GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Haber detayları Kaynak = http://www.oyunhabercisi.com/2012/10/08/diablo-3-ilk-paragon-level-100-olan-turk-oyuncu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 belki işi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 senko said: işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
munter Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 İyi çocuktur burçak yaw:D her ne kadar skype da kafamı ütülesede severim keratayı....işsiz dediğiniz adam dershane parası çıkartı senelik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bot gibi 168 m gold 100 paragorn level farmlayana kadar HC'de en azından bir karakteri lvl 60 yapsa saygı duyabilirdim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 evvelâ kendisini kutlarız :) bizim de itemlerimiz olzsa biz de akt 3 te tutunabilsek biz çoktan yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 sadece itemla olacak iş değil o yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 biraz da boş fabrikasında çalışmak lâzım diyon yani B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 paticikteki delidumrul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bu da karakteri http://eu.battle.net/d3/en/profile/Delidumrul-1592/hero/7314248 http://www.diabloprogress.com/hero/delidumrul-1592/DeIidumrul/7314248 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 munter said: İyi çocuktur burçak yaw:D her ne kadar skype da kafamı ütülesede severim keratayı....işsiz dediğiniz adam dershane parası çıkartı senelik.... işte o yüzden işsiz. Ben haftanın 2 günü işe gidiyorum. Öğlen 12 gece 3. E bunun üstüne üniversite var. E bide kız arkadaşım var. Diablo oynayacağıma yapabileceğim bi yığın iş var. Oyunun parasının üzerine 180 tl para kazandım. O kadar. (Gerçi kız arkadaşım kendi karakteriyle diablo oynarken mausumu kırdı. Onu düşmek lazım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 şair burada manitamla güzel bir ilişkim var demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahauahuahauhuahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 duvardan duvara, balkondan balkona gömçürüyom demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ne diyon lan sen? ne biçim konusuyosun? kafan mı güzel senin. gömçürme falan. defol git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 marksman said: duvardan duvara, balkondan balkona gömçürüyom demiş Mis gibi ban koktu gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 oho bi tek ben şikayet etmişim. c'mon y'all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 çok gereksiz olmuş lan. ben bile tepkiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ilk türk oyuncu bu değil yalnız benim arkadaş baya bi önce kastı bot falanda kullandı gerçi neyse armorysini veririm merak eden varsa sdfds reportlamayın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bugün report günü abi, onun nickini ver onu da reportlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sparkcaster said: senko said: işsiz. adam seviyomus oynamıs, nedirki bu ofke. keske sizde işsiz olsanız sizde oynasanız istediğiniz kadar, istediğiniz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 O değilde biliz işini bilir ve şu bot kullananlara elbet ban atar ama ne zaman bilmiyorum.Genellikle toplu ban atılıyo bunuda burdan belirtmek istedim arkadaşlar lütfen dikkatli olun.Ve ban atarken de niye yaptın ? neden düzgün oynamadın sormuyo biliyosunuz . . . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Cuce said: Sparkcaster said: senko said: işsiz. adam seviyomus oynamıs, nedirki bu ofke. keske sizde işsiz olsanız sizde oynasanız istediğiniz kadar, istediğiniz oyunu. öfkem yok, niye olsun. adam işsiz işte, söylemenin daha güzel bi yöntemi var mı yok işsiz adama ne denir? işsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 para derdim olmasa zaten işsiz olurum demeyen varmı ki zaten sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar