copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Abi nedir şu hafta içi içme merakınız? sizin yüzünüzden yarım yamalak içiyoruz bi şeye yaramıyo adam akılı hafta sonu cuma veya cumartesi yapın şunları.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Xenocide said: Archangel_ said: wastyrx said: pascalnouman said: kharon said: senko said: copry said: laraken said: dragon_slayer said: unuttuklarım elime mum diksin bi de böyle yapınca pm gitmiyor :/ elle yazarsanız gitmiyor
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tmm cumartesi oluyor o zaman yani 14u yiheaaa
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben konuyu kendi imkanlarimla gordum. Davet edilmedigim ve konuyu kendim gormek durumunda birakildigim icin gelmiyorum. Telefon edilmeliydi. qq
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bana her gün cuma cumartesi pazartesi ya da çarşamba olduğu için oluyor öyle, hangi gün istiyorsanız o günü söyleyin diye açtık topak zaten. Kharon göremeyip gelmesin diye garbıça açtıydık bulmuş yine bizi =( Bir de 14ü pazar, hepimiz pazartesi işte olacağımız ve pazartesi triplerden triplere girdikleri için bazı arkadaşlar o gün bişi yapmamaya çalışıyoruz. Eved.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 haftaya olursa dasaaa da gelicekmiş sanırım o yüzden haftaya uygun olduğunuz zamanları söyleyin fikir olarak sdf
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 KHaRoN said: ben konuyu kendi imkanlarimla gordum. Davet edilmedigim ve konuyu kendim gormek durumunda birakildigim icin gelmiyorum. Telefon edilmeliydi. qq garbıca sırf sitem etmek için mi geldin tatar lordu :)
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 haftaya olursa elzamber gunu musaidim ben.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 copry said: KHaRoN said: ben konuyu kendi imkanlarimla gordum. Davet edilmedigim ve konuyu kendim gormek durumunda birakildigim icin gelmiyorum. Telefon edilmeliydi. qq garbıca sırf sitem etmek için mi geldin tatar lordu :) Evet, yoksa prensibim degil biliyorsunuz ajdhsha
copry Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Tabi ki biliyoruz ;) O değilde pascalın başının altında çıkıyo bu saçma günler yok pazar olsun yok pazartesi olsun yok çarşamba olsun falan. Dışarıdan misafir gelecekse eyvallah luniz isterse salı gelsin sıkıntı değil ama hepimiz ankaradayız , cuma ya da cumartesi olmazsa gelemem ben ertesi gün hastaya anason kokarı sonra yakışık almaz.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Silktir edin madem haftaya yaparız planı, ararım ben alayınızı
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Nerde buluşma, istanbulsa gelirim de istanbul değil gibi görünüyor larakenle seneler önce bir ara içecektik
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 La amma agladin ha hako tmm haftaya olsun ama carsamba olmasin bugun dersten ciktim hosaf gibiydim haftaya degisecegini sanmiyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ne ağlayacağım lan benim işim belli olmuyor buluşma ayarlayıp gelmediğim bile oluyor bildiğin üzere uzak zamana o zaman geldiğinde bakarız işte. 20si için bi bakarız memurlara tatil değil nasılsa 22-23ü. Zaten götüme hayvan gibi kaçtı kırmayım kalbinizi
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 mualla endeksli degilsek 22-23 den once yapin hakkaten, yola cikarim ben birinden birinde.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 20 diyorum abi işte, o gelmiyor ya öylesine söyledim ben onu da sen bi edikle bence mesajını sonra şey etmesin.
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Masakari said: 17si çarşamba ise 18i bafra Naaptın yaaa hahahhaha
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ben onu, sizi hayattan soğutup, depresyona girip, intihar edin diye yapmıştım ama...
Öne çıkan mesajlar