Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paragon Level 100 Türk Oyuncu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İyi çocuktur burçak yaw:D her ne kadar skype da kafamı ütülesede severim keratayı....işsiz dediğiniz adam dershane parası çıkartı senelik....
Mesaj tarihi:
munter said:

İyi çocuktur burçak yaw:D her ne kadar skype da kafamı ütülesede severim keratayı....işsiz dediğiniz adam dershane parası çıkartı senelik....

işte o yüzden işsiz.

Ben haftanın 2 günü işe gidiyorum. Öğlen 12 gece 3. E bunun üstüne üniversite var. E bide kız arkadaşım var. Diablo oynayacağıma yapabileceğim bi yığın iş var. Oyunun parasının üzerine 180 tl para kazandım. O kadar.
(Gerçi kız arkadaşım kendi karakteriyle diablo oynarken mausumu kırdı. Onu düşmek lazım.)
Mesaj tarihi:
ilk türk oyuncu bu değil yalnız benim arkadaş baya bi önce kastı bot falanda kullandı gerçi neyse armorysini veririm merak eden varsa sdfds reportlamayın ama
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

senko said:

işsiz.

adam seviyomus oynamıs, nedirki bu ofke.

keske sizde işsiz olsanız sizde oynasanız istediğiniz kadar, istediğiniz oyunu.
Mesaj tarihi:
O değilde biliz işini bilir ve şu bot kullananlara elbet ban atar ama ne zaman bilmiyorum.Genellikle toplu ban atılıyo bunuda burdan belirtmek istedim arkadaşlar lütfen dikkatli olun.Ve ban atarken de niye yaptın ? neden düzgün oynamadın sormuyo biliyosunuz . . . :D
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Sparkcaster said:

senko said:

işsiz.

adam seviyomus oynamıs, nedirki bu ofke.

keske sizde işsiz olsanız sizde oynasanız istediğiniz kadar, istediğiniz oyunu.

öfkem yok, niye olsun.
adam işsiz işte, söylemenin daha güzel bi yöntemi var mı yok
işsiz adama ne denir?
işsiz.
  • Yeni Oluştur...