fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ben de doğalgaz yakanlara gıcık oluyorum lan. doğalgaza %750 zam gelsin yakmasın pezevenkler. gereksiz gereksiz enerjiler hep. kömür sarsınlar. linyitin kafası da var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 mesajlarını hiçbi şekilde görmek istemediğimiz ezikleri neden ignore edemiyoruz bu forumda?! neden "nedenkö" neden?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ya daha iki aylik uyesin, neyin dramasi bu hemen ezikler bilmemneler diye havaya girmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kami said: ben de trafikten rahatsız oluyorum benzine litre başına 500 tl fiyat çeksinler. alkolde günah zaten hiç hoşlanmam şişe başı 1000 lira olsun. şeker de çok zararlı hastalığım var çikolatalar 50 lira olsun. Bunların hiçbirinin başkası kullanıp sen kullanmazken sana zararı olmadığından argüman biraz orta okul olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 0ne said: bi paket sigarayı 20 lira yapmak lazım bak bakalım nası bırakıyolar... sigaraya yapılan her zammın arkasındayım Aynı şekilde sonuna kadar destekliyorum. Verin zammı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 fede said: ben de doğalgaz yakanlara gıcık oluyorum lan. doğalgaza %750 zam gelsin yakmasın pezevenkler. gereksiz gereksiz enerjiler hep. kömür sarsınlar. linyitin kafası da var hem plutonyum yaktım aga salonda öyle ısınıyorum. hem parlıyor eve bir atmosfer sağlıyor. ama yarılanıp duruo it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bi bitmediniz be. dumana fener tutmuş odada duman görünüyormuş. şu başlıkta söylediklerini onlarada söylede öldürene kadar tokatlasınlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Hepsini cahil diye genellemek doğru olmaz bu arada bence, onun için Abso'nun dediği gibi inip konuşabilirsin belki. Belirli bir kültür seviyesinin üzerindeki adamlar en azından sadece iradeden yoksun oluyor, "bir yolu olsa da bıraksak" diyebiliyorlar. O zeka/kültüre sahip olmayanlar ise din gibi savunuyor, hala liseli gibi marifet zannediyor, "500 TL olsun evi arabayı satar içeriz hacı, gel suratıma söyle döverim seni" falan diyor işte. Fark o yani. Başkasının hayatını kısaltan insanlar bu konuda umarsızlık yapıyorsa biz de "ölsünler" gibi bir umarsızlık içine girebiliriz bu arada, gayet hakkımız haline geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Law said: 0ne said: bi paket sigarayı 20 lira yapmak lazım bak bakalım nası bırakıyolar... sigaraya yapılan her zammın arkasındayım Aynı şekilde sonuna kadar destekliyorum. Verin zammı. istediğiniz kadar yasaklayın bu adamlar gider ağaç yaprağını kurutur yinede içerler o sigarayı zibil gibi kaçak sigara tüketiyorlar, sarma tütünü saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Chemical said: şimdi ufaktan kusmaya başladım öksürdükce. ??????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Adamları ikaz et demişlerde, olm adamların hatası yok ki. Insan kendi balkonunda açık hava sigara içemicek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bir foto koyarsa durumun vehametini daha net anlayabiliriz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v636/ni-mh/Cap0417.jpg http://forum.paticik.com/read.php?25,1452022,page=1 Saygılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ahuuahuahau :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ne tatli caniniz varmis. sanki 1 sene daha fazla yasasaniz dunyaya bir faydaniz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Yolda yururken sigara icenlere kilim bende. Adamin ictigi sigaranin butun dumani yuzumuze yuzumuze geliyor, hele bir de kalabaliksa ya birinin cantasina deger o sigara, ya da kulu ruzgardan birinin uzerine gelir. Insan gibi dur bir kenarda ic. Ozellikle mecidiyekoy metrobusten, metroya giderken adam madde bagimlisi gibi hemen yakiyor bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Popeye said: ne tatli caniniz varmis. sanki 1 sene daha fazla yasasaniz dunyaya bir faydaniz olacak. Hiç olmasa şu cümleyi kurandan çok olacaktır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 biz ekonomiye can veriyoruz. sayemizde sigara fabrikasinda calisan emekcilerden, tutun tarlasindaki vatandasimiza kadar hepsi bizim para verip aldigimiz sigaralar sayesinde hayatlarini devam ettiriyorlar. biz onlar icin oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Baggio said: Hiç olmasa şu cümleyi kurandan çok olacaktır :p Your argument is invalid. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lwoczek6SU1r317yvo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 hacılar şunu o kararmış tiryaki beyinlerinize sokun: YAHU ÖMRÜM UZASIN DİYE DEĞİL O AN DUMANINDAN RAHATSIZIM DİYE İSTEMİYORUM DUMANINIZI. SİZE İNAT TAYYİBE OY ATICAM LAN varsın yanında içki de yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 likörlü çukulat ister misin gold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sigara ve alkol disinda o kadar zam yapabilecegi ve bu kadar cok kullanilan bir urun bulabilirse buyur ver oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Baggio said: kami said: ben de trafikten rahatsız oluyorum benzine litre başına 500 tl fiyat çeksinler. alkolde günah zaten hiç hoşlanmam şişe başı 1000 lira olsun. şeker de çok zararlı hastalığım var çikolatalar 50 lira olsun. Bunların hiçbirinin başkası kullanıp sen kullanmazken sana zararı olmadığından argüman biraz orta okul olmuş. benim içtiğim sigaranın benden başka kimseye zararı yok. herkes sigarasını insanların ortasında düşüncesizce içmiyor. ama sigaraya zam yapılırsa benim sigaramın kimseye zararı olmadığı halde beni etkileyecek. siz çevrenizdeki sizi rahatsız edenleri engellemekten acizsiniz diye bu neden benim hayat kalitemi etkilemeli? orta okullu diyerek çürütemezsin yani. eğer çürütmeye çalışırsan sen orta okulluluk etmiş olursun. bu da bencillikten başka bir şey değildir ki şöyle bir can alıcı nokta var, sigaraya son 5-6 yıldır neredeyse %100 hatta daha fazla zam geldi ama içenlerin sayısı azalmak yerine arttı, sigaraya zam yapılması demek hiç bir sorunun çözümü değildir çünkü bunun kaçağı var, sarması var, var oğlu var. hiçbir şeye çözüm değilken sigara zammı sadece tekelden alan insanların cebine ek masraf yaratmak demektir, tek kelimeyle çocuksu bir nefret kusmadır ve bu zammı desteklemekte anca bencilce hareketlerden kaynaklanır. sigara dumanından rahatsız oluyorum, o beni rahatsız ediyorsa ben de onu rahatsız edicem. özünde şekere zam istemem ile aralarında hiçbir fark yok. he ayrıca zararı yok demişsin, o arabadan doğaya salınan gazlar emin ol daha zararlı ve tehlikeli. bende bundan rahatsız oluyorum arkadaş, sigara dumanının yarattığı etkinin 100 katını yaratıyorsunuz her gün araçlarınızı kullanarak, ben de benzine zam istiyorum o zaman! üstelik bu kirlilik çok genel olduğu için kaçışta yok! millet tutturmuş çevredekilerde sigara dumanından hasta oluyor diye, bunun istatistiğini yapmışlar, çevredeki sigara yüzünden kanser olan kaç kişi var diye, 3 milyon kişi varsa bunun 2.5 milyonu afrikadaki insanlar. eminiz sigara dumanından hasta olmuştur o kişiler. afrikada hayat kalitesi çok yüksek bir sigara dumanı vardır ölümcül etken olarak. diğer kalan kısımda büyük ihtimalle zaten kanser olacağı vardır. büyük bir manipülasyon söz konusu. çevrede o kadar faktör varken, sigara dumanını en önemli kanser tetikleyicisi olarak görmek bariz saçma oluyor. kimse radyasyon yayan baz istasyonlarından yakınmaz, fabrikalardan, arabalardan direk havaya salınan gazlardan şikayetçi olmaz, hemen hemen tüm gıdaların kimyasallarla beraber genetiği değiştirilerek piyasaya sürüldüğünden dem vurmaz (ki sigaradan 1000 kat daha zararlıdır) ama tutar sırf milletten duyduğu "sigara dumanını soluyorum içen kadar zarar görüyorum böböbö" saçmalığıyla dır dır edip duruyor. aslında hiçbiriniz geri zekalı değilsiniz siz de biliyorsunuz bunları, ama sigara kokusu itici bir şey olduğu için işinize geliyor bu boş argümana sığınmak. sen önce saydığım sorunlara çözüm bul ondan sonra sigaraya savaş aç. bir zahmette zam yoluyla yapmaya çalışma bunu, bir şeye benzesin. sigara dumanı solumakla yüksek gürültüye maruz kalmak arasında hiçbir fark yok neredeyse. ikisi de sadece rahatsız edici etmen. ancak sen rahatsız oluyorsun diye illa karşındaki özgürlüğünü kısıtlamak zorunda değil, demokrasilerde bunun orta yolu vardır. gece 12den sonra gürültü yapamazsın mesela. veya kapalı alanlarda sigara içemezsin. bunun dışında bi herifler niye dışarda sigara içiyor diye bık bık ötersen al o faşist kafanı da git derler adama. çünkü bu sefer özgürlüğe çomak sokan sen olmuş oluyorsun. bunca daha ehemmiyetli kanseri tetikleyici etken varken geçin şu aptal argümanı. he mesela karın içiyordur sürekli yanında odanın içinde, günde 1-2 paket, o etkileyici etken olabilir ama konumuz bu değil tabii ki. sen her gün bin tane kimyasala maruz kalmış gıdalar tüket, fastfood ye, basit şekerin dibine vur, şu arabaların ve fabrikaların içine ettiği havayı solu, ağaçlarda sürekli kesildiği için adam akıllı oksijen alama, çevreni radyasyon yayan baz istasyonları, cep telefonları, bilgisayarlarla doldur sonra da kanser olunca da gel ben 1 saniye soluduğum sigara dumanı nedeniyle kanser oldum de sonra da sigara çok zararlı olsun, sigaraya zam gelsin. sigaranın zararı içenedir, duman içindeki birçok zehirli kimyasal içenin ciğerine yapışıyor, oradan da kanına geçiyor. geri üflenen duman çekilene nispeten çok daha temiz oluyor. nispeten egzoz dumanıyla aralarında pek fark olmuyor, adam gelip burnunu öperek üflemiyorsa o dumanı çokta olayı yok. dipnot: great wall of text için üzgünüm, postu yazarken internet kesildi bende geri gelmesini beklerken sıkılmayım diye yazdıkça yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 goldbären said: hacılar şunu o kararmış tiryaki beyinlerinize sokun: YAHU ÖMRÜM UZASIN DİYE DEĞİL O AN DUMANINDAN RAHATSIZIM DİYE İSTEMİYORUM DUMANINIZI. SİZE İNAT TAYYİBE OY ATICAM LAN varsın yanında içki de yasaklansın. LAN!... bir kaç kişiye kızıpda içindeki şakirt ti uyandırma abi aman. birde içki yasaklanmaz hokometin can simidi zam konusun da vergi konusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 yazdikca yazarken de sacmalamissin malesef. ama iyi baslamistin. gidis yolundan puan alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar