dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 HERKES GİDERDİ ÖLE OLSA QANQA!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 BİNAENALEYHK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 uydurabiliyorsak BOLASKOK gibi bşi demek istiyorum ben sayın hakim bey BALESNİNK de olabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kazanan 2. cevabiyla Sir Winston arkadaslar. Kendisini tebrik edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bişi sorucam. Peki bu bilgi gerçek hayatta ne işimize yarayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Başak isimli bir kıza rastlarsan Lord Argos isimli bi tanıdığın var mı diye sorcan Eğer yok derse hiçbişy farketmicek Var derse koşarak uzaklaşıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Theridone said: Seele said: Hatta eline gelinlik giydir nikah kiy daha iyi. Seele said: Kaç abi kaç ama diyim. ahahahah yanında sevişilirken yorganı başının üstüne çeken adamın tavsiyesi cocuk döverim seni bak siddet uygularim yaparim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Başak adından öyle gazoz kız çıkmaz lan. Eminmisin bak? Göbek adı neyin olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Başak geciyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Abi gel SC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ya birak lol oynadik nasil agzima vurdular. ben copry ile oynucam nasil güzel oynuyorduk kill'e doyduk yemin ederim. ama aksama atalim sc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 LANNN ?!? soyadı ne yoksa boynuz mu yiorum olm dsujfsuıjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bi saniye bi saniye... ARDA BEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Ne cok başak var yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 noluyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 abi olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Yalnız mesaj atmayıp aramayınca nası kudurmuş 2 cevapsız 3 mesaj buldum telefonda heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 kanma bunlara genç. bu kadar tecrübeli insan yanılıyor olamaz. gel bizi dinle. değil 3 mesaj, 1000 sms paketini 1 günde sana harcasa kanma, gelme oltaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Lord_Argos said: Yalnız mesaj atmayıp aramayınca nası kudurmuş 2 cevapsız 3 mesaj buldum telefonda heh. sakin cevap verme panpa cok iyi gidiyorsun. bir iki gün kivransin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 olm ya kız ölüyosa o sırada, krizi tutmuşsa. Acil yardım için seni aramışsa. nayııırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 lan git ölüyormus. ben ölcem sevgilimi dinlerim yakarim lan ortaligi. ama güzel yalan kabul etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 evet arada vicdan yaptıracak, geri adam attıracak, yerin dibine sokacak bi yalan. heehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Seele said: ya birak lol oynadik nasil agzima vurdular. ben copry ile oynucam nasil güzel oynuyorduk kill'e doyduk yemin ederim. ama aksama atalim sc. Abi pardon, SC'ci adamın rüya gibi kötü oynamasını beklemedik tabi, kurtlar sofrasına yem ettik seni. birinin oturup şöyle 30 dakika sana oyunu anlatması lazım sdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 25 denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 aksama kesin 25 olurda. benim gibi delikanliysa koyar fotoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar