzere olduumuzdan bizi aciz sanmasınlar yeni bi kardak krizine izin vermeiz demiş .( gazeteden) bu gidişle krize gerek kalmadan oralrı kendi elimizle yunanlılara vericez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Allah askına su bos lafları bırakın ya orda da turkler varmıs dunyanın bir cok ulkesinde turkler var neden Orta asya 'ya bakmıorsun sayet Bu gune kadar Kıbrıs bizimdir bizim kalack die ortalıkta bagıracagimiza Orta Asyadaki turki cumhuriyetlere yonelsek azerilere yonelsek onlara daha fazla destek olup is birligi yapsaydık suan cook daha iyi bir ekonomiye vede siyasayl statuye sahip olurduk o zamanda ab' ye girme gibi bir ihtiyacımız kalmazdı. İhtiyac ortadan kalktıgı icin sartlarıda ortadan kalkardi orn:Kıbrıs Bu tarz seylere imza atmak zorunda kalmazdık. Yani karnın agridinda hap yutup gecirme karnının neden agridigini dusun! Kıbrıs Kıbrıs die bagiran arkadaslar inanin kıbrıstakiler sizi hic sevmiorlar zaten bu secimde de ortaya cıktı yarıdan fazlasi ab icin anavatanlarını sattılar referandum da belli oldu %70 lik bir cogunluk yani onlar bizden ayrılmak istiorlar biz sizi ezdirmeyiz die bagırıoruz hala.. Ozgur bir ulkeler demokrosi var ve onlar kararlarini KKTC deil Kıbrıs olmaktan yana aldılar. Bunlarında disina cıkarsak Kıbrısın Turkiye'ye ne gibi bir katkısı vardir acaba Siyasal acıdan her fırsatta onumuze konan bir ayak bagi Ekonmik acıdan her yıl yavru vatan olmasi dolayısıyla tirilyonlar az olan butcemizden Yardım amacıyla Trilyonlar aktardıgımız yer Turkiyedeki sosyetenin kumarhanesi olmasi sebebiyle her yıl bir okadar parayıda ole gonderdigimiz ulke. Bunların dısında kıbrısın bize ne gibi bir yarari vardir arkadaslar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 elimizdeki her topraın bize bi yararı olmak zorunda diil . o zaman sen doğu anadoluda kürdistanın kurulmasını da olumlu karşılarsın .. ordada çounluk kürt ve ayrılmak istio. bize de ne tarım ne sanayi bakımında pek fazla bi yararı olduu söylenemez deil mi.. hayır bunlar cok basit düşünceler . elimizdeki topraın her metrekaresi için kan dökülmüştür . kutsaldır bi bakıma . kalan % 30 luk kısım için bile olsa kıbrıs elimizden kesinlikle cıkmamalı . türki cumhuriytlere yönelsek hersey farklı olabilirdi belki ama sonuçta 40 50 yıl önce bi seçim yapmış iktidardakiler ab yi hedef koymuşlar . keşkelerle hiç bi yere varamayız . yakında abye giricez bu kesinleşti ama bunu mümkün oldunca az kayıpla bu süreci tamamlamalıyız . yoksa onlaın köpeği durumuna da düşebilirz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Olayi kurdistanla birlestirmen zuper ne diyim. Orasi TC sınırları icerisinde ve degisemez Ama kıbrıs ayri bir cumhuriyettir ve kendi halkı kendi kararlarını diledigi gibi verebilir.Yani bizim elimizde olan bir toprak parcasi deildir. Her kan doktugum yerde hak idda etme sansımız var diosun o zaman kerkuk'u ne zaman alıcaz orda turk cogunluuda fazla yani bu sdece kan dokmekle olmuor. Bu arada Gap die bisi var bilmem duydunmu sora elektirik die bisi var hani baraj felan hani guneydogu anadoluda bolcana var..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bi kısımdan bahsedioruz türkiyenin yarısından diil .. kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti die bi yer var.. musul kerkük misakı milliye dahildi tabi ama o sırada inglizlerin oyunları ile alamamıştık öyle pat die girip burası bizim die alamayız tabi ki ama oraları ele gecirmek için fırsat kolluoruz . msla apoyu yakalamak için az daha suriyeye girioduk son uyarıyı dikkate almasalardı su an kerkük bi türk şehri olabilirdi.. kıbrıs harekatını türkiye düzenledi ve kktc o harekat sonucu oluştu .. su an bircok kıbrıslı türk evlerinden atılma korkusuyla bekliorlar .. rumların türklere karşı ne derece düşmanca tavırları olduunu bilirsin heralde ..türklerin % 70 i kıbrıs cumhuriyeti olmak istio demiştin bu oranın kesinlikle yanlış oldunu düşünüorum isteseler coktan birleşirlerdi ab ye gerek kalmadan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bu konuyu daha fazla surdurmıcem son mesajımı yazıorum Cok basit dusunuorsun yani cocukca dusunuorsun Musul kerkuk vs almak icin zaman kolluoruz demissin bir yeri girip almak yıllar oncesinde kaldı sınırlar olustu ve artık kolay kolay degismez.Biz Suriye'ye saldırsaydik Suriye'yi sınırlarımıza katcak halimiz yok bole bir sey olamaz izin vermezler zaten. Oralarda turkler var vede hep olacaklar ama amac oralari turkiye'ye katmak deil stratejik bir taktik bu. Referandum yapıldıgında %70 eyakını Birlesmeye onay verdi tam olarak deger hatirlamiorum. sana kalirsa yakın da balkan ve kafkaslarada acılmamız lazım oralarda da turkler var..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 erdoğanın altında imza attığı papa heykelindeki papa 1580 gibi bi tarihte 5yıl papa oldu.. ve yegane amacı türkleri yoketmekti.. böle bi adamın heykeli altında anayasaya imza attı.. Şak şak şakçı herif..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1) kibris turkiye cumhuriyeti degildir, sadece bize engel olan bir ayak bagidir. kibrislilar turkiyeye degil ab ye bagli olmak istiyorlar. biz kibrislilara para akitiyoruz, onlar yuzunden basimiza binbir politik dert aciliyor, onlar ise bizden kopmaya calisiyorlar. bu durumda ne yaparsin? ne halin varsa gor diyip birakirsin para filan vermeyi. biz ne yapiyoruz? onlara yardima devam. eh, o zaman ab nin degil kibrisin kolesi olmus oluyoruz. 2) kibris ile dogu anadolu ayni sey degil, anadolu TC parcasidir, kibris ise kendi anayasasi olan ozgur bir ulke. arada daglar kadar fark var. 3) xaon ya da neyse. ne yapsaydi erdogan "yok bu adam zamaninda turklere kufur etmis yikin bunu banane banane" mi deseydi? ayrica eminim ki onu oraya koyarken kimse "mwahaha ezik turkleri iyice ezicezzz suferiz biz" diye dusunmemistir.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ötükene dönelim[signature][hline]Am i Locco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Jadelith hafiza kit biraz galiba.. xaon yada nese lol.. zor tabii.. ab'nin fikri deismedi ki.. hala ayni muhabbeti yapiolar.. türkleri nassi sömürsek napsak ne etsek.. siz de saf saf takilin[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Xaer_Aloneheart Allah askına Sole yorungenin dısına cıkarmısın az.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 eet abi avrupanin bize bir gicigi var (bence kesin genlerinde olan bisi), avrupada dogan HERKES in tek dusuncesi turkleri somurmek. biz de gerizekali gibi bunu anlamiyoruz. lan ne malmisiz be. zaten ben kitim biraz. hay elini ayagini opeyim xeaeaeeonoeaoeaoeoan fireheart. sen olmasan var ya micmistik biz. nese ki senin gibiler var turkiyeyi kurtariyolar, isik saciyorlar etraflarina.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Jadelith, 01 Kasım 2004 03:16 tarihinde demiş ki: eet abi avrupanin bize bir gicigi var (bence kesin genlerinde olan bisi), avrupada dogan HERKES in tek dusuncesi turkleri somurmek. biz de gerizekali gibi bunu anlamiyoruz. lan ne malmisiz be. zaten ben kitim biraz. hay elini ayagini opeyim xeaeaeeonoeaoeaoeoan fireheart. sen olmasan var ya micmistik biz. nese ki senin gibiler var turkiyeyi kurtariyolar, isik saciyorlar etraflarina. benim gibilerin varligi en azindan herseyi kabullenen sizlerin varligindan daha yararlidir.. boyun egince bisi olmuyo.. herseyi kabullenince bisi olmuo.. Naa sebep nedir yörünge disina cikmam için? senle ayni gorusleri paylasmamam mi? ayrica her avrupali demiyorum.. yönetimleri diyorum.. çünkü bütün ülkelerin bizim üzerinde kazanci var.. tarih okuyun biraz.[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 01 Kasım 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 01 Kasım 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Hangi tarihi okuyalım? Kitap önerebilir misin?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 01 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki: benim gibilerin varligi en azindan herseyi kabullenen sizlerin varligindan daha yararlidir.. boyun egince bisi olmuyo.. herseyi kabullenince bisi olmuo.. Naa sebep nedir yörünge disina cikmam için? senle ayni gorusleri paylasmamam mi? ayrica her avrupali demiyorum.. yönetimleri diyorum.. çünkü bütün ülkelerin bizim üzerinde kazanci var.. tarih okuyun biraz. 1) bizim herseyi kabullendigimizi nereden cikartiyorsun? ulkenin ic borclari 55 milyar, dis borclari 5 milyar dolar oldugunun farkindamisin? faizini anca odedigimizin farkindamisin? ulkenin ne kadar batmis bir durumda oldugunun farkindamisin? artik ole bir ataturkun istanbuldan gemiye binip samsundan cikmasi ile olmuyo ulkenin duzelmesi. bir birlige katilmamiz lazim ki durum duzelsin; hem onlar bizden yararlansin hem biz onlardan yararlanalim. 2) avrupa birliginin bize yaptirttigi degisikliklerin buyuk cogunlugu (yasal ve ekonomik) zaten yapilmasi gereken degisikliklerdi (bkz. kurtlere haklar). bu yuzden o degisikliklere laf etmeyin, onlar gerekliydi zaten. 3) yani yazdiklarin o kadar premature seyler ki "boyun egince bisi olmuyo". buna ne cevap yazayim? adam gibi bir arguman getir karsima da tartisma olsun. 4) oldu. biz tarih bilmiyoruz sen biliyosun. aferin. aydinlatsana bizi bu tarih bilginle?[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. (edikler: su quote olayini bi beceremedim) [Bu mesaj Jadelith tarafından 01 Kasım 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Jadelith tarafından 01 Kasım 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 avrupa birliginin verdigi emirleri yerine getirmek deil önemli olan.. önemli olan onu düsünüp reformu gerçeklestiricek bi adamin cikip bu olaylari düzeltmesi.. saksakci olmamasi.. tarih olarak gidin ilkokul kitaplarini okyuun.. orda bile yazio.[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Senin o kitaplari okuyarak yola cıktıgın belli zaten.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Naa, 02 Kasım 2004 02:42 tarihinde demiş ki: Senin o kitaplari okuyarak yola cıktıgın belli zaten. yalan dimi o kitaplar?? atatürk zamaninda basilan tarih kitaplarini oku.. internette arastir.. senin beynin o basit anlatimlari anca basar diye söledim ilkokul kitabi oku diye.. gelmissiniz bana burda ab'yi savunuyosunuz ne admalarsiniz ya..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 02 Kasım 2004 02:38 tarihinde demiş ki: avrupa birliginin verdigi emirleri yerine getirmek deil önemli olan.. önemli olan onu düsünüp reformu gerçeklestiricek bi adamin cikip bu olaylari düzeltmesi.. saksakci olmamasi.. tarih olarak gidin ilkokul kitaplarini okyuun.. orda bile yazio. 1) avrupa birliginin verdigi emirler ISE YARIYOR diyorum anlamiyorsun. 2) evet, adam gibi, durust, zeki, ulkesini seven politikaci ciksa da ulke kurtulsa keske. ama CIKMIYOR. ataturk bir daha nah cikar. ole insanlarin cikmasini bekleyemezsin. 3)tarih hakkinda herhangi bir bilgin olmadigini varsayiyorum. cunku bir bilgin olsaydi bizimle paylasirdin. madem yok sus o zaman sacma sacma ilkokul kitabi okuyun deme. bilgin yoksa post atma buraya.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 02 Kasım 2004 02:47 tarihinde demiş ki: yalan dimi o kitaplar?? atatürk zamaninda basilan tarih kitaplarini oku.. internette arastir.. senin beynin o basit anlatimlari anca basar diye söledim ilkokul kitabi oku diye.. gelmissiniz bana burda ab'yi savunuyosunuz ne admalarsiniz ya.. 1) evet yalan. bariz bir ornek: istanbulun alinmasinin yenicagin baslangici olarak gosterir ilkokul kitaplari. ve de butun dunyanin bunu boyle bildigini soyler. yakindan uzaktan alakasi yok. butun dunya yeni cagin baslangici icin 100 yil savaslarinin sonunu gosterir. sadece turklugumuzden ileri gelen bir sallamadir bu. ve ustune ustluk bunu madde olarak ezberletirler ilkokulda. 2) burasi tarih forumu garbage degil. garbage konusmak istiyosan coplugune git. seviyeli konusacaksan buyur. 3) ab yi savunuyoruz. sen hicbirseyi savunmuyorsun sadece bos bos laf atiyorsun. tartisma olmasi icin dedigim gibi bir ARGUMANIN olmasi lazim. ama konu hakkinda bir ekmek kirintisi kadar bilgin olmadigi icin, sadece populist medyadan ve babandan duyduklarini yazdigin icin buraya, dediklerimize cevap bile atamiyorsun. git bisiler oren daha sonra tartisalim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar