sayisalanaliz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sonlu Elemanlar Analizi (FEA), gerilme analizi, ısı transferi, akış ve diğer tipteki mühendislik problemlerinin kullanılan bilgisayar tabanlı sayısal bir metotdur. Özellikle son yıllarda gelişen ve karmaşık mühendislik problemlerinin çözümünde önemli görev alan bir metottur. Ülkemizde ürün geliştirme kavramının gelişimiyle farkındalık oluşmuş ve her geçen gün FEM kullanımı artmaktadır. Sayısal Analiz olarak çağın mesleği simülasyon alanında kendini geliştirmek isteyen mühendis, teknik öğretmen ve teknikerlere veya ilgililere, Sonlu Elemanlar Analizi paket programlar kullanarak uygulamalı olarak uygulamalı olarak sağlamaktadır. Eğitimimiz sonunda bir ürünün bütün disiplinlerdeki analizlerini yapabilecek ve gerek geometri optimizasyonu gerekse malzeme seçimi konusunda uzmanlaşacaksınız. Ansys Kursu Eğitim İçeriği Sonlu Elemanlar Yöntemi Geometri İşlemleri Mesh, Mesh Algoritmaları, Kalite Kontrol İşlemleri ve Stratejiler Malzemeler, Malzeme Kütüphanesi ve Malzeme Tanımlama Statik Analiz Yorulma Analizi Non-Lineer Analiz Kinematik Analiz Dinamik Analiz Şekil Optimizasyonu Termal Analiz Termal Gerilme Analizi Ekplisit Analiz (Plastik Deformasyon) Burkulma Analizi Modal Analiz (Dğal Frekansların Bulunması) Titreşim Analizi Parametrik Çalışma Response Surface Optimizasyon Six Sigma Optimizasyon Sonuçların Değerlendirilmesi ve Yorumlanması Malzeme Optimizasyonu Proje Sayısal Analiz farkı ile FEA Öğrenin: Eğitim süresince kullanabileceğiniz son sistem bilgisayarlar, dijital kumpaslar ve tasarım ürünleri Uygulamala fotokopileri ve firmamıza ait eğitim videoları Projelerinizde teknik destek Telafi dersleri Bir yıl içinde istediğiniz kadar tekrar alma imkanı Ücretsiz olarak tasarım günlerine katılma imkanı Standart üstü eğitim Eğitim Süresi: 54saat / 9 hafta Eğitim Başlama Tarihi ve Saati: 29 Eylül Cumartesi-Pazar, 17:00-20:00 Eğitim Materyalleri: Eğitim videoları. uygulama örnekleri ve dökümanlar, PDF kitaplar Eğitim Ortamı: 22" monitör, 8 GB RAM ve İ7 son sistem işlemciye sahip bilgisayarlar, projeksiyon cihazı, ölçerek tasarım yapabileceğiniz dijital kumpaslar, uygulama örnekleri, teknik kitaplar ve dökümanlar... www.sayisalanaliz.net SAYISAL ANALİZ Eğitim ve Danışmanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Gerçek viral bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Abaqus varken ansys ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dijital kumpas ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 KAlıpcılık ve catia kursunu ben size verebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ayrıca hakakten dijital kumpas nedir 5tl ye alırsın birde yazmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 5 lira mı? ulan teknolojik bişey sandım ben de aratıyorum neymiş diye abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abaqus enteresan bir program ya. kullanımı yaygın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Aluriel said: 5 lira mı? ulan teknolojik bişey sandım ben de aratıyorum neymiş diye abv http://tasarim.alternaturk.org/images/teknoloji29-3.jpg bu işte dandikleri 5lira düzgün birşey alırsan daha pahalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 barnacle said: abaqus enteresan bir program ya. kullanımı yaygın mı? tuzlu bi program olduğundan fazla değil. kaynaklarına ulaşmak da bi okadar zor. tez yaptım abaquste ne çektim ben bilirim. bu arada Mahr marka dijital kumpaslar 83eurodan başlıyo lan 5liraya dijital kumpas mı olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abaqus'ün kitapları yeter be abi boyum kadar oluyor kitapları üstüste koyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abim kumpasın metal olanı bile 5 lira değil, PİLASTİK neyin mi baktınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abartıyoruz herhalde ama 20liraya rahat bulunuyor çinden getirtip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dasaaa said: abaqus'ün kitapları yeter be abi boyum kadar oluyor kitapları üstüste koyunca ama içinde kayboldukça zevkli be abi ben bi PE borunun hidrostatik iç basınç testini yapmıştım abaquste birebir aynı sonucu verip aynı formu alınca gözlerim dolmuştu resmen:) Insize marka kumpas alırsanız max 35 40 liraya bulursunuz ancak kaliteli diyosanız ya Mahr alıcaksınız ya da Mitutoyo. o da mitutoyonun sıvı geçirgenliği olan en basit dijital modeli 79 mahr ise aynı model 83 euro civarında. IP67 korumalı su geçirmezler ise 120den başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 okulda ansysi en cırt haliyle gösterdiler ona yanarım ben ya. 10.0 kullandık zaten. herkes iyi not alsın diye kolay yapmışlar. kutu falan çizip durduk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ahahah ben şeyi hatırlıyorum dikdörtgen bir parçadan sağa doğru yarım tüp şeklinde bi parça uzanıyodu tam ucunda da bi nokta vardı ve bu tübün radyuslu kısmına üstten kuvvet uygulatmıştı hoca:) oluşan simülasyonu hayal edebiliyosundur heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 anasının kuzusu diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Yiyorsa Nastran verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aynen ya hahahha. kitapta vardı bu örnek. sad penis direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 @barn ahaha aynen unutulmaz bi örnek ansysi onla ogrendik:) nastran da iyidir bi ara adams'a sarmıştım ama kaynağı yok abi sağlam program bile bulamıyosun.fordda staj yaparkende tebis kullanmıştım ama malumunuz piyasanın en daşunglu programı kopya yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aynı okulda mı okuduk lan biz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 analiz programlarında ekmek var da cnc programlama daha çok iş götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hiç sevmiyorum ben talaş işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 powermill gibi bi program bilsen yeterli diye düşünüyorum ya da catia gibi bi programın cam modülünü..çünkü aşağı yukarı mantık aynı yazılımlarda ötekilerine de biraz kafa yorsan mantıktan çözüyorsun.keza ben NX'i bu şekilde hallettim.. @barn. ben koceali üni mezunuyum sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ANSYS^%+^{! olm küfür gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar