Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 CabukCitizen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) Şu oyunu çok merak ediyorum ya. Ama sanırım oyun içi kazandığınız para ile yeni üst bir gemi alamıyorsunuz. sanırım ancak elinizde ki gemiyi upgrade veya ancak yeni bir gemi kiralayabiliyorsunuz. Mayıs 23, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 yoo alabiliyosun. hatta credits persistency de geldi. patchler arası wipe'larda kazandığın krediler kaybolmuyor. biriktirebilirsen alırsın. her şehirde her gemi olmuyor ama sanırım. baya böyle oto galeri gibi mekanları var şehirlerin, girip bakıyosun, istersen alıyosun. ama çok pahalılar işte. o yüzden opsiyonel rent imkanı getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 5 dakika önce, Xenocide dedi ki: Account data update failed alıyorum ben sürekli, error 16007 mi ne öle bişi. bağa tekme vuramassınız PARA VERDİM BEn Evet herkes o hatayı alıyor Burada ne yapılması gerektiği yazıyor ama sonuç verir mi meçhul. https://robertsspaceindustries.com/community/issue-council/star-citizen-alpha-3/STARC-103304-Error_-_CIG_services_Code_16007_Account_data_update_failed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 yok o ne yapılması gerektiği değil, bug report systemi bu. bug'ın oluşma aşamalarını yazıyor contributor, detayları veriyor, altına da reproduce yapabilenler yazıyor ki ben de yazdım az evvel sfgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Denedim her şeyi yok, oyunu verify ettim, save setting dosyalarını sildim vs. yok Üşenmesem oyunu silip yükleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 11 dakika önce, Xenocide dedi ki: yoo alabiliyosun. hatta credits persistency de geldi. patchler arası wipe'larda kazandığın krediler kaybolmuyor. biriktirebilirsen alırsın. her şehirde her gemi olmuyor ama sanırım. baya böyle oto galeri gibi mekanları var şehirlerin, girip bakıyosun, istersen alıyosun. ama çok pahalılar işte. o yüzden opsiyonel rent imkanı getirdiler. AA oyun parası ile gemi alabiliyorsun yani? Hmm birden madencilik gözüme çok iyi gözüktü. Bende mi gelsem. Albiona yazık olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 @akirafes abi sen albiona devam et. bu oyun henüz öyle oturayım mesai harcayayım, kasayım, oynayayım denilcek durumda değil. Dediğin şeyler mevcut ama yapım aşamasında hala o yüzden sürekli buglarla karşılaşıyosun. keza çoğu kişi ümidini kesti çok uzun süredir yapımda olduğu için. En aşağı daha bi 2 senesi var. sadece merak ediyosan free week'te girip bi deneyimleyebilirsin. ama hani şu halini bile çok seversen, alıp "günlerimi haftalarımı mesailerimi harcayayım" durumu yok. Keza dediğim gibi her patch sonrası reset atılıyor. Kazandığın creditler artık etkilenmiyor ama mesela 3.9 versiyonu gelirken bi bug oldu, gitti yine bütün krediler. 3.9.1'de çözdük diyolar bakalım görücez. Yani arada okuyorum senin yazdıklarını, hırslısın da, 1 haftada milyonlar kasarsın, bi patch gelir hüop gider valla hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Bu oyunda köylüler odun kesiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Işın atıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 22 dakika önce, Deathblade dedi ki: Bu oyunda köylüler odun kesiyorlar mı? yıldız bile kayıyo. hatta kayarken üstüne iniyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Character reset çözüyor yazmışlar spectrumda. Denedim ve çözmedi. 100k para vardı zaten gitmediyse ondan da oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 aha girdim la ben. bi şey yapmadım reset meset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) Giren olursa ve iletişime geçmek isterse ingame ismim CMDR_Xynocide constellation andromeda + 2 tane kara aracı çaktım bakalım sürek azcıh sdfg Mayıs 23, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 ssd'de yer yok hdd'ye kurdum giriyorum hayırlısı. refinizi de yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 @tiLi yi partiye aldim, yazdim yazdimmama beceremedi herhalde replyi xhfnjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 @Xenocide abi launch the party into space bekliyorum. alttab yapınca düştüm. bu arada odada protein tozu ve dambıl var 12 kg sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) Lorville'e geldim, gir oyuna alam götürem seni uzak diyarlara. oyuna girerken bana join'leyerek girmeyi dene bakayım. aynı instance'a atsın direk. Mayıs 23, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 10 dakkadır loadingdeyim abv hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) abi ben de çıkıp girme gafletinde bulundum, önce 20 kişilik sıraya soktu, sonra bitince launchera attı. tekrar deneyince de 200 kişi dedi. Ben pes ettim şimdilik hadsahg sori bi yerlerde character reset tuşu var sanırım, ona basıp baştan aç, area 18'de çık. Sonra şu guide'ı takip et: Gemi kiralayabildiğiniz yeri bulduktan sonra geminin yanına gelip F tuşuna basılı tutuyosunuz ve Rent seçeneği çıkıyor. kiraladıktan sonra yine tabelaları takip ederek Space Port'a giden trene binmeniz lazım. Space Port'ta geminizi landing bay'e çıkartabileceğiniz ekranlar olacak. Ordan gemiyi retrieve ettiğinizde hangi pad'e geldiğini gösterecek ekranda. ekranın olduğu yerin sağında ya da solunda falan hangar elevators olması lazım. Ordan asansörü çağırıp geminiz hangi pad'e-hangara gittiyse asansörle oraya iniyorsunuz ve nihayet geminize binip uzaya açılabilirsiniz sdf 1-2 saate bi daha bi girmeyi denerim. Mayıs 23, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 1 dakika önce, Xenocide dedi ki: abi ben de çıkıp girme gafletinde bulundum, önce 20 kişilik sıraya soktu, sonra bitince launchera attı. tekrar deneyince de 200 kişi dedi. Ben pes ettim şimdilik hadsahg sori Ben de karakter ekranını geçemedim seni ekleyip join atayım dicektim 220 kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) hah şu guide ı koyaydın. ssd'ye kurun arkadaşlar Mayıs 23, 2020 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) abi bi de oyunda malum ne tutorial ne bi şey olmadığı için, şu yazdıklarımı bile baya zor yapacaksınız yani öyle söyleyeyim hahah sistemi çözmek başta bi zor. bi de şu ss'leri koyam; 13 fps ayrıntısına dikkat LOL Mayıs 23, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 (düzenlendi) 13fps güzelmiş abi oyuncu mu onlar hep Mayıs 23, 2020 Tridz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 oyun çok karışık ve bu güzel bir şey hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar