Chastor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bu ara çılgınca belgesel izleme isteği var bende aa kaliteli,mutlaka izlenmesi gereken belgesellerin listesi gibi bir kaynak bulamadım.Hangi belgeselleri önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 BBC'ninkiler iyi baya planet earth güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Frozen Planet * Galapagos Madagascar South Pasific How Earth Made Us ** How the Earth Changed History The Story of India Nature's Most Amazing Events Wild China * Life in the Undergrowth The Great Rift Charles Darwin and the Tree of Life The Incredible Human Journey Wonders of the Solar System * Wonders of the Universe Hepsi BBC'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 a student's worst nightmare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 big cats' diary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 my first ex teacher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 İlk eski öğretmenim? Paradoks olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 human planet abi. her izlediğimde "ne bok yiyorum lan ben hayatımla?" diye mala bağlıyorum asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 IMAX için yapılmış olanlar var bi kaç tane, fena değil Fascinating Nature Africa The Serengeti Under the Sea Coral Reef Adventure Tropical Rainforest Australia Land Beyond Time Mystery of The Nile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 lan ez tv yi açıyorsun aradan gördüğünü indirip izliyorsun işte hepsigüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ginaly said: big cats' diary. spoiler küçük toto diye bir çita vardı.o öldüğünde çok üzülmüştüm edit:küçük toto mu::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Piyasada meşhur olan hemen hemen bütün belgeselleri ve arada derede kalmış bazılarını da izledim. BBC'ninkileri izledikten sonra kedilerin günlüğü filan çok bayık geliyor. Aslanın oradan oraya yürümesini yarım saatte izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Gizli said: ginaly said: big cats' diary. spoiler küçük toto diye bir çita vardı.o öldüğünde çok üzülmüştüm edit:küçük toto mu::o bcd cok iyi.kucuk totoyu hatirlayamadim? Amberin pici mi acaba diyorum, yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dalış merakın varsa http://documentarylovers.net/deep-sea-under-the-pole/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 pekaziz said: Frozen Planet * Galapagos Madagascar South Pasific How Earth Made Us ** How the Earth Changed History The Story of India Nature's Most Amazing Events Wild China * Life in the Undergrowth The Great Rift Charles Darwin and the Tree of Life The Incredible Human Journey Wonders of the Solar System * Wonders of the Universe Hepsi BBC'nin. bu liste idare eder beni süre terazine abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 oturup belgesel mi izliycen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ayakta izlicek belki. Belki de yatarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar