s1eger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 "Undead racial traits have changed to be more consistent with the new traits and Undead players are now considered Humanoid targets rather than Undead targets." Does that mean that Paladins don't do extra to undead players anymore? Yes, that is what it means. The "anti-undead" spells only work against Undead Scourge, not against Undead Forsaken (players). - Kalgan, Game Designer (PvP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ee. bissuru sey degisiyor oyunda dengeyi saglamak icin? anlamadim. lutfen burasini nebula aglama forumu yapmayalim :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu oldukça büyük bir değişiklik, paladinler bütün forumlarda isyandalar da onun için öyle bir başlık koydum. paladin oynamıyorum oynamayı düşünmüyorum. ayrıca uodan şiddetle nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ağlamaklan ne ilgisi varki şuana kadar warcraft oyunlarında alışık oldugumuz bir özelliği kaldırdılar Holy kavramını bitirdiler ama diğer yandanda dengeyi sağlamak için böyle birşey yapmak zorundaydılar.Umarım ne yaparlar ederler oyun cıkmadan değişiklikleri yaparlar oyun çıktıktan sonra bu tarz değişiklikler birçok kişiye oyunu bıraktırır.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya beni ilgilendirmez, genel olarak bir infial söz konusu demek istiyorum. undeadlerin immunitylerinin çok güçlü olduğu düşünülüyordu ve paladin'in buna denge getirdiği söyleniyordu. sonuçta bir paladin undeadlere ekstra bir şey yapamıyor. bu da bir çok insanı rahatsız etmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet yukarda yazıyo bu söylediklerin. bi de ben tartışmıyorum kimseyle zaten, bence de paladinin toptan bir ırka karşı bu kadar avantajlı olması pek mantıklı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya hep ya hiç olmadığı sürece yani bütün player/npc bütün undeadlere etki etmediği sürece anlamı yok. gerçi hangi oyunda var ki wow dan bunu dahil ederek dengeli bir sistem yaratmasını bekliyoruz o da ayrı bir soru. paladinlerin ağlamak hakkıdır ama bunu nefrlemek de blizzardın hakkıdır, sen haklısın sen de haklısın gibi bi durum olmuş.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 denge yapacaklar diye taştan kuleyi donla gezen yeşil adamlardan dayanıksız tasarlayan bir şirket "undead paladine extra dimaj koyacak" dese ben gene şaşmam.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 eğer şirketi eleştireceksek saçma sapan nedenlerden dolayı değil de tarihler nedeniyle eleştirelim,bi mantığı olsun.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tarihler için eleştirmeye gerek yok hep yaptıkları şey alıştı artık millet :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Sam, 08 Kasım 2004 03:05 tarihinde demiş ki: denge yapacaklar diye taştan kuleyi donla gezen yeşil adamlardan dayanıksız tasarlayan bir şirket "undead paladine extra dimaj koyacak" dese ben gene şaşmam.. :) sonucta oyunlari guzel mi? guzel. o kadar :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kim demiş güzel diye? :) kaldı ki güzelse bile oyun böyle saçmalıklar hep eksi puandır, güzel deniyorsa bile muhteşem olacakken güzelliğe düşmüştür.. tarihler nedeniyle hayatı buna bağlıymış gibi kendini paralayanlar eleştirsin, ben oyunun bu kadar itici hale getirmesine yolaçan nedenleri eleştireyim. karga yavrusuna anka kuşu dermiş ne de olsa, adamlar ne yapsa siz beğeneceksiniz kendinizi avuta avuta.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Sam, 08 Kasım 2004 15:39 tarihinde demiş ki: kim demiş güzel diye? :) kaldı ki güzelse bile oyun böyle saçmalıklar hep eksi puandır, güzel deniyorsa bile muhteşem olacakken güzelliğe düşmüştür.. tarihler nedeniyle hayatı buna bağlıymış gibi kendini paralayanlar eleştirsin, ben oyunun bu kadar itici hale getirmesine yolaçan nedenleri eleştireyim. karga yavrusuna anka kuşu dermiş ne de olsa, adamlar ne yapsa siz beğeneceksiniz kendinizi avuta avuta.. :-) valla kim demis guzel diye soyleyeyim. sanirim senin disindaki herkes :) duzgun oyun yapan ender firmalardan biri blizzard. warcraft, diablo, starcraft.. adamlarin yaptiklari HER oyun klasik. yani kendimi avuttugumdan filan degil, alakasi yok, hepsinin karsisinda saatlerimi gecirdim. ve hepsi de cok guzel buna da karsi cikamazsin cunku HERKES ayni sekilde dusunuyor. avutmakla ne alakasi var anlamadim. adamlar beceriyor iste.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yeni "racial trait" lerden sonra bu değişiklik çok doğru olmuş. Hatta şimdi ağlaması gerekenler "undead" lerdir.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Blizzard "Undead" e farklı bi yorum getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 wow'u kastettim "kim demiş güzel diye?" sözüyle, blizzard'ın çok beğendiğim, hatta bayıldığım oyunları da var ama tarzları hoşuma gitmiyor. statükocu bir tutumları var tasarımda ki zaten endüstriyi takip eden herkes aynı fikirdedir. ikincisi de denge yapacağım derken absürdlükler yapmaları bu örnekteki gibi, eksik tasarım kendini gösterir bu kadar çok insan tarafından denenince. bunu da mantıklı yöntemler yerine en son yapılacak şekillerde düzeltiyorlar özellikle wc3 gibi son ürünlerinde, taştan kulenin zırh çeşidi platemail'le bir tutuldu denge yapacağız diye. bu tarz olaylara da gülmeyecek ve eleştirmeyecek insanlar ancak futbol takımı tutar gibi fanatik olanlardır.. :) başka bir şirket yapsa benzer saçmalıkları dengelediklerini söyleyerek hiçbiriniz yüzüne bakmaz heh[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Çok kötü olmuş paladinler için.Tamda paladin sarmıştı beni...[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Just Play ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sam, abi oyun ne zaman cikiyo? 23'unde. senin kullanici olarak sikayet edebilecegin tek tutum var o da 17'sinden 23'une atilmis olmasi tarihin. onun disinda adamlarin yaptigi hicbi seyi elestiremezsin, cunku sorumlu degiller. gayet basit. bu insanlar tutup beta test e cikarmiyoruz deseydi. ya da belli kitlelerden alsaydi beta tester'larini su ana kadar soyledigin hicbi seyi soyleyemezdin di mi? anlatamadigimiz nokta bu. yani oyun cikana kadar hicbir sekilde firma sana karsi sorumlu degil, cunku sen herhangi bi anlasma yapmiyosun adamla. yok etikmis, oynayan sayisi dusermis, yakisirmiymis... yalan bunlar. baska firmalardan bi oyun soyle cok sevdigin? dusun ki soz konusu olan half-life. bi sey degismedi. adamlar test ediyolar TEST. deneme. ayarlarin degisecegi belli. oyun cikmadan halletmeye calisiyolar iste. oyun ciktiktan sonra boyle koklu degisim yaparlarsa ve sen o anda oynuyosan laf edersin. en azindan simdikinin aksine, laf etmeye yuzun olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 benim dediğimin sizin dediğinizle ne alakası var anlamadım, adamlar fantezi dünyasında olması doğal olan birşeyi oyun çıktıktan sonraydı, önceydi, betadaydı, zetadaydı değiştirmiş bana ne? saçma mı? evet. ne zaman yapılmış olmasının ne anlamı var? ben başlığı açan arkadaş gibi paladin nerflendi diye değil, mantıksız bir değişim diye eleştirmişim.. gözü kapalı koruyacağız diye yok yüzü olur yok bilmemne, bunlar çok gereksiz sözler..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 FR ile DL nasi ayni olmuyosa, Azeroth da ayni olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bence paladin olayi gayet mantikli ve basarili... Esitlik geliyor yavas yavas, oyun gayet dengeli...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 wow ne kadar kotu bohurf diye aglayan kimseyi gormedim. herkes ayiptir solemesi ben de dahil olmak uzere kopek gibi oynuyo : -p. benim sozum pek para etmez, cunku sadece uo ve wow oynadim mmo olarak, ama wowdan sikayet edeni de gormedim. ayrica eq2 wowdan iyi diyeni de gormedim. ya da herhangi baska bir mmo. bilmiyorum yani. herkesin sozune karsi senin sozun biraz az kaliyor : -p. gozu kapali savunma filan degil. guzel oyun iste. oynamadan baya bi bilgin olmus yani oyun hakkinda : -p.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: ben başlığı açan arkadaş gibi paladin nerflendi diye değil, mantıksız bir değişim diye eleştirmişim.. ben bir şey eleştirmedim. böyle bir değişiklik var diye yazdım. bi daha bu tarz bişey yazarsam da davul olayım. [Bu mesaj s1eger tarafından 09 Kasım 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ayrıca herkesin bir fikri olabilir, HERKES İYİ DİYO SEN NASI BEĞENMESSİN demek de pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar