Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakan Binali Yıldırım'ın iPhone 5 isyanı

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Abi gercekten trajikomik bir durum yani.

1) Ulaştırma, 2) Denizcilik ve 3) Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, iPhone 5'i eleştirerek akıllı telefon çılgınlığına şaşırdığını söyledi .

"5 diye bir ürün var, herkes sıraya giriyor. Anlamak mümkün değil. Almak için Amerika'ya adam gönderip sıraya giriyorlar. Bu akla ziyan bir durum. Fiyaka için bunu yapıyorlar. Memleketin insanı çalışıp, çabalayıp, fiyaka için, her şeyini gidip ordan mı satın alıyor? En güzelini kullanalım, ama en güzelini de üretelim.

Kapasitemiz, kabiliyetimiz de var. Üretileni kıskandığımız yok, ama biz de üretelim."

http://www.ensonhaber.com/bakan-binali-yildirimdan-iphone-5-isyani-2012-10-10.html
Sosyal ağlarda paylaş

iphone karşıtı bir insanım ama 2012 yılında iphone almakla 90 yılında levis kot almak arasında fark yok, bir sürü şey var kıyaslanabilecek. "Yerli malı ürün üretiyoruz" dediğinse çinde farklı modellerde hazır kasa üretilen, türkçe firmware yükleyip, üzerine damga yapıştırılmış ürünler olduğu için "istemez kalsın" diyorum ve geçiyorum.

Ayrıca alırsam her halde başka ülkeden alıcam. Boru gibi vergi sokuyorsunuz döt herifler. Telefonu geçtim yakında alkolü hatta doğalgazı yurt dışından getirtçez.

edit : ha verilen vergilerinde yapılan yeni imamhatip eğitim sistemini oluşturmaya harcanmasıda içimi bir nebze serinletmekte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...