KingV Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Karşınızda multiplatform rpg oyunu olan "Of Orcs and Men" "İmparatorluğun sınırlarını genişletmek ve inançlarını dayatmak amacında olduğu acımasız bir dünyada goblinler işkence çektirilerek öldürülmekte, savaşta ölmediyse orklar köle edilmektedir. " diye başlıyor hikayesi. bir sitede reklamını gördüm ilgimi çekti. bu sefer orkların kötü olmadığı bir oyun gibi :P edit: video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 yok artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 warcraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 heh http://forum.paticik.com/read.php?35,6308064 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 mayısa kadar gitmemiştim bu nedenle göremedim başlığı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 muhtemelen yine bi hack&slash oyunudur yine dedim , gameplay videosuna baktımda combat sistemi kotor daki gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 melodiyi requem for a dream den araklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar