Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiler nerde yaşıyorlar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
milleti terslemeseniz böyle başlıklarda, onu açma bunu açma diye herkes en iyisini biliyor.. istemeyen yazmasın, isteyen de dalga geçsin de akıl vermek anlamsız..

muğla/bodrum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
İst / gaziosmanpaşa sayımda 1 milion nüfusuyla türkiyenin en büyük ilçesi seçilen bir şehir desen yeri olan bir yer :-P Her tür insan bulunur .! Sux[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
ist-kozyatağı[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Mesaj tarihi:
Yewin puslu ormanları :-p[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 06 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Yewin puslu ormanları :-p

mezarın altı benim bölgem[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
said:
sheref, 06 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
bn meyhanede yaşıyorum :)

1001 gecedemi?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
said:
sheref, 06 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
bn meyhanede yaşıyorum :)

bu akşam yanındayım kafalar 1 YTL gezeriz artık :D:D[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Mesaj tarihi:
sigorta-bursa[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
şaka maka derken tam 1 saat 32 dakikadır sadece pati de dolaştığımı farkettim acaba bende mi kafayı yiyorum :) Ayrıca yarışmaya Fulya-İST dan katılıyorum diğer arkadaşlara başarılar :P[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!.
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 06 Kasım 2004 00:49 tarihinde demiş ki:
said:
slayer__, 06 Kasım 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
harbi merak ettim sadıkbey neresi? poligonda oturdum uzunca bir süre daha öncesinde de güzelyalıda ama hiç duymadım =)
itk ve ilersi, tansaş'a kadar filan sadıkbey diye biliyorum. taksi durağımız bile var be :p

Ah ITK ah, anaokulundan liseye 9 senem geçti be orda peheeey[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
  • Yeni Oluştur...