Deviss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Evet bir dostumu 40 milyon için yitirmenin buruk tadıyla sözlerime başlıyorum... Kendisiyle 5 senedir can ciğer dost olduğum bir arkadaşım,iddaa isimli şans oyunundan kazandığım 40 milyon'u duyunca hemen yemeğe gidelim dedi.Bende can ciğer arkadaşımdır diye dostumdur diye hayır diyemedim.Sonra buna o parayla pantolon alacağımı söyleyince.Bir anda parladı ve yağdırmaya başladı : "Nası delikanlısın sen,niye sözünde durmuyorsun ?" "Senden beklemezdim.." "Tanıyamamışım seni meğersem düşmanmışız" gibi birtakım cümleler sarfetti... Kendisini uzun süredir tanıdığımdan huyunu biliyordum ve alttan alıyordum.Ancak dozajını kaçırdı ve bir yemeğe götürmedik diye bana sınıf arkadaşlarımın ortasında vurmaya çalıştı filan ayırdılar... Daha sonra msnden konuşmalarda dostluğumuzun bittiğini söyledi...Sorarım size değermi arkadaşlar ? Kendisinden 50 bin lira bile almadığım,onun için çoğu kişiden vazgeçtiğim bir kişinin bana yaptıkları işte bu... Yazıyı uzatıp bir yere varmaya çalışmayacağım.siz siz olun ARKADAŞLARINIZI İYİ SEÇİN...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... [Bu mesaj Deviss tarafından 08 Kasım 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
pan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 geçmiş olsun, ben de kaç yıllık arkadaşımla konuşmamaya başladım o da onun suçu, aptal abuk meseleler.[signature][hline]wtf?
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Takma Kafana bu hikaye anlattığın gibiyse iyi olmuş ilerde daha kötü sonuçlar doğurabilirdi.Zararın neresinden dönersen kardır o yüzden canını sıkma artık o hayalet olsun senin için hak etmiyor[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Deviss, 08 Kasım 2004 19:26 tarihinde demiş ki: ... bir yemeğe götürmedik diye bana sınıf arkadaşlarımın ortasında vurmaya çalıştı filan ayırdılar... Hönk ? Sadece yemek ısmarlamadın die vurmak. Nası iş anlamadım ki.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Pfff.. İyi olmuş böyle bir dostluğun(!) bitmesi.. Cidden dikkatli olmak lazım arkadaş seçerken..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yazdıkların garip gelsede, nasihat doğrudur. Yanlış bir arkadaşlık, harcamış bir kaç yıldır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ilginiz için saolun arkadaşlar...yapıyor işte,düşmanının yapmadığını dostun yapıyor...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
daverc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet sozunde durmayan arkadas edinmeyin :p[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Para mevzusuna giren hiçbir insanla dostluğa devam etmeyeceksin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Penthesilea, 08 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Para mevzusuna giren hiçbir insanla dostluğa devam etmeyeceksin. ve hiçbir arkadaşına büyük borçlar vermeyeceksin..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 haklısınızda işte 5 senedir en yakınımdakini bile tanıyamadığımdandır sinirim birazda...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 indir çocugu sınıf arkadaslarının içinde niye vurmaya calısıyon lan adam sana o kuponu sokarımya ben ona böle bişey yapıcak.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya bilemiyorum, bu tür olaylar hiç gelmedi başıma. Ya aşırı derecede şanslıyım ya da arkadaş seçmeyi iyi biliyorum. Ancak yemeğe götürmedin diye bozulması bir yere kadar ama vurmaya kalkması nedir ya? Gören de normalde yemeğe götürmek zorundasın da yapman zorunlu bişiyi yapmamışsın da ona çok zarar vermişsin sanacak. Zaten dengesiz biriymiş, sana layık değilmiş öyle düşün ve hayatına devam et...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Eternal, 08 Kasım 2004 19:32 tarihinde demiş ki: indir çocugu sınıf arkadaslarının içinde niye vurmaya calısıyon lan adam sana o kuponu sokarımya ben ona böle bişey yapıcak. Sende tam piskopatsın ha .. :) abi dövünce elime bişi geçmeyeceği için atılmadım...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hepsiyle iyi geçinmeye çalışıyorum topu topu kaç tane arkadaşım varki ??[signature][hline]Fire in the Darkness...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 katılıyorum iyi seçin.. şuanda 2 arkadaşımla çeşitli sorunlarım var. 9 sene olmuş..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 54) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Benim gibi olacaksın yalnız arkadaşsız en güseli[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 her eve bir sniper projesine destek pls... [signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Penthesilea, 08 Kasım 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Para mevzusuna giren hiçbir insanla dostluğa devam etmeyeceksin. Çok doğru bir laf...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Efet dövün çocu hadi.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bu topic'i tartışmak ya da eleştri yapmak için açmadım,sadece yaşadığım tatsız bi tecrübeyi aktarmak istedim,yane benim başım yandı bari sizlerin yanmasın diye (pek bi acılı oldu :) )...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yalnızlık Ah Sen Kadar güsel Ne kadar Üstün birşeysin Aldatılmak yok üzülmek yok İhanet yok , Satılmak yok En önemlisi sevmek ve sevilmek yok Tuğrul Güner [signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. [Bu mesaj diablotg tarafından 08 Kasım 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 İnsan sosyal bir varlıktır :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 we both are not human we are members of some kind of better race...........
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bazende ark ayağı g.t ayağı olabiliyo dikkat ediniz[signature][hline]Fire in the Darkness...
Öne çıkan mesajlar