Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 istanbul/kartal-rahmanlar[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 istanbul/ kazasker _minibüs yolu şaşkınbakkal_bağdat cad...
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ankara - batıkent gelin görüşelim =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 İstanbul- Kozyatağı. Carrefourun hemen arka tarafı.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 İstanbul - Kozyatağı[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ist-yeşilyurt[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 konutkent ANKARA böyle parça parça patilerin bilgilerini alıyorlar. biri okulnun biri yaşını biri gerçek ismini biri nerede oturduğunu biri CV sini soruyor. bence MIT pati kullanıcılarının şahsi bilgilerini topluyor[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs [Bu mesaj Caranlothwen tarafından 06 Kasım 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Antalya'dan başka kimler var ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
uncla Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ankara/Çankaya[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mersin - Merkez[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Boşlukta yaşıyorum:)[signature][hline]"Ankara Savaşının Sebebi" Timur:Bayezid deden osman kılıcımı aldı kılıcımı geri istiyorum. Yıldırım Bayezid: oh oh +15 katana çıktı.Velin gelsim Timur.
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çık o zmn o boşluktan hayatın tadına baq :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Maedhros_Laorx, 06 Kasım 2004 19:58 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 06 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Yewin puslu ormanları :-p mezarın altı benim bölgem ben karışmam ormanmda görürsem in nox u basarım haberin ola :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 istanbul-kadıkoy hatta bahariye moda sahile 10 dakka uzakta.[signature][hline]kofte+piyaz
sheref Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ben türkiyede yaşıyorum..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Türkiye- isanbul alternatif olarakda Forgotten Realms, Planescape vs[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ilk ben istanbul-merter elf formum arvandordan selamlar diler üçüncü formum şu an abyss in 545. katında birilerine işkence ediyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: NotoriuS, 06 Kasım 2004 22:47 tarihinde demiş ki: çık o zmn o boşluktan hayatın tadına baq :D zaten böyle mutluyum:D boşluktan çıksam herşey biter büyü bozulur:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
mikron Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 İstanbul_beşiktaş[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :)
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 beylikdüzü - istanbul or bebek - istanbul[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b]
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 suadiye[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: LoMBaK, 06 Kasım 2004 23:54 tarihinde demiş ki: said: NotoriuS, 06 Kasım 2004 22:47 tarihinde demiş ki: çık o zmn o boşluktan hayatın tadına baq :D zaten böyle mutluyum:D boşluktan çıksam herşey biter büyü bozulur:) bişicik olmas[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Vega yıldız sisteminden..[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Öne çıkan mesajlar