Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kavurma said: bu kadar kesin hükümler vermeye gerek olduğunu sanmıyorum kızın kafası karışık neden ona düşünmesi için fırsat vermiyor ki, neden 'kökten çözüm'e ulaşmaya çalışıyorsunuz ki aceleniz ne? insanlar çok meraklı başkalarının ilişkisini bitirmeye. bazen olur ya böyle, sevgilinin böyle saçma sapan arkadaşları vardır, senin hakkında saçma şeyler söyler, sürekli ilişkiyi baltalamaya çalışır, sürekli seni arkandan eleştirir falan. aha işte burdaki adamlar da onun erkek versiyonu. ya da meriçin kıza musallat olanı değil de erkeğe musallat olanı. bu kadar kasma abi aklından ne geçiyorsa söyle. sadece haysiyetini kaybetme seni üzen/siklemeyen bir insana yalvarma yeter heh. böyle game of thrones vari taktiklerle lise, üniversite çağı ilişkileri atlatırsın da ilerde evlilik çağına geldiğinde hala ilişkini tripler, minik çakal hesaplar üzerinden yürütmek istemiyorsan bence başka yollar üzerine kafa yor. bütün bu saçma taktiklerin tek sebebi kızın karşısına çıkıp da "sen böyle davrandıkça çok üzülüyorum, ilişkimiz bu şekilde çok uzun sürmez" diyememekten ileri geliyor bence. Bu laftan sonra kız zaten ayrılmak istiyorsa ayrılır. Yoksa seni üzdüğü için değişmeye çalışır.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Lord_Argos said: Yalnız mesaj atmayıp aramayınca nası kudurmuş 2 cevapsız 3 mesaj buldum telefonda heh. eski sevgilisinden red yemis, yedek sistemleri devreye sokmaya calisiyor acilen
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ardeth said: kavurma said: bu kadar kesin hükümler vermeye gerek olduğunu sanmıyorum kızın kafası karışık neden ona düşünmesi için fırsat vermiyor ki, neden 'kökten çözüm'e ulaşmaya çalışıyorsunuz ki aceleniz ne? insanlar çok meraklı başkalarının ilişkisini bitirmeye. bazen olur ya böyle, sevgilinin böyle saçma sapan arkadaşları vardır, senin hakkında saçma şeyler söyler, sürekli ilişkiyi baltalamaya çalışır, sürekli seni arkandan eleştirir falan. aha işte burdaki adamlar da onun erkek versiyonu. ya da meriçin kıza musallat olanı değil de erkeğe musallat olanı. bu kadar kasma abi aklından ne geçiyorsa söyle. sadece haysiyetini kaybetme seni üzen/siklemeyen bir insana yalvarma yeter heh. böyle game of thrones vari taktiklerle lise, üniversite çağı ilişkileri atlatırsın da ilerde evlilik çağına geldiğinde hala ilişkini tripler, minik çakal hesaplar üzerinden yürütmek istemiyorsan bence başka yollar üzerine kafa yor. bütün bu saçma taktiklerin tek sebebi kızın karşısına çıkıp da "sen böyle davrandıkça çok üzülüyorum, ilişkimiz bu şekilde çok uzun sürmez" diyememekten ileri geliyor bence. Bu laftan sonra kız zaten ayrılmak istiyorsa ayrılır. Yoksa seni üzdüğü için değişmeye çalışır. bold kısım hariç çok katılıyorum. adam akıllı bir post gelmiş. başkasının ilişkisine karışan tipleri hiç sevmem. genelde ayrılması yönünde karışılır zaten. bırak ona ilişkiyi yaşayanlar karar versin. kız arayınca açmamak falan gereksiz. hakkaten acil de olabilir belli olmaz. çok fazla ilgi gösterip köpeği olma dedik sadece. kaldırabildiği kadar ilgi göster. bold kısma gelince, öyle de denmez karı gibi
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ab hala ayrılmadınmı? gg no re diye mesaj at olsun bitsin. hakkı budur o kızın
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tili ve ardeth'in kaliteli boynuz yemediğini düşünüyorum ve onlar adına seviniyorum.
aramil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tek derdiniz bunlar olsun ya ne güneşler batıyor... çok boş karı kız meseleleri demeye geldim. ayrıca değer verip, bunlarla karşı karşıya kaldıysan yanlış duraktasın. Sıradaki! de geçiver ya da üzül, sen bilin.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 o işin özeti herkes kendi karakterine uygun bir şekilde söyler onu zaten.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 SirWinstonPee said: tili ve ardeth'in kaliteli boynuz yemediğini düşünüyorum ve onlar adına seviniyorum. böyle saçma triplerle terk edildiğim oldu birden başlayan inanılmaz derecede saçma sebeplerden çıkan kavgalar falan. da sonra ergenler gibi "türk kızı şöyle böyle, 4s kuralı, hiç ilgi gösterme bırak sürünsün, bütün kızlar mantıksız zaten" diye dolaşmadım etrafta.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ardeth said: kavurma said: bu kadar kesin hükümler vermeye gerek olduğunu sanmıyorum kızın kafası karışık neden ona düşünmesi için fırsat vermiyor ki, neden 'kökten çözüm'e ulaşmaya çalışıyorsunuz ki aceleniz ne? insanlar çok meraklı başkalarının ilişkisini bitirmeye. bazen olur ya böyle, sevgilinin böyle saçma sapan arkadaşları vardır, senin hakkında saçma şeyler söyler, sürekli ilişkiyi baltalamaya çalışır, sürekli seni arkandan eleştirir falan. aha işte burdaki adamlar da onun erkek versiyonu. ya da meriçin kıza musallat olanı değil de erkeğe musallat olanı. Söylediklerimiz hesap, taktik, çakallık, Game of Thrones vs. değil abi, gerçekler. Sadece arkadaşın bunları fark edecek tecrübesi yok, biz söylüyoruz. Kabullenirse işine yarar. Kimseyi kimseden ayırmakla bir şey elde etmiyoruz. Daha bir aylık ilişkide iki tarafın hisleri ve ilgi düzeyi arasında bu kadar uçurum varsa o iş olmamıştır, bir ay ne yani, aşk dediğin gerçekten aşksa en az ilk bir yıl yoğun yaşanır. Olmamışsa da olmamıştır, hani söz konusu insanlar 50 yaşında acil evlenmek istiyor değil ki mantık ilişkisi denesinler diyelim, gencecik insanlar. Birine kız çok, öbürüne erkek çok. Sevdim sanıp aradığını bulamamışsa, saman alevi olmuşsa, bir kere tamam dedi diye gezmek zorunda kalacak da değil yani kimse. Kızın suçlu olduğu taraf ayrı. Mutlu değilsen karşındaki bunları hissettiğinde oturur adam gibi konuşur durumu anlatırsın, sakince ve düzgünce ayrılırsın. Bunu yapmıyorsan hatalısındır, ergensindir, mental olarak gereksiz ve biraz kaşarsındır. Kaşarlık sadece milletle yatıp kalkmakla olmuyor, bir de gold'la mental kaşar diye adlandırdığımız kızlar var. Bu kızlar elbise değiştirir gibi sevgili değiştirir, kendine aşık edip oyalayıp "uff aradğm aşkı hçbi zmn bulamycam yhaa" diye erkekleri emer kurutur, peşlerinden koşulmasından beslenir. Artık o hale gelip sen ayrılmak istediğinde çeşitli bahaneler bulup kendilerini suçsuz göstermeye, konuyu senin pes ederek hayvanlık yaptığına bağlamaya vs. çok meraklı ve yatkındırlar. Gösterdiğin ilgi, sarf ettiğin çaba ve tüm ilişkiyi düzgünce kurtarma girişimlerin; kendine benzeyen arkadaşları arasında daha da komik bir dedikodu haline gelmenden öte hiçbir şeye yaramayacaktır. Onun oyununu oynayıp planlarında istediğin gibi hareket ettiğin sürece, toplum ve insan bilinci bazında doğru davranmanın hiçbir önemi yoktur. Hem daha kolay kabullenip unutmak, hem de burnunu sürtmek için tek yolun oyununu bozmaktır, arayıp sormamaktır, egosunu (kısa süreli de olsa, nitekim çabuk toparlanırlar gurursuz olduklarından) yerle bir etmektir. TL;DR: Meraklı değiliz kimseyi ayırmaya ama kız attention whore. İntikam alıyor hissiyle ayrılmak hem unutmaya yardımcıdır, hem karşı tarafı biraz adam etme ihtimali olabilir, insanlığa faydalı olur.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 intikam alıyor hissiyle ayrılmak ne abi ya allasen of. biz de terk edildik yani, seni istemeyen bir insan seni terk ederken arkasından yalvarmadığın sürece zaten çok sorun yaşayacağını sanmam. gerisi de mantığının ne kadar baskın olduğuna bakar. seni istemeyen, seni kırmaktan, üzmekten korkmayan bir kızla beraber olsan ne olacak ya da seni terk etme raddesine gelmiş bir insanla tekrar ilişkini başlatsan ne olur? mantığınızın sesine kulak verip de bu tarz şeyleri atlatamıyorsanız kızları süründürmeye devam beyler go go
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 1 saniyelik öfkem yüzünden çok değer verdiğim bir kızla ilişkimi bitirdim, oldu tabi 4-5 ay. sonuç: sürünüyorum. bir insanı sevmeyi, fedakârlık yapmayı, ilişki adına ne gerekiyorsa o adımları atmayalı uzun zaman olmuştu. şimdi tekrar böyle bir ilişkiye sahip olabileceğimi sanmıyorum. o yüzden değerini bil, gereksiz yere evhamlanma. sonra ne yaptım ben diye kafanı duvarlara vurma. ardeth'in de dediği gibi evlenince de böyle dostlarından nasıl taktik uygulanacağına dair fikirler almayacaksın, yetişkin olmanın bedeli vardır o da mantıklı davranmaktır. insanlara sevgiyle yaklaş ama öfkeyle konuşma derler.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ardeth said: seni istemeyen, seni kırmaktan, üzmekten korkmayan bir kızla beraber olsan ne olacak ya da seni terk etme raddesine gelmiş bir insanla tekrar ilişkini başlatsan ne olur? Ben de bunu diyorum abi. Kız böyle olduktan sonra, ki çok net böyleymiş, oturup derdini sıkıntını anlatıp insanlığa davet etmenin ne alemi var? Ayrılırsın gider. Seneler sürmüş yazık olacak ilişki değil, çok sevip de hata yapmış kız değil, kurtarmak için hiçbir sebep yok yani neredeyse. Kaldı ki bazen içinden gelmese de o beğenmediğin taktikleri hayatına sokman gerekiyor, sırf seviyorsun içinden geliyor diye şımartırsan gerçekten şımarıp kıymet bilmemeye başlıyorlar ve/veya o da aynı şeyleri yaparsa her şeyin suyu çıkıyor kısa zamanda. Her şey kararında güzel.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Dediğim gibi benim bahsettiğim şeyler kızı peşinden koşturmak için onu aramama falan gibi şeyler. bir süre beklersin karşındaki insan hatasının farkına varmıyorsa ve çok önemsediğin veya sürekli tekrar eden bir hata ise bunu yüzüne karşı söylersin. zaten karşıdaki insanın vereceği tepkiye göre ilişkinin yürüyüp yürümediğini anlamak çok zor değil. karşındaki insan seni önemsiyorsa zaten bu olayı geçiştirmez düzeltmeye çalışır (ya değişerek ya da seni olayları yanlış anladığına ikna ederek). bunlar teorik bilgiler değil, bu tarz ilişkileriniz olmadıysa hiç, sizi mantıklı bir şekilde dinleyip olayları sakince tartışan bir sevgiliniz olmadıysa yani, baya yanlış yoldasınız.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Baggio said: Ben de bunu diyorum abi. Kız böyle olduktan sonra, ki çok net böyleymiş, oturup derdini sıkıntını anlatıp insanlığa davet etmenin ne alemi var? Ayrılırsın gider. Seneler sürmüş yazık olacak ilişki değil, çok sevip de hata yapmış kız değil, kurtarmak için hiçbir sebep yok yani neredeyse. Kaldı ki bazen içinden gelmese de o beğenmediğin taktikleri hayatına sokman gerekiyor, sırf seviyorsun içinden geliyor diye şımartırsan gerçekten şımarıp kıymet bilmemeye başlıyorlar ve/veya o da aynı şeyleri yaparsa her şeyin suyu çıkıyor kısa zamanda. Her şey kararında güzel. e tamam işte buna insan kendi karar verebilir. eğer ki karşısındaki kızı yanlış tarttıysa ve yine de kız ayrılma noktasına geldiyse, kızın peşinden koşmadığın sürece sorun yaşayacağını sanmam. Bu adama ayrıl demiş olmak olmuyor ama, senle ilişkisini bitirmek isteyen bir insanın peşinden koşmanın manasızlığını söylüyor. ilişkinin ne noktada olduğuna ise bırakın Lort Arkos karar versin bence, bunun da tek yolu konuşmak.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuşmuş ölüyorum demiş daha ne konuşacak? Okumuyormusun nedir.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ya birader sanki bizzat ordaydın da kızın ve çocuğun bütün hayatını takip ettin. Lort Arkosçum sana yalancı dediğimden değil ama ben kırmızıyı mavi olarak bile yorumlayan insanlar gördüm böyle olaylardan (yalancılıktan değil samimi bir şekilde olayları yanlış tarttığından). Forumda gördüğünüz iki cümleyle bu kadar gaz vermeyin insanlara.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Aga adam saf mı yani. Hem yardım isteyip bide yanlış bilgilendirecek. Biz de adamın dediklerine göre yorum yapıyoruz. Bi tarafımızdan uydurmuyoruz ya. Olay buysa belli ki kız balataları sıyırmış ya da bariz heriften ayrılmak niyetinde ama bir şeyi bekliyor. Ne diyek adama? "Aşk her zorluğu yener genç oğlan denemeye devam" mı diyelim yani.
liberal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 valla arada bazı mesajları es geçtim de arkadaş kızı sağlam seviyorsa devam ettirsin. öyle bırakıp gitmek "bitti bu kadar" onun zararında olur. AMA karşındaki senin halini anlamayacak kadar öküzse (bkz: "cep telefonu konuşmaları", "banane tavırları") o zaman aynı şekilde oynayacaksın ki farkına varsın durumun. (gerçi bana öyle bi "banane" dese orda kavga çıkartırım orda sonra havamı da alır kaçarım görüşmemek üzere) dün gidip söyleyeceğim bittirdiğimi falan dedi lord. valla sevdiğim biri olsa trink diye bitirmem ben cünkü bariz boşluğa düşüyorsun ilgilendiğin başka biri yoksa. kavurmanın dediği gibi kafanı duvarlara vurursun eğer psikolojik olarak yeterince dolmamışsan. ha yoklarsın kızı, baktın gerçekten dengesiz bi gün şöyle bir gün böyle. tavırlar umursamaz, ne bileyim derdini bile açıklayamıyor 1 sabredersin 2 sabredersin sonra bırakır gidersin. bırakmanın da sebebini bilerek ayrılırsın kafanda "aa bırakmasaydım nasıl sürerdi acaba ilişki" soruları olmaz.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bakıyorum da. aslında sadece bunu söylemek için geldim ben ya. ARDETH HAKSIZ! bu zor bulunur fırsatı kaçırmayın. siz de ardeth'in haksız olduğunu tokat gibi yüzüne vurun.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben de o konuda ardeth e cok kırgınım
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Hayırrrrrrr! Bana yanımdaki avukat senin gibi kokuyor diye mesaj atmış ardından buram buram kokuyor parfum sanki sen yanımdaymışsın gibi geliyor bana diyor. Dayanamıyorum yazıcam artık!
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 istersen seni anında sinirlendireyim de dikkatin dağılsın..
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Lord_Argos said: Hayırrrrrrr! Bana yanımdaki avukat senin gibi kokuyor diye mesaj atmış ardından buram buram kokuyor parfum sanki sen yanımdaymışsın gibi geliyor bana diyor. Dayanamıyorum yazıcam artık! O telefonu sakince yere bırak. Yak bi sigara aç bi mmo
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Abi kızlar ne kadar kötü ya benim bile arayasım geldi şu an Burçak'ı. Koku moku ne karıştırıyosun ortalığı şimdi diego.
Öne çıkan mesajlar