Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 1 saat 10dk falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 tv izlemiştim sanırım. balondan atlamak, ucağa göre daha korkutucuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antennas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Laika'yı bulmaya gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Zikko said: düştüğü yere oba kurcaklar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Murray said: O senin gibiler için bir sebep sadece. Süper iş olması için bir çok sebebi daha var bu işin. 50 yıl once adamın teki 102k yapıyor. Budur işin en süperi. Buna da kötü demedim, ama çekiciliğini azalttı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 [video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MrIxH6DToXQ?feature=oembed" width="459"> Live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Lopeth said: Murray said: O senin gibiler için bir sebep sadece. Süper iş olması için bir çok sebebi daha var bu işin. 50 yıl once adamın teki 102k yapıyor. Budur işin en süperi. Buna da kötü demedim, ama çekiciliğini azalttı dedim. bence olayin cikmadan cok atlama kismi onemli onceki amca atlamamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 35dk civarı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 SORUN OLURSA NAPICAK ZANK DİYE ATLICAK MI ACABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Zikko said: düştüğü yere oba kurcaklarhahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bu adam ölücek buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ama bundan sonra ne zaman yuksekten atlayacak olsam, tirstigimda su olayi dusunup sakinlestircem kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 jacabo said: Lopeth said: Murray said: O senin gibiler için bir sebep sadece. Süper iş olması için bir çok sebebi daha var bu işin. 50 yıl once adamın teki 102k yapıyor. Budur işin en süperi. Buna da kötü demedim, ama çekiciliğini azalttı dedim. bence olayin cikmadan cok atlama kismi onemli onceki amca atlamamis Budur! Kırılan rekorun özelliği bence serbest atlama. Enerji gazozu falan ama helal olsun hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 spiker loop a sardı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bu kıyafet test edilmedi mi bu basınçlara hızlara karşı? bişey olacağını sanmıyorum. Adam avusturya da erasmus yaparken bi ders aldığım hocamın kardeşi mi ne o söylüyordu geçen sene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 sostizm said: Enerji gazozu süper yakalamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Zikko said: düştüğü yere oba kurcaklar ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 beyaz kafalı adamın atlayışı http://www.youtube.com/watch?v=xE71aKXjss0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 4 milyon insanla aynı şeyi aynı anda izlemek bile büyüledi beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 4,085,368 watching now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 18 i burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 O da bir rekor olabilir mi? Öyleyse her birimiz bir rekorun parçası oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 deli misiniz ya dunya kupasi finalini kac kisi izliyor diye bi dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Llama said: beyaz kafalı adamın atlayışı http://www.youtube.com/watch?v=xE71aKXjss0 sigara yakmış herif direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar