goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ben biraz fazla insanım galiba demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 copry said: Kadın yoksa neutrogena var diola. Aşk ve Neutrogena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Nasıra son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 el emeği olmadan aşk olmaz, nasırlar el emeğinin işaretidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yav said: benim 4,5 yıllık leşim var lan dağılın hiç hoş bişey değil geçen çok tatlı bir kızla tanıştım tavladım sonra baktım yelkenler gene suya iniyor dedim kaç kaç kaç daha da kötüsü basit ilişkilere de girip çıkacak adam sanırım ben değilim nolacak bilmiyorum fake account mu açmışım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yav said: benim 4,5 yıllık leşim var lan dağılın hiç hoş bişey değil geçen çok tatlı bir kızla tanıştım tavladım sonra baktım yelkenler gene suya iniyor dedim kaç kaç kaç daha da kötüsü basit ilişkilere de girip çıkacak adam sanırım ben değilim nolacak bilmiyorum 4,5 yıllık leş ne lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ayrılmadan önce öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 önce kendisine sonra ona sıkmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 kafada delikle yaşıo aslında yabuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Leş gibi bitti sonuç olarak nasıl tarif edeyim hiç bilmedim. Dünyanın en çok sömürülmüş halkından daha fazla sömürülmüş gibi hissediyorum kendimi kişisel baabta ehueh neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 valla gece uyanıp patiye yav nickimle bunları yazıyor sonra kaçıyorum gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 asdngas gerçekten de öyle lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ahahah dünyanın tüm sömürülen erkekleri birleşip nasıl sömürüldüğümüzle ilgili sidik yarıştırabiliriz. ben çok iddialıyım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yav said: ahahah dünyanın tüm sömürülen erkekleri birleşip nasıl sömürüldüğümüzle ilgili sidik yarıştırabiliriz. ben çok iddialıyım ama. You rang? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 yav said: ahahah dünyanın tüm sömürülen erkekleri birleşip nasıl sömürüldüğümüzle ilgili sidik yarıştırabiliriz. ben çok iddialıyım ama. abi yok anlattığın her şey tam tutuyor yani. süreler tavırlar falan adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 buyrun beklerim beyler yeni tv de aldım film izleriz artık napalım aklıma parlak fikir geldi nan sömürüsü bitmiş erkekler olarak halen sömürülmekte olan kardeşlerimizi e.g -deno- aramıza alıp eğitsek mi? gerilla kuralım evet. davamız olur hem:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 deno sakalı kesti kız gibi çocuk oldu. az önce facebooka foto koymuş sevgilisini öperken dedim oo iki kız öpüşüyor meğersem denoymuş. ayrıca yeni tv aldım beklerim ne lan adfs. ps3 kiralayıp geliyorum yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 turunculuya ulaşmak için deno'yu benim de facebooktan eklemem lazım!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ayakta olanlardan birini de ben beenmiştim eklersen onu da bi zahmet bana yönlendir dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 facebookunu alt üst ettim bulamadım ben ne turuncuyu ne de sağdan yancı olarak katılan arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 olm arkadaşlarından en tatlısını yapıcam bak söz veriyorum. yeterki deno ikna olsun. ÇOK TAŞ KALPLİ SERT Bİ ADAM ÇIKTI BU! İYİSİ Mİ YUVARLAK GÖZLÜ KÖPEK RESİMLERİ KOYALIM DA YUMUŞASIN BİRAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar