Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiler nerde yaşıyorlar?

Syn

Öne çıkan mesajlar

milleti terslemeseniz böyle başlıklarda, onu açma bunu açma diye herkes en iyisini biliyor.. istemeyen yazmasın, isteyen de dalga geçsin de akıl vermek anlamsız..

muğla/bodrum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

İst / gaziosmanpaşa sayımda 1 milion nüfusuyla türkiyenin en büyük ilçesi seçilen bir şehir desen yeri olan bir yer :-P Her tür insan bulunur .! Sux[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

ist-kozyatağı[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 06 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Yewin puslu ormanları :-p

mezarın altı benim bölgem[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 06 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
bn meyhanede yaşıyorum :)

1001 gecedemi?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 06 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
bn meyhanede yaşıyorum :)

bu akşam yanındayım kafalar 1 YTL gezeriz artık :D:D[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 06 Kasım 2004 00:49 tarihinde demiş ki:
said:
slayer__, 06 Kasım 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
harbi merak ettim sadıkbey neresi? poligonda oturdum uzunca bir süre daha öncesinde de güzelyalıda ama hiç duymadım =)
itk ve ilersi, tansaş'a kadar filan sadıkbey diye biliyorum. taksi durağımız bile var be :p

Ah ITK ah, anaokulundan liseye 9 senem geçti be orda peheeey[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...