Snake Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Arreat/simple Karakterin İsmi: Arreat Karakterin Sunucusu: Kazzak Şehir: İstanbul Account Bilgileri SQ/SA var mı: E MAIL var mı: E CD-KEY var mı: E İlk sahibi misiniz: E Kimlik fotokopisi verilecek mi: H Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E Fiyat: 1000 TL (Takas kesinlikle düşünmüyorum) Karakterde pve dps, pve tank ve pvp gear bulunmaktadır. Dps ve tank gearlarda epicler olmak üzere epic olmayan slotlar en iyi mavilerdir. DPS epicleri: http://www.wowhead.com/item=85925 TANK epicleri: http://www.wowhead.com/item=85992 http://www.wowhead.com/item=89071 http://www.wowhead.com/item=86131 PVP epicleri: http://www.wowhead.com/item=84922 Karakterde Mogu'shan Vaults raidi ilk haftasında 6/6 olarak yapılmıştır. Şu anda karakterin 13395 achi puanı vardır. Karakterde 110k para mevcuttur. Exalted factionlar 55 tanedir. 39 tane title bulunmaktadır. Pandaria dailyleri gün kaçırılmadan yapılmıştır ve şu anda glory of the pandaria hero bineği dahil 4 tane cloud serpent ve uçan disk binekleri mevcuttur. Karakterde toplam 149 binek ve 257 pet vardır. Petlerin 3 tanesi level 25'tir. Bineklere, petlere, mesleklere ve önem verdiğiniz achievementlara armory linkinden bakabilirsiniz. Mists of Pandaria digital deluxe olarak alınmıştır. Karakterin dünyanın hiçbir yerinde yapabileceği sarı questi kalmamıştır. Legendary eşyalar: Sulfuras, Thunderfury, Thori'dal, Warglaive main hand. Shadowmourne questi shard aşamasında - 15/50. Pandaria legendary questi Sigil of Power 3/10 – Sigil of Wisdom 0/10). Rare Binekler Amani Battle Bear Azure Cloud Serpent Black Drake Blonde Riding Yak Bloodbathed Frostbrood Vanquisher Blue Proto-Drake Crimson Cloud Serpent Darkmoon Dancing Bear Drake of the West Wind Flameward Hippogryph Fossilized Raptor Golden Cloud Serpent Grand Ice Mammoth Great Brewfest Kodo Green Proto-Drake Grey Riding Yak Imperial Quillen Ironbound Proto-Drake Jade Cloud Serpent Mechano-Hog Phosphorescent Stone Drake Raven Lord Red Dragonhawk Red Flying Cloud Red Proto-Drake Rusted Proto-Drake Sandstone Drake Spectral Wolf Sunreaver Dragonhawk Swift Forest Strider Swift Springstrider Traveler's Tundra Mammoth Twilight Drake Venomhide Ravasaur Volcanic Stone Drake White Polar Bear White Skeletal Warhorse X-53 Touring Rocket Transmog Eşyalar Setler T1 8/8 T2 8/8 T2.5 5/5 T4 5/5 T5 5/5 T6 8/8 T7 3/5 T8 2/5 T9 5/5 T10 5/5 (hepsi heroic) T11 2/5 T12 3/5 T13 4/5 Brutal Gladiator 5/5 Wrathful Gladiator 5/5 Cataclysmic Gladiator 5/5 Pelerinler Drape of Fuming Anger Cloak of the Illidari Council The Gladiator's Resolution Drape of the Skyborn Saronite Animus Cloak Cloak of the Fallen God Shadow-Cloak of Dalaran Sunglimmer Drape Kalkanlar Bulwark of Azzinoth Illidari Runeshield The Fel Barrier Elementium Reinforced Bulwark Red Dragonscale Protector Kaz'rogal's Hardened Heart Bulwark of Algalon Off-set kafalık ve omuzluklar Thane's Tainted Greathelm Abomination Shoulderblades Helm of Endless Rage Drake Talon Pauldrons Iron Riveted War Helm 1H Silahlar Black Bruise (Heroic) Keleseth's Seducer (Heroic) Claw of Molten Fury Fist of Molten Fury The Bladefist Maladath, Runed Blade of the Black Flight Hailstorm Scourgeborne Waraxe (Heroic) Slayer of the Lifeless Rising Tide Claw of the Black Drake Last Word (Heroic) Gutbuster (Heroic) Red Sword of Courage Falric's Wrist-Chopper 2H Silahlar Ataraxis, Cudgel of the Warmaster (Heroic) Gorehowl Draconic Avenger Quel'Delar, Might of the Faithful Cataclysm's Edge Vengeful Gladiator's Greatsword Edge of Agony (Heroic) Axe of the Nexus-Kings Merciless Gladiator's Decapitator Cryptmaker (Heroic) Vengeful Gladiator's Bonegrinder Merciless Gladiator's Bonegrinder Earthshaper Soul Cleaver Colossal Skull-Clad Cleaver Edge of Ruin Spinal Reaper Dark Edge of Insanity Bryntroll, the Bone Arbiter (Heroic) Ashkandi, Greatsword of the Brotherhood The Untamed Blade Öğrenmek istediğiniz başka şeyler varsa buradan veya msn aracılığı ile sorabilirsiniz. Satma sebebim reroll amaçlıdır. İhtiyaçtan dolayı satmıyorum bu yüzden fiyatta çok indirim yapamıycam. msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 1000tl veren varmi gercekte yoksa hayal urunumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 wow a hala 1000 tl leri veren olduğunu sanmıyorum ya, ama hayırlı satışlar bol kazançlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ya tutupta birinin 1000 tl vereceğini bende sanmıyorum ama şu kadar emek için eder mi 1k eder açıkcası. middlemani olan sitelerede ilan ver bence, swekidler 2kyı geçer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Çok sağlam bir acc, 1000TL den fazla eder belki ama artık alıcı çıkar mı bilmiyorum. inş satabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bu emeğe 1000 tl az bile. ama ne olursa olsun geri alma şansı oluyor tabii esas acc sahibinin (bkz: kimlik fot), o yüzden 1000 tl verebilinse bile risk var malesef. ama bu acc benim olsa 1000 tl ye bile satmam net söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 1000tl den fazla eder aslında emeğe baktığında da, oyun tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Adamın adı soyadı biliniyorsa kendi kimliğinizi alır adınızı soyadınızı yazarsınız. Ardından adamdan acc u alınca maili değiştirdiniz diyelim sonra o maili bir kez daha değiştirirsiniz sonra da karakterin adını değiştirirsiniz adam tekrar nasıl blizzarda mail atacak armory bilgisi yok battlenet bilgisi yok sadece benim şöyle bir acc um vardı mı dicek ad soyad dan öyle bir mantık olsa ben şu ana kadar 10 taneden fazla acc u geri alırım şerefsiz bir adam olsam. Onun için bence hiçbir sorun olmaz. Ayrıca acc çok güzel. 1000 tl den fazla da edebilir. Burada tek esas satıcıyı mağdur etme ihtimali var o yüzden sadece banka havalesi kabul edilmeli satılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Soris said: Adamın adı soyadı biliniyorsa kendi kimliğinizi alır adınızı soyadınızı yazarsınız Soris said: yazarsınız ?? ya ben anlamadım ya da sen kendi kimliğine adamın adını soyadını yaz yerler diosun? hmmmmm. ayrıca; arkadaşım gitti kendini ve kimliğini videoya çekti (evet üşenmedi)aldı acc u geri şıp diye. 2. el acc her zaman riskli sadece bunu söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Nasıl alcak abi hangi acc o? Şey mi diyecek veritabanınızdaki adı soyadı şu olan acc benim acc umdu mu dicek onu bi şekilde buldurabilirse her türlü aldırabilir o tabiki öyle. Ama adam maili değişti Karaktere name change attı Nasıl yapacan onu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 şu forumda gördüğüm, fiyatını sonuna kadar hak eden tek account galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Etmez 1000 TL. Şişirmeyin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Soris said: Nasıl alcak abi hangi acc o? Şey mi diyecek veritabanınızdaki adı soyadı şu olan acc benim acc umdu mu dicek onu bi şekilde buldurabilirse her türlü aldırabilir o tabiki öyle. Ama adam maili değişti Karaktere name change attı Nasıl yapacan onu o zaman sence blizzard "change" edilen verileri veritabanında tutmaz mı? neyse abi. topic i daha fazla trollemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 WoW oynamadim ama yorumlardan anladigim kadari ile account saglam:D Hayirli satişlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Arreat/achievement#81 ne realm first var nede rare mount etmez o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bi dk şimdi arkadaşa sordum dworgian haklı her şekilde acc geri alınabiliyo ama şöyle bir seçenek var: Mesela aldın acc u bu arkadaşın soyadıyla yeni bir acc alıyorsun ona migrate ediip geçiyorsun o zaman hiçbir sorun olmaz mantıken. Geri alsa bile boş acc u alır. Ama tabi bunlar konu dışında genel acc satımıyla ilgili yapılcak şeyler. Konudan bağımsız yani. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 hesabın bu fiyatı hakedip etmemesi karşılaştırmayla anlaşılcak bişi. bu fiyata veya daha ucuza satılmış daha zengin içerikli hesap ilanı gösterirseniz o zaman yorumlarınızın bi anlamı olur. zaten ihtiyaçtan dolayı satmadığımı da belirttim. hesabı satamamam ölüm kalım meselesi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 1000 TL'ye satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Kardeş hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar