Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara içenlere daha hızlı kanser verilmeli


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeter arkadaş, 5 kişi sigara içiyor camın altında zaten gripten mal mal öksürüyordum şimdi ufaktan kusmaya başladım öksürdükce.

sigara içiyorsanız ölün de biz rahat edelim lan
Mesaj tarihi:
:( geçen bir dükkanın içinde büyük çamlar olan saksılar alıp koyduğunu gördüm önüne park edilmemesi için. masayı kaldırma imkanı varsa benzeri bir şeyler yapıp masanın sonradan kurulmasını engelleyebilirsin. olmadı şiddet ehehe.
Mesaj tarihi:
lol..

camdan aşağı bi kova su dök.

ama öncesinde ev içinde biraz koşup nefes nefese kalmalısın. bunu unutma sakın.

koş
nefes nefese kal
155'i ara.
kapatacaklar
bi daha ara
kapatacaklar
bi daha ara
belki açarlar
repeat
...
açtıklarında nefes nefese bi halde"kapıma dayandılar. tanımadığım adamlar var! beni öldürecekler!!!" de
sonra bi kova suyu dök.
Mesaj tarihi:
bence konuş adamlarla abi söyle yani rahatsız olduğunu bilsinler, böyle kendi kendine evhamlanarak çözüme ulaşamazsın. sonuçta insanların sigara içip içmemelerine karışamayız ancak onların da bir sınırı var senin kırmızı çizgilerini geçiyorlarsa yok ederiz.
×
×
  • Yeni Oluştur...