dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Aiko said: Llama said: Aiko said: atm'den demiş ya atmden nasıl çekilmiş koluyla çekmiştir neresiyle çekicek? arkadaşlar, dostlar... Bakın bu mesaja onlarca şikayet geliyor. İbret olsun diye silmiyorum bunu. Aiko'yu banlamıyoruz bu mesajdan. Ama aklımıza yazdık seni Aiko. Seni artık bu mesajın ile hatırlayacağız. Ozanlar bu mesaj hakkında şarkılar yazacaklar ve seni ayıplayacaklar. Kötü şakalar yapan küçük çocuklar "Aiko olmak" ile korkutulacaklar. Aiko... Taksim'de köhne ve rutubetli bi otelde tek başına öleceksin ve cesedin 20gün sonra, sen kokunca bulunacak bu yolda devam edersen... Yapma evlat... Üzme bizi, gel yol yakınken vazgeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 baküde köhne ve rutubetli oteller inşa etmekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Baggio said: said: 50 50 çekseler falan filan Ekstrenizi incelemeden borç ödüyorsanız kredi kartı kullanmayın zaten bence. ben her gün bakıyorum ekstreye internettende bazı şeyleri hatırlamak imkansız gümülcüne yemekçilik 23.40 yazıyo bi defa böle 2 gün aradım eşe dosta soruyorum sonunda mc donalds mı ne çıktı hafızadan silmişim bankadan telefonlarını aldım adamları aradım felan en sonunda johnnys extravaganza pizza diye yere gidiyosun mahmut restoran ve turizm ltd şti diye kart çekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 goldbären said: baküde köhne ve rutubetli oteller inşa etmekten iyidir abi petrol parası ile köhne otel mi dikilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 aga mart/nisan ayinda baküdeyim arkadas evleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Baggio said: Ekstrenizi incelemeden borç ödüyorsanız kredi kartı kullanmayın zaten bence. goldbären said: OOOO MANN YAKLAF MANN YAK (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Baggio said: said: 50 50 çekseler falan filan Ekstrenizi incelemeden borç ödüyorsanız kredi kartı kullanmayın zaten bence. ekstreyi inceliyoruz da her zaman her dukkanin adi tanidik gelmiyor mesela. o da boyle 20tl 50tl gibi biseyse genelde sallamiyorum. anca 50-100 veya daha yuksek olursa ve tanimazsam ismi acip bakiyorum ki her zaman her fisi de saklamis olmuyorum bazen bulamiyorum falan bu durumda en mantiklisi da ismi bir yere yazip gelecek ay ayni yerden cekildi mi diye bakmak sdf ama sen her seferinde ekstre + tek tek fisleri inceliyorsan ona diyecek lafim yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 BonePART said: Baggio said: said: 50 50 çekseler falan filan Ekstrenizi incelemeden borç ödüyorsanız kredi kartı kullanmayın zaten bence. ben her gün bakıyorum ekstreye internettende bazı şeyleri hatırlamak imkansız gümülcüne yemekçilik 23.40 yazıyo bi defa böle 2 gün aradım eşe dosta soruyorum sonunda mc donalds mı ne çıktı hafızadan silmişim bankadan telefonlarını aldım adamları aradım felan en sonunda johnnys extravaganza pizza diye yere gidiyosun mahmut restoran ve turizm ltd şti diye kart çekiyolar bende banka kartı kullanıyorum aynı problem bende de var. ne oldugu belli değil restoran'ın marketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Baggio said: said: 50 50 çekseler falan filan Ekstrenizi incelemeden borç ödüyorsanız kredi kartı kullanmayın zaten bence. İyide 8,9tl 9,6 8,5 7,8 gibi neredeyse 30-40 harcama olmuş. Bunları nasıl aklında tutacaksın. Ayrıca adamların dükkan ismi ile ekstre de isim tutmayabiliyor bazen. Üzerinden 20 25 gün geçtiyse tamamdır artık. Ahmet restoren ekstre de mehmet otelcilik, turizm, inşaat diye de geçebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Şüphelilere göz atıcaksın zaten Her kopyaladıkları kartın gelir düzeyini bilemezler Kendi harcama düzeyine uygun olmayanlar direk belli olur zaten, hatırlamadığın bi meblağ fln He onu da tutturdularsa zor ya anlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Kredi kartı cüzdandan çıktığı anda bir adam gözünü 4 açmıyorsa zaten koyuverin gerisini. Hiçbir zaman hesap cüzdanına kredi kartı koymam ve nereden çıktı bu gelenek yahu. Taşınabilen cihazlar var vs..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 şifreyi bilen tanıdık biridir %99 çipli kart kopyalanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 %100 eminmisin çipli konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 evet. yani şöyle; kopyalanabilir ama astarı yüzünden pahalıya gelecek bir alt yapı ve cihaz desteği gerekir. Ayrıca kopyalanacak olan kartı damage etmeden chipi kopyalayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Türklerden korkarım o desteklerin hepsini yapmış olabilirler veya yapabilirler. Kartlara sms takviyesi desen o da uzun iş. cebe bi onay olmalı diye düşünüyorum. Örneğin şifreyi cepten gireceksin vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar