Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yıl oldu bitireli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Daesu said: dun almadan yattım bugun indirim gelmiş (:P) Hangi sitede indirimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 steamde 4 küsür su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 5$mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ben de şimdi izliyodum çok çok iyi yapmışlar yine. oyunun müzikleri zaten efsane lan canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ahah hayvan herifler son sahneyi çocuk parkında çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bu oyunu 15dkdan fazla oynarsam pcyi bozuyor benim anlamadım lol. atari kasetlerini çalışırken çekince cizik cizik olurya ekran aynen öyle, sonra seste kitleniyor alete reset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 adaptör ısınıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 APAÇİ MÜZİĞİ ZAAA denmemiş oha. Faith in Paticik restored. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 oyun hakkaten baya başarılıymış. bi 20 chapter daha olsa sıkılmadan oynardım. daha önce alacaktım da detblade denen nub yok alma çok boktan yok bilmem ne diye aklımı çelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 vay nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 oyuna basta 'bu ne lan boyle oyun mu olur?' diyordum. bi' gazla alip basindan kalkamaz hale geldim. hele grade kasmak inanilmaz eglenceli. bayagi zorlasiyor tabii o zaman fdjlkfjsd. harika. yatirim tavsiyesidir, alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 2 3 map hariç hepsi A+ benim bi ara fulleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ben hala en cok neye grade verdigini anlamadim da, oynuyorum oyle(yuksek puan veren seyleri yapmaya calisarak). genelde b b+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Tori said: APAÇİ MÜZİĞİ ZAAA denmemiş oha. Faith in Paticik restored. goldbären said: apaçi müziği indie oyuna konunca mı güzel oluyor? Baltalarınızı baltalayan balta...zuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 bende hep b- lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Darklight1903 said: ben hala en cok neye grade verdigini anlamadim da, oynuyorum oyle(yuksek puan veren seyleri yapmaya calisarak). genelde b b+. ateşli silah kullanma, combo yapmaya çalış ardarda indir, adamları önce yere düşür yumruklayıp sonra sopayla bıcakla falan finishle (veya duvar kenarındaysa tepikle finish de iyi puan veriyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oyle yapiyorum zaten ya. atesli silah kullanmaya gerek yok oyunda. cabuk bitirmek icin belki. bicak. sopa falan firlatiyorum uzaktaki yerlere fsdjlkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bıçak favori silahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 apaçi müziği dediğiniz, oyunda ne güzel geliyodu kulağa lan. güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Steamde 2.49 şu an + update gelmiş hep fixlemişler bugları + leaderboards getirmişler + 0.20'lik kartlar düşürüyor zaten. http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20111127000611/adventuretimewithfinnandjake/images/3/3a/Freakdeer.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ben bu oyunun kontrollerine alışamadım çok itici geldi hatta tutorialde bıraktım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar