souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 http://www.haberturk.com/gundem/haber/784196-chpden-flas-askerlik-teklifi Bence mantıklı. Kısa dönem yaptım ama tek gün çarşı izni bile kullanamadım. Nerdeyse yarım yıl 60 kişi ile 2 katlı bir karakolun içinde kafayı kırıyordum. 15 ay yapanları tahmin bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mantıklı bence de Her ne kadar şikayet etsem de ölüm korkusu yaşamadım batıda. Ne bileyim ölüm işin içine girdiğinde diğerleri ayrıntı kalıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ben de guneydoguda yaptim ama bu tarz bisey cok haksizliga neden olur, ustelik batıda askerlik daha zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Zorluk ayrı, batıda genel olarak ordunun çıkardığı zorluğun daha fazla olduğuna katılıyorum da, doğuda ölüm riski var, gayet mantıklı bir öneri bence. Kısa/uzun döneme göre eksik yapılacak süre değişebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 mantıklı olabilir ama çözüm bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Çözüm profesyonel askeri kadro ama hiç gelmeeyecek gibi gözüküyor. Her daim hiçbir tecrübesi olmayan kişiler doğu ve güneydoğu da askerlik yapacak. Biraz torpili ve parası olan yapmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Çözüm tabii ki bu değil, ama şu ankinden daha olumlu bir duruma geçiş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 şimdi askerlikte doğudakini batıya batıdakini doğuya vb gibi atama uygulamaları var ya bence onu revize etsinler her şeyden önce. mevcut koşulları bilen ve o koşullara uyum sağlayabilecek kişiler askerlik hizmeti oralarda yapsalar daha iyi olmaz mı? yani kendi coğrafyalarında. gereksiz şoklara girmeden. elbette bu uygulamanın ağırlıklı sosyolojik ve askeri önceliklerle ilgisi vardır ama, milyonları bu önceliklere kurban etmek!! öyle yeri gelmişken hep aklıma gelen bu detayı paylaşmak istedim siz beylerle. ha askerlik çok bildiğim bir kurum değil doğal olarak ama en azından er'ler için bu uygulama yapılabilir sanırım. yapılmalı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Batıda acemilik geçsin 7-8 ay daha sonra doğuya gdilsin. Kökten çözümüm ise o dağlarda keçi gibi tırmanacak özel kuvvet, bordo bereli vs vs neyse o olsun. Paraysa para, imkan sa imkan sağlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 coco said: şimdi askerlikte doğudakini batıya batıdakini doğuya vb gibi atama uygulamaları var ya bence onu revize etsinler her şeyden önce. mevcut koşulları bilen ve o koşullara uyum sağlayabilecek kişiler askerlik hizmeti oralarda yapsalar daha iyi olmaz mı? yani kendi coğrafyalarında. gereksiz şoklara girmeden. elbette bu uygulamanın ağırlıklı sosyolojik ve askeri önceliklerle ilgisi vardır ama, milyonları bu önceliklere kurban etmek!! öyle yeri gelmişken hep aklıma gelen bu detayı paylaşmak istedim siz beylerle. ha askerlik çok bildiğim bir kurum değil doğal olarak ama en azından er'ler için bu uygulama yapılabilir sanırım. yapılmalı kanımca. E o uygulama kalkalı 10-15 sene falan oluyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 mantıksız... asker zaten usta asker tam işi öğrendiğinde ztaen terhis oluyor... hepten ölümler artar acemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Rewendor said: coco said: şimdi askerlikte doğudakini batıya batıdakini doğuya vb gibi atama uygulamaları var ya bence onu revize etsinler her şeyden önce. mevcut koşulları bilen ve o koşullara uyum sağlayabilecek kişiler askerlik hizmeti oralarda yapsalar daha iyi olmaz mı? yani kendi coğrafyalarında. gereksiz şoklara girmeden. elbette bu uygulamanın ağırlıklı sosyolojik ve askeri önceliklerle ilgisi vardır ama, milyonları bu önceliklere kurban etmek!! öyle yeri gelmişken hep aklıma gelen bu detayı paylaşmak istedim siz beylerle. ha askerlik çok bildiğim bir kurum değil doğal olarak ama en azından er'ler için bu uygulama yapılabilir sanırım. yapılmalı kanımca. E o uygulama kalkalı 10-15 sene falan oluyor zaten? o uygulama hala var, doguda 1 kurte 2 turk dusucek sekilde ayarliyorlar taburlari, icerden bilgi sizdirma vs azalsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar