Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yeter arkadaş, 5 kişi sigara içiyor camın altında zaten gripten mal mal öksürüyordum şimdi ufaktan kusmaya başladım öksürdükce. sigara içiyorsanız ölün de biz rahat edelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 camın altı derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sen yaşıyon mu zannediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Otobüs kuyruğunda, vapurda oturuyorken falan önünde yanında içmeye başlayanlar tam uyuşturucu bağımlısı gibi şeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ev en alt katta masa kurulu aşağı 4-5 kişi aynı anda sigara yakıyor başka yere de gitmiyorlar, yasa korumuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 odada fener tutunca duman görüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 pencereyi kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 çok geç odada değildim camı açık bırakmıştım içeri dolmuş, 1 saattir falan bekliyorum bitse de camı açsam diye hayır, aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 :( geçen bir dükkanın içinde büyük çamlar olan saksılar alıp koyduğunu gördüm önüne park edilmemesi için. masayı kaldırma imkanı varsa benzeri bir şeyler yapıp masanın sonradan kurulmasını engelleyebilirsin. olmadı şiddet ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cereyan yaptırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 lol.. camdan aşağı bi kova su dök. ama öncesinde ev içinde biraz koşup nefes nefese kalmalısın. bunu unutma sakın. koş nefes nefese kal 155'i ara. kapatacaklar bi daha ara kapatacaklar bi daha ara belki açarlar repeat ... açtıklarında nefes nefese bi halde"kapıma dayandılar. tanımadığım adamlar var! beni öldürecekler!!!" de sonra bi kova suyu dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sigara içenler öpsün sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Yaktım şerefine kemikıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 beter ol. sanki herifler gelip evinin icinde iciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 arada fark kalmadı gayet, odaya bak ya resmen odada birisi içmiş, odada içseler camı açarsın geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cami kapat ??? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 5 metrekare oda da mi yasiyorsun ac karsilikli camlari havalansin kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 evde başka cam yokmuymuş yahu.onların içtiği tarafı açma da git arka odanın camını aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 şöle oluyor, ev dubleks ve geniş bi ev değil, evin ön cephesinde sigara içildiği için açacak arka camım yok, nereyi açsam içeri sigara doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Black_Lupin said: buram buram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 cami niye kapatsın lan yazık müslümanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dısarda acık havada sigara iciliyo ve tüm duman senin odaya giriyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ustune grip halde bu havada cam acik oturuyorsun. adresi ver hava tampa natural kapip katilicam elemanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bence konuş adamlarla abi söyle yani rahatsız olduğunu bilsinler, böyle kendi kendine evhamlanarak çözüme ulaşamazsın. sonuçta insanların sigara içip içmemelerine karışamayız ancak onların da bir sınırı var senin kırmızı çizgilerini geçiyorlarsa yok ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar